جشنواره فیلم فجر به دنبال عرضه امید و آگاهی است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جشنواره فیلم فجر در پی آن بوده است که امید و آگاهی را به مردم ایران عرضه کند.

محمدمهدی اسماعیلی جمعه شب در اختتامیه چهلمین جشنواره فیلم فجر در برج میلاد تهران افزود: به دنبال سینمایی امیدآفرین و اخلاق‌گرا هستیم، امروز در آغاز گام دوم انقلاب اسبانی در جهات تبیین هنر و فرهنگ ایرانی باید پیشتاز باشد و ما با سینما می‌توانیم بسیاری از موفقیت‌ها را به جهانیان نشان دهیم.

وی بیان کرد: سینمای ما امروز موفقیت های بسیاری را به دست آورده اما تا جایگاه مطلوب فاصله زیادی دارد. امسال نام و یاد سردار بزرگ پهلوان ایران و قهرمان دنیای اسلام بر تارک این جشنواره درخشید.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: عدالت فرهنگی که شعار رئیس جمهور محبوب ماست، در این دوره از جشنواره با اکران آثار در ۳۱ استان به ثمر نشست. 

وی افزود: سینما جایگاه مهمی دارد به همین دلیل همه همت ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان سینمایی براقتصاد فرهنگ و هنر زده است ما تلاش کردیم بخشی از این مشکلات را حل کنیم اما مشکلات زیاد است و کرونا لطمه بسیاری به بدنه سینما زده اما ما با برنامه ریزی مدون برای حل این مشکلات می‌کوشیم. 

نقاش‌زاده: سینمای ایران نیازمند مراقبت و مهربانی است

دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر نیز در این مراسم گفت: سینمای ما نیاز به مراقبت و مهربانی دارد باید با هم مهربان‌تر باشیم و قدر فرهنگ ارجمند این سرزمین را بدانیم.

مسعود نقاش‌زاده افزود: سینمای ایران در دو سال گذشته از ویروس کرونا آسیب سختی دید و عزیزانی را از دست داد. با این حال علیرغم محدودیت های ایجاد شده ناشی از این ویروس، سینماگران ایرانی کمر همت بستند و چرخ سینمای ایران را در حال گردش نگه داشتند.

وی بیان کرد: در این دوره از جشنواره من و همکارانم به قدر وسع کوشیدیم تا رویه ها را استانداردسازی کنیم و از آغاز گام هایی را برداریم تا برای همه کسانی که با جشنواره سروکار دارند، برنامه ریزی روشن تری باشد.

نقاش زاده تاکید کرد: باید مشکلات و چالش‌ها را چه در سینما چه در جشنواره بازشناسی کنیم و برای آنها راهکار پیدا کنیم. گاه برای اصلاح برخی رویه ها باید رنج هایی را هم تحمل کنیم.

وی اضافه کرد: مماشات و مصلحت اندیشی مشکلات ما را حل نمی‌کند، باید سرسختانه با نواقص کار خود روبه رو شده و برای رفع آنها تلاش کنیم.

خزاعی: چراغ سینما خاموش نشد

 رییس سازمان سینمایی نیز در این مراسم گفت: از همه مردم خوب و دوستان که در مناطق محروم برای اولین بار جشنواره فیلم فجر را برگزار کردند، از ستاد برگزاری جشنواره و مسعود نقاش زاده، دبیر جشنواره که در اوج کرونا ایستادند، تشکر می‌کنم. 

محمد خزاعی افزود: ظهور و بروز این مقاومت و این ایستادگی را می بینم. کسانی که در بدترین شرایط تلاش کردند چراغ سینما خاموش نشود.

وی اظهار داشت: در این جشنواره فرصتی برای من فراهم شد تا خدمتگزار سینمای ایران باشم.

نصیریان: از کار با معتمدی لذت می برم/ معتمدی: نصیریان با سلول به سلول وجودش کار می کند

علی نصیریان در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر درباره احمدرضا معتمدی گفت: یک فیلم با ایشان کار کردم و از لحاظ کردار، رفتار، تفکر و اندیشه، تسلط بر کار و درک سینما بسیار از کار با ایشان لذت بردم.

احمدرضا معتمدی نیز در این مراسم گفت: علی نصیریان با سلول به سلول وجودش کار می‌کند و همه هنر خود را با اخلاق در هم می‌آمیزد. من از همکاری با ایشان بسیار خرسند هستم. او همواره به دیسیپلین تئاتری متعهد بود و من از او مسائل بسیاری را یاد گرفتم.