برنامه اکران هفتمین روز جشنواره فیلم فجر مشهد چیست؟

در هفتمین روز از بیست‌ودومین جشنواره فیلم فجر مشهد ۱۶ فیلم در سینماهای مختلف اکران می‌شود.

به گزارش سینما خراسان، امروز یکشنبه ۲۱ بهمن، در هفتمین روز بیست‌ودومین جشنواره فیلم فجر مشهد ۱۶ فیلم « ۱۹۶۸»، «سونسوز»، «اشک هور»، «زیبا صدایم کن»، «خدای جنگ»، «ترک عمیق»، «شاه نقش»، «ماریا»، « پسر دلفینی۲»، «موسی کلیم‌الله»، «تاکسیدرمی» «شوهر ستاره» «صیاد»، «آنتیک»، «بازی را بکش»، «گوزن‌های اتوبان» در سینماهای مختلف اکران می‌شود.

در مجموعه سینمایی آفریقا فیلم « ۱۹۶۸» به کارگردانی امیرمهدی پوروزیری ساعت ۱۳:۳۰، «سونسوز» به کارگردانی رضا جمالی ساعت ۱۶، «اشک هور» به کارگردانی مهدی جعفری ساعت ۱۸:۳۰ و «زیبا صدایم کن» به کارگردانی رسول صدرعاملی ساعت ۲۱ نمایش داده می‌شود.

فیلم‌های «خدای جنگ» به کارگردانی احمدرضا درویش ساعت ۱۴:۰۰، « ترک عمیق» به کارگردانی آرمان زرین‌کوب ساعت ۱۶:۳۰، «شاه نقش» به کارگردانی شاهد احمدلو ساعت۱۹ و فیلم «زیبا صدایم کن» ساعت ۲۱:۳۰ در سینما هویزه مشهد به روی پرده می‌رود.

سینما سیمرغ نیز فیلم‌های « ماریا» به کارگردانی مهدی اصغری ازغدی در ساعت ۱۷:۰۰، « پسر دلفینی۲» به کارگردانی محمد خیراندیش ‌ساعت ۱۹:۳۰ و « موسی کلیم‌الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا را ساعت ۲۲:۰۰ اکران خواهد کرد.

همچنین سینما اطلس فیلم‌ « تاکسیدرمی» به کارگردانی محمد پایدار و سینما ویلاژ فیلم‌ «شوهر ستاره» به کارگردانی ابراهیم ایرج‌زاد را در ساعت ۲۰:۳۰ اکران خواهند کرد.

سینمای برفی در ساعت ۲۰:۳۰ میزبان فیلم «صیاد» به کارگردانی جواد افشار و سینمای پارک بازار در ساعت ۱۹:۰۰ میزبان فیلم «آنتیک» به کارگردانی هادی نائیجی خواهد بود.

همچنین سینمای گلشن فیلم « بازی را بکش» به کارگردانی محمدابراهیم عزیزی را در ساعت ۲۰:۳۰، سینمای ملل فیلم «گوزن‌های اتوبان» به کارگردانی ابوالفضل صفاری را در ساعت۱۸:۳۰ و سینما مهر فیلم «زیبا صدایم کن» را در ساعت ۲۰:۰۰ اکران خواهند کرد.

۱۹۶۸

«۱۹۶۸» یک فیلم ایرانی به کارگردانی امیرمهدی پوروزیری و تهیه‌کنندگی ایرج محمدی محصول سال ۱۴۰۳ است.

مقطعی که داستان فیلم در آن اتفاق می‌افتد، سال ۱۹۶۸ میلادی یا به عبارتی سال ۱۳۴۷ شمسی است که در این سال ایران میزبان مسابقات جام ملت‌های آسیا می‌شود. در این دوره تیم ملی کشورمان در مسابقه فینال در مصاف با اسراییل قرار می‌گیرد…فیلمی با موضوع فوتبال که می‌تواند برای مخاطبان بسیاری جذابیت داشته باشد.

