نمی‌خواهیم بخش‌های عمومی‌تر و تخصصی‌تر هنر نادیده گرفته شود

سیدمجتبی حسینی معتقد است هنر لایه های مختلف و متفاوتی دارد و اگر بخواهیم تصویر درستی از هنر ارایه دهیم باید در تمامی لایه ها و مراتب، برنامه هایی را طراحی کنیم. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سینما خراسان به نقل از واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی، سیدمجتبی حسینی معاون امور هنری […]


سیدمجتبی حسینی معتقد است هنر لایه های مختلف و متفاوتی دارد و اگر بخواهیم تصویر درستی از هنر ارایه دهیم باید در تمامی لایه ها و مراتب، برنامه هایی را طراحی کنیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سینما خراسان به نقل از واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی، سیدمجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره برنامه های معاونت هنری در زمینه حمایت از برگزاری رویدادهایی برای مخاطبان عمومی گفت: یکی از سر تیترهای برنامه های وزیر محترم ارشاد این است که عموم علاقه مندان بتوانند از برنامه های هنری استفاده کنند. هنر لایه های مختلف و متفاوتی دارد و اگر بخواهیم تصویر درستی از هنر ارایه دهیم باید در تمامی لایه ها و مراتب، برنامه هایی را طراحی کنیم. یعنی اگر تمام هنر تبدیل شود به رویدادهای عمومی که لایه های گسترده تری از مخاطب را در بر بگیرد، طبیعتاً گروه ها و لایه های تخصصی تر مورد غفلت واقع می شوند و اگر صرفاً به گروه های خاص و متخصصی رجوع کنیم، بخش‌های عمومی‌تر هنر نادیده گرفته می شود.

وی بیان کرد: اگر بخواهیم برنامه های هنری را در طول سال های گذشته، آسیب شناسی کنیم، یکی از نکاتی که باید بیشتر مورد توجه قرار می گرفت، معرفی خوب از هنر خوب در لایه های عمومی تر جامعه بود. چرا که اگر گوش و چشم عموم مخاطبان با هنر آشنا می شد در واقع گزینه ها و انتخاب هایشان با هنر، متعالی تر می شد و در انتخاب های شخصی شان موثر واقع می شد و کمتر جذب نمونه هایی می شدند که ارزش هنری پایین تری دارند.

معاون امور هنری افزود: با این ۲ مقدمه، نه تنها در حوزه تجسمی بلکه در حوزه تئاتر، موسیقی و سایر هنرها چنین برنامه ریزی را در پیش گرفتیم که در کنار رویدادهای خاص برای گروه متخصصین هنر، رویدادهای خوب هنری برای مخاطبان به شکل گسترده تر اتفاق بیفتد. با نگاه آمایش سرزمینی و کشف ظرفیت های نو در نقاط مختلف ایران می توان رویدادهای هنری گسترده تری را برنامه ریزی کرد. مجسمه های نمکی تالاب نمکزارکجی نهبندان از این گروه است و رویداد مجسمه های برفی و یخی در کلان شهر تهران هم در ادامه همین روند شکل گرفت و همچنین رخدادهای دیگری نظیر سفر «سرو نقره ای» انجمن صنفی طراحان گرافیک به شیراز و دیگر شهرها … از دیگر نمونه های است که می توانیم در مورد گروه ها و رشته های مختلف هنری مثال بزنیم.

حسینی با حضور در جشنواره «مجسمه های برفی و یخی» در ایستگاه هفت تله کابین توچال گفت: بر اساس قانون، تکالیف و ماموریت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، این وزارتخانه، نهاد مرجع فرهنگ و هنر کشور شناخته می شود و تکالیفی دارد. از رویکردهای ما همراهی و شناسایی ظرفیت نهادها، سازمان ها و ساز و کارهای مختلف برای برگزاری رویدادهای هنری است و اگر در نهادهای مختلف، تمایلی برای برگزاری رویدادهای هنری وجود داشته باشد، آنها را به استانداردهای خاص و تخصصی هر رشته نزدیک می کنیم. بنابراین دست تعامل و همراهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به سوی هر نهاد و سازمانی که بخواهد در زمینه فرهنگ و هنر همکاری کند، دراز است و خود ما هم به سمت کشف ظرفیت های همکاری قدم برمی داریم و تلاش می کنیم این بسترها را فراهم کنیم تا رویداد های هنری کشور بتواند از کیفیت بهتری برخوردار باشد.

دومین جشنواره «مجسمه های برفی و یخی» از سوی مجموعه تفریحی ورزشی تله کابین توچال با همکاری اداره کل هنرهای تجسمی در پیست اسکی توچال ایستگاه ۷ تله کابین، پنجشنبه و جمعه ۳۰ و ۳۱ خرداد ماه با حضور ۲۱ گروه دانشجویی ۵۰ گروه در بخش فراخوان و ۹ گروه از استادان مدعو برگزار شد.