انیمیشن کوتاه «سانگ اسپَرو» ساخته فرزانه امیدوارنیا در تازه ترین حضور جهانی خود در جشنواره سباستوپل آمریکا به نمایش درمی آید. انیمیشن کوتاه «سانگ اسپَرو» (آواز گنجشک) طبق گفته سازندگان؛ تاکنون در ۳۰ جشنواره مورد تایید آکادمی اسکار حضور داشته و بیش از ۴۰ جایزه بین المللی از جمله جایزه بهترین فیلم از چهل و […]
انیمیشن کوتاه «سانگ اسپَرو» ساخته فرزانه امیدوارنیا در تازه ترین حضور جهانی خود در جشنواره سباستوپل آمریکا به نمایش درمی آید. انیمیشن کوتاه «سانگ اسپَرو» (آواز گنجشک) طبق گفته سازندگان؛ تاکنون در ۳۰ جشنواره مورد تایید آکادمی اسکار حضور داشته و بیش از ۴۰ جایزه بین المللی از جمله جایزه بهترین فیلم از چهل و نهمین دوره جشنواره جیفونی ایتالیا، چهل و سومین دوره فستیوال فیلم کودک و نوجوان لوکاس در آلمان، جایزه بهترین انیمیشن از استودیو «بوزتّو» ایتالیا، و بهترین فیلم جشنواره ویمبلدون انگلیس را دریافت کرده است.
همچنین این انیمیشن پیش از این با برنده شدن جایزه بهترین انیمیشن کوتاه جشنواره بین المللی لیبو در شیلی به آکادمی اسکار معرفی شده است. ایده اولیه فیلم «سانگ اسپَرو» به اتفاقی که در سال ٢٠١۵ رخ داده بود برمی گردد. یک کامیون حمل مواد پروتئینی در مرز اتریش، کنار جاده رها شده بود در حالی که جسم بی جان ٧١ پناهجو در یخچال کامیون بود. آنها از سرزمینهای پر رنجشان عازم دنیای آزاد بودند. سال ۲۰۱۹ مشابه این فاجعه در ایرلند تکرار شد.
برای ساخت دکور این فیلم ۴۰۰ درخت، ۷۰۰ گُل و ۱۵۰ خانه کوچک از جنس پارچه ساخته شده است. همچنین برای اجرای بخشی از این پروژه از انیماترونیک و فیلمبرداری مستقیم از عروسکها استفاده شده است.فرزانه امیدوارنیا کارگردان ایرانی مقیم دانمارک فارغالتحصیل رشته طراحی صنعتی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران کارشناسی ارشد طراحی و خلاقیت و دکترای دیزاین از دانشگاه پلی تکنیک دانمارک است.
وی تا کنون علاوه بر «سانگ اسپَرو» دو فیلم کوتاه دیگر به نام های «بودن» (۲۰۱۷) و «دلبند» (۲۰۲۰) را ساخته که در جشنواره های متعدد به نمایش درآمده اند . او همچنین برای اپرای تئاتر ساطنتی دانمارک طراحی لباس کرده و تاکنون نمایشگاه های متعددی در زمینه های نقاشی، عروسک سازی و مجسمه سازی در دانمارک و نمایشگاه مجسمه های پارچه ای را در ایران برگزار کرده و به داستان نویسی و فیلمنامه نویسی هم مشغول است. /ایسنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