امیر نوروزی، پادینا کیانی، امیراحمد قزوینی، هادی شیخ الاسلامی، سیامک ادیب، منصور نصیری و لیندا کیانی در این فیلم ایفای نقش می‌کنند.

سونسوز

فیلم «سونسوز» نخستین ساخته سینمایی رضا جمالی یک فیلم به زبان ترکی است. فیلمی که یکی از معدود آثار جشنواره فجر است که به زبان محلی تولید شده است.

این فیلم به موضوع نازایی زنان در یک روستا پرداخته است که ۲۰ سال در آن کودکی متولد نشده و مردان، زنان را مقصر می‌دانند.

بازیگرانی چون مریم مومن، حمدالله سلیمی و بهروز الله‌وردی‌زاده در آن ایفای نقش کرده‌اند. مریم مومن که یکی از چهره‌های شناخته‌شده سینما و تلویزیون ایران است، در این فیلم به زبان ترکی بازی می‌کند و تجربه‌ای متفاوت را به نمایش گذاشته است.

اشک هور

«اشک هور» یک فیلم ایرانی به کارگردانی مهدی جعفری و تهیه‌کنندگی مجتبی فراورده است.

در خلاصه داستان فیلم اشک هور آمده است «سفره شام ننه علی باز مانده بود. صدای آژیر قرمز و صدای ضدهوایی‌ها در عمقِ تاریکِ کوچه او را نگران می‌کرد. ننه علی در انتظار آمدن پسرش از جبهه، آرام روی سکوی جلوی در نشست… بیست و دو سال تمام».

رویا افشار، رضا ثامری، میثم رازفر، تورج الوند، ساره رشیدی و شبنم گودرزی در این فیلم نقش‌آفرینی کرده‌اند.

زیبا صدایم کن

فیلم «زیبا صدایم کن» به کارگردانی رسول صدرعاملی و تهیه‌کنندگی سید مازیار هاشمی، از مهم‌ترین آثار سینمای ایران در سال ۱۴۰۳ است که با حضور در جشنواره فیلم فجر، توجه بسیاری از منتقدان و علاقه‌مندان به سینما را به خود جلب کرده است.

این فیلم که بر اساس رمانی نوجوانانه نوشته فرهاد حسن‌زاده ساخته شده، اثری احساسی با محوریت رابطه پدر و دختری در بستری اجتماعی و شهری است.

امین حیایی، ژولیت رضاعی، ستاره پسیانی و مهران غفوریان از بازیگران اصلی فیلم هستند.

خدای جنگ

«خدای جنگ» را حسین دارابی کارگردانی و تهیه‌کنندگی آن را سعید سعدی بر عهده داشته است.

فیلم خدای جنگ روایتی حساس از یک اتفاق واقعی و مهم معاصر در حوزه پیشرفت‌های موشکی را به تصویر کشیده است. طبق شنیده‌های قدیمی، خدای جنگ عنوانی است که آمریکایی‌ها به موشکی که ایران در زمان جنگ تحمیلی با اتکا بر توان داخلی تولید کرد، دادند.

ساعد سهیلی، حسین سلیمانی، پیام احمد­ی­‌نیا، نادر فلاح، داریوش کاردان، مهدی حسینی، مهدی فریضه، پیمان پورنیک‌دست، دانیال نوروش، علی دل­پیشه، آزاده سیفی، عبدالرضا نصاری، بهارداورزنی، محمد رضا سروستانی، هومن دارابی و عمار شلق از بازیگران این فیلم هستند.

ترک عمیق

فیلم «ترک عمیق» با نام سابق والس سه نفره فیلمی به کارگردانی و نویسندگی آرمان زرین‌کوب و تهیه‌کنندگی محسن چگینی محصول سال ۱۴۰۳ ایران است.

