مسعود زارعیان در حاشیه دومین روز از نوزدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد در گفتگو با خبرنگار سینما خراسان افزود: در فیلم “بدون قرار قبلی” مخاطب سیر شخصیت یک فرد را به نظاره می نشیند، لذا با فیلم درام محور در این اثر مواجه نیستیم بنابراین بنا است که کشمکش موجود در فیلم درونی باشد نه بیرونی.
وی اظهار داشت: طق آنچه کارگردان فیلم “بدون قرار قبلی” به مخاطب نشان می دهد، قرار است مخاطبان با سیر شخصیتی شخص اول داستان به نام “یاسمین” آشنا شوند و بازیابی خاطرات این شخصیت را با زادگاهش یعنی شهر مشهد داشته باشند.
این منتقد سینما در پاسخ به سوالی در خصوص علت باز بودن پایان فیلم “بدون قرار قبلی” گفت: وقتی روابط علت و معلولی در فیلمنامه به درستی اتفاق نمی افتد، فیلمنامه دچار اشکال می شود که به هیچ وجه چنین وضعیتی به معنای پایان باز برای فیلم نیست.
زارعیان اضافه کرد: لزوما هر فیلمی که سیر درام در آن شکل نگیرد، به آن پایان باز گفته نمی شود، در فیلم دارای پایان باز، سیر اصول فیلمنامه بر سرجای خود است اما تصمیم و قضاوت نسبت به سرنوشت فیلم یا شخصیت بر عهده مخاطب بوده لذا حذف بخشی از اطلاعات در فیلمنامه به هیچ وجه به معنای پایان باز آن نیست.
وی بیان کرد: برخی اوقات فیلمساز فکر میکند باید بخشی از فیلم را از مخاطب مخفی کند تا پایان باز فیلم قلمداد شود که به هیچ وجه این طور نیست.
“بدون قرار قبلی” فیلمی به کارگردانی بهروز شعیبی محصول سال ۱۴۰۰ است، این اثر ششمین فیلم سینمایی بهروز شعیبی در مقام کارگردان است که فیلمنامه آن توسط فرهاد توحیدی و مهدی تراببیگی با نگاهی به یکی از داستانهای مصطفی مستور نوشته شده است.
نوزدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد از ۱۵ تا ۲۲ بهمن ماه با اکران ۱۹ فیلم از ۲۲ فیلم چهلمین جشنواره فیلم فجر در هشت پردیس سینمایی این کلانشهر در حال برگزاری است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