حراجی دیروز عصر کریستیز نیویورک با ارایه پیشنهادهای بسیار بالا عملکردی بسیار متفاوت داشت و در نهایت یک رکورد قیمتی جدید برای اثری از جف کونز به جای گذاشته شد. به گزارش سینما خراسان به نقل از آرتنت، حراجی کریستیز نیویورک با فروش ۵۳۸.۹ میلیون دلاری یک شب خوب را پشت سر گذاشت. این در […]
حراجی دیروز عصر کریستیز نیویورک با ارایه پیشنهادهای بسیار بالا عملکردی بسیار متفاوت داشت و در نهایت یک رکورد قیمتی جدید برای اثری از جف کونز به جای گذاشته شد.
به گزارش سینما خراسان به نقل از آرتنت، حراجی کریستیز نیویورک با فروش ۵۳۸.۹ میلیون دلاری یک شب خوب را پشت سر گذاشت. این در حالی بود که فروش بین ۴۲۲ تا ۶۰۵ میلیون دلاری برای آن پیشبینی شده بود و در عین حال ۲ اثر از فهرست فروش بیرون کشیده شدند.
در این حراجی در مجموع ۵۶ قطعه برای فروش ارائه شد که ۵۱ مورد از آنها به فروش رفتند و ۹۱ درصد اشیای حراجی به دست خریداران رسیدند. گرانترین قطعه فروخته شده در این حراجی یک خرگوش فلزی بود که رکورد گرانترین اثر هنری از یک هنرمند زنده را به نام خودش ثبت کرد.
این اثر ساخته جف کونز که سال ۱۹۸۶ ساخته شده به قیمت ۹۱.۱ میلیون دلار در حراجی کریستیز فروخته شد تا رکورد قبلی را که متعلق به دیوید هاکنی بود به تاریخ بسپرد. یک دلال هنری به نام رابرت منوشین با پیشنهاد خود چکش حراج را به نام خود کرد و این خرگوش استیل را که با الهام از بادکنکهای کودکان ساخته شده؛ تاریخی ساخت.
در این حراجی در مجموع ۱۱۵ میلیون دلار از مجموعه خصوصی ناشری به نام اس. آی نیوهاوس به فروش رسید که خرگوش استیل نیز یکی از آنها بود. جف کونز نقاش و مجسمهساز ۶۴ ساله آمریکایی است و گرانقیمتترین اثر وی پیشتر با فروش ۵۸.۴ میلیون دلاری ثبت شده بود.
سال پیش تابلوی «پرتره یک آرتیست» اثر دیوید هاکنی به قیمت ۹۰ میلیون دلار پرفروشترین اثر یک هنرمند زنده را به نام خود کرده بود.
در این حراجی در عین حال ۱۱ قطعه از مجموعه مهیر برای فروش عرضه شد که یک تابلوی با ارزش «بوفالو ۲» از رابرت راوشنبرگ محصول ۱۹۶۴ از جمله آنها بود. این تابلو توسط یک مشتری تلفنی به قیمت ۸۸.۵ میلیون دلار فروخته شد.
تابلویی از اندی وارهول با عنوان «دبل الویس» نیز که بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون دلار برآورد قیمت شده بود در نهایت به قیمت ۵۳ میلیون دلار فورخته شد و سومین اثر گرانقیمت حراجی دیشب ثبت شد. اثر دیگری از اندی وارهول با عنوان «پرتره الیزابت» که از چهره الیزابت تیلور کشیده شده بود و از آثار اولیه وارهول از مجموعه خصوصی مهیر بود توسط یک مشتری تلفنی به قیمت ۱۹.۳ میلیون دلار به فروش رفت.
Δ