وی اظهار کرد: فضای فرهنگی مشهد نیازمند برگزاری چنین جشنوارههایی است. مشهد شهر بزرگی است و علاوه بر حجم بالای زائر، جمعیت بالایی دارد. مشهد باید به محلی برای برگزاری جشنواره و فستیوالها باشد که یک نیاز جدی محسوب میشود.
مظفری با تاکید بر فراهمسازی فضا برای حضور بیشتر مردم در سینماهای مشهد افزود: حضور ۳۲ هزار نفری مشهدیها در جشنواره فیلم فجر مشهد، نسبت به جمعیت ۳.۵ میلیون نفری مشهد، اندک است. باید فضا و موج مثبت جشنواره در شهر ایجاد شود.
استاندار خراسان رضوی در بخش دیگر از سخنانش به برگزاری نخستین جشنواره موسیقی فجر در خراسان رضوی اختصاص داد و تاکید کرد: تمامی بلیطهای سانسهای اجرای جشنواره موسیقی فجر خراسان ظرف کمتر از ۱۰ دقیقه به فروش رفته است در حالیکه هر سالن اجرا ظرفیت ۷۰۰ نفر دارد. این آمار بینظیر است.
وی تاکید کرد: خراسان و مشهد پیونددهنده دو فرهنگ، ایرانی و اسلامی است که باید از این ظرفیت استفاده شود، هر فعالیت هنری باید اقتصادی باشد. افزایش رونق فضاهای هنری در شهر خوب بوده و اهمیت دارد.
مظفری ادامه داد: معتقدم باید فضا برای ساخت فیلم خوب هم فراهم شود و برای این مهم ضرورت دارد فضای مثبتاندیشی و آزاداندیشی برای توسعه ایدههای نخبگان فرهنگی فراهم گردد، درصورتی که فضای برای ساخت ایدههای نخبگان فراهم شود، ساخت سینما و توسعه سالنهای سینمایی افراد برای ایجاد زیرساخت اثرگذار است.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: سینما اگر اقتصادی نباشد، درصورتی که دولت سالن سینما بسازد، بازم هم جوابگو نخواهد بود. فرهنگ باید خصوصی باشد.
مظفری در ادامه به نماد جشنواره فیلم فجر اشاره کرد و پیشنهاد داد: از آنجاییکه سیمرغ یک پرنده اسطورهای در فرهنگ ماست. اگر در جشنواره فیلم فجر به جای سیمرغ بلورین از فیروزه استفاده شود، نماد بهتری برای کشور است.
وی ادامه داد: با ترویج این فرهنگ از خراسان رضوی و اهدا سیمرغ فیروزهای می توان این امر را گسترش داد. فیروزه قدمت ۶ هزار ساله دارد و نماد خوبی برای این جشنوارههای بینالمللی است.
در این مراسم نشان سیمرغ جشنواره فیلم فجر به استاندار خراسان رضوی اعطا شد.
Δ