داستان فیلم ترک عمیق درباره مردی به نام محمود است که از بیمارستان اعصاب و روان مرخص می‌شود. فخری- همسرش- قبل از رسیدن او به در و پنجره قفل می‌زند. با آمدن محمود به خانه، با ورود نفر سوم رازهای تاریک فاش می‌شود…

رضا بابک، بابک انصاری، حمید رشید و گلچهره سجادیه از بازیگرانی هستند که در این فیلم مقابل دوربین رفته‌اند.

شاه نقش

«شاه نقش» فیلمی ایرانی به کارگردانی شاهد احمدلو و تهیه‌کنندگی علی قائم‌مقامی است.

در خلاصه داستان فیلم شاه نقش آمده است «ناصر و رضا دو سیاهی لشکر سینما برای رسیدن به ریاست انجمن صنف هنروران سینما با هم رقابت می‌کنند تا اینکه…».

بهرنگ علوی، هومن برق نورد، نسیم ادبی، مینا وحید، شهرام قائدی، سیروس میمنت، پوریا میاندهی، مجید علیزاده، مژگان صابری با هنرمندی محمد متوسلانی، عنایت بخشی، مهدی میامی، با حضور افتخاری رضا رویگری، شهین تسلیمی و پژمان بازغی بازیگران این اثر سینمایی هستند.

ماریا

فیلم «ماریا» را مهدی اصغری ازغدی کارگردانی کرده و علی لدنی تهیه‌کنندگی آن را بر عهده داشته‌ است. این فیلم اولین فیلم بلند اصغری ازغدی در مقام کارگردان است.

در خلاصه این فیلم آمده است «تکه‌ای از فیلم تمرین بازیگری یک دختر جوان علاقه‌مند به بازیگری در نقش یک روسپی خیابانی، به طور ناخواسته پخش شده و هیچ‌کس باور نمی‌کند که این فیلم تنها یک تمرین بازیگری بوده است».

صابر ابر، پانته‌آ پناهی‌ها، حسین محجوب، کامیاب گرانمایه، مهشید خدادی، محمد صدیقی مهر، صادق سهرابی، نکیسا نوری، سجاد رضایی، محمدعلی حسینعلی پور، مصطفی اکبری، نرگس باغکی، حسن نصرتی و حسین نصرتی بازیگران این فیلم هستند.

پسر دلفینی۲

انیمیشن «پسر دلفینی ۲» را محمدامین همدانی تهیه و محمدخیراندیش کارگردانی کرده‌اند. این انیمیشن در لیست اکران‌های این دوره از جشنواره فیلم فجر قرار گرفته است.

پسر دلفینی ۲ برای اولین بار در جشنواره فجر اکران خواهد شد و ناهید امیریان، حامد عزیزی، مریم جلینی، ثریا قاسمی، شراره حضرتی، ارسلان جولایی، ژرژ پطروسی و تورج نصر صداپیشگان این انیمیشن سینمایی هستند.

موسی کلیم‌الله

فیلم «موسی کلیم‌الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا به روایت داستان زندگی حضرت موسی (ع) پرداخته است.

این فیلم که به عنوان یک پروژه سینمایی برگرفته از سریالی با همین نام ساخته شده، به نحوی پیچیدگی‌های تاریخی و دینی را با تکنولوژی‌های نوین سینمایی پیوند زده و از این رو در کانون توجه قرار گرفته است.

علیرضا کمالی، مریلا زارعی، بهنام تشکر، شکیب شجره و بهاره کیان‌افشار از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

تاکسیدرمی

«تاکسیدرمی» نخستین اثر بلند محمد پایدار است که توجه بسیاری را در جشنواره به خود جلب کرده است.

این فیلم داستان تلاش سه شکارچی برای شکار گوزن زرد ایرانی را روایت می‌کند. گوزنی که در حال انقراض است و داستان آن در دوران پهلوی رخ می‌دهد

مجید صالحی، هادی کاظمی، آناهیتا درگاهی و حسن معجونی بازیگران این فیلم هستند.

شوهر ستاره

فیلم «شوهر ستاره» که سومین ساخته ابراهیم ایرج‌زاد به شمار می‌رود، توسط علی اوجی و نرگس محمدی تهیه شده و در بخش مسابقه جشنواره چهل‌وسوم حضور دارد.

شوهر ستاره روایتگر داستان ستاره، زنی بیوه و کارگر است که پس از مواجهه با علائم یائسگی زودرس تصمیم می‌گیرد زندگی‌اش را تغییر دهد.

بازیگران فیلم شوهر ستاره حامد بهداد، فریبا نادری، نازنین احمدی، سوسن پرور، نوشین مسعودیان، زینب شعبانی، الهام شعبانی، میثم دامن‌زه، اکبر معززی، ژاکلین آواره، یوسف یزدانی، فاطمه شکری، حمیدرضا حاجی محمدزاده، با حضور فریده سپاه منصور، نادر سلیمانی، هومن حاجی عبدالهی، لاله اسکندری، علی اوجی هستند.

صیاد

«صیاد» را جواد افشار کارگردانی کرده و محمدرضا شفیعی تهیه آن را بر عهده داشته است.

این فیلم برشی از زندگی علی صیاد شیرازی را نشان می‌دهد و در خلاصه کوتاه آن آمده است «مدتی است این سؤال رهایم نمی‌کند، چرا گلوله‌ها از کنارم می‌گذرند و نادیده ام می‌گیرند؟!».

علی سرابی، مارال بنی‌آدم، همچون هومن برق‌نورد، نادر سلیمانی، محمدرضا هدایتی، رز رضوی و ایوب آقاخانی نیز نقش‌آفرینی کرده‌اند.

آنتیک

«آنتیک» به کارگردانی هادی نائیجی و تهیه‌کنندگی محمود بابایی است.

در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است «دو دله‌دزد گذرشان به یک امام‌زاده می‌افتد و در اوایل انقلاب تصمیم می‌گیرند با تأسیس امام‌زاده‌ای قلابی پول‌وپله‌ای به جیب بزنند».

گروه بازیگران فیلم شامل پژمان جمشیدی، بیژن بنفشه‌خواه، ستاره پسیانی، آناهیتا افشار، غلامرضا نیکخواه، امیر نوروزی، فرزین محدث علی باقری، مجتبی شفیعی، هادی افتخارزاده، آرش نوذری، لادن ژافه‌وند، یدالله شادمانی، رحمان باقریان، و مهدی قربانی می‌شود.

بازی را بکش

فیلم «بازی را بکش» اولین ساخته سینمایی محمدابراهیم عزیزی است که پیش از این در زمینه فیلم کوتاه فعالیت می‌کرده است. مصطفی کیایی تهیه‌کننده این اثر است.

این فیلم بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده و در خلاصه داستان آن آمده است «موسی، از پیشکسوتان فوتبال، برادرش را در یک سانحه ورزشی از دست می‌دهد. او در مسیر کشف راز مرگ برادرش با حقایق عجیبی روبه‌رو می‌شود».

محسن کیایی، هدی زین‌العابدین و محمد بحرانی بازیگران اصلی این فیلم هستند.

گوزن‌های اتوبان

فیلم سینمایی «گوزن‌های اتوبان» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفاری، با روایت یک داستان اجتماعی جالب و پرتنش، به مسائل و چالش‌های دنیای دیجیتال و تأثیر آن بر زندگی روزمره آدم‌ها می‌پردازد.

این فیلم در ژانر اجتماعی ساخته شده و به خوبی بحران‌های فردی و اجتماعی در دنیای امروز به ویژه تأثیر شبکه‌های اجتماعی را به تصویر می‌کشد. به‌ ویژه اینکه چگونه یک اتفاق کوچک می‌تواند به سرعت در فضای مجازی به طرز فزاینده‌ای گسترش یابد و افراد را در معرض خطرات جدید قرار دهد.

الناز شاکردوست، نوید پورفرج، صدف اسپهبدی و پیمان قاسم‌خانی از جمله بازیگران این فیلم هستند.