دومین شماره فصلنامه مطالعات عالی هنر فرهنگستان هنر، برای هنرمندان، پژوهشگران و علاقهمندان به حوزه هنرهای تجسمی منتشر شد. به گزارش سینما خراسان به نقل از روابطعمومی فرهنگستان هنر، دومین شماره از فصلنامه «مطالعات عالی هنر» با موضوعات مختلف حوزه هنرهای تجسمی، هنرهای دیداری و مطالعات دیداری منتشر شد. فصلنامه تخصصی مطالعات عالی هنر، نشریهای […]
دومین شماره فصلنامه مطالعات عالی هنر فرهنگستان هنر، برای هنرمندان، پژوهشگران و علاقهمندان به حوزه هنرهای تجسمی منتشر شد.
به گزارش سینما خراسان به نقل از روابطعمومی فرهنگستان هنر، دومین شماره از فصلنامه «مطالعات عالی هنر» با موضوعات مختلف حوزه هنرهای تجسمی، هنرهای دیداری و مطالعات دیداری منتشر شد.
فصلنامه تخصصی مطالعات عالی هنر، نشریهای است که به انتشار نتایج پژوهشها و مقالات علمی، تألیفی و تصنیفی پژوهشگران و صاحبنظران در قلمرو هنرهای تجسمی و هنرهای دیداری و مطالعات میانرشتهای آنها با دیگر حوزههای هنر و سایر علوم میپردازد. این نشریه به سردبیری مصطفی گودرزی، عضو پیوسته فرهنگستان هنر، منتشر میشود.
«هنر، ظهور امر معقول در فرم محسوس (رأی مشترک تولستوی و حکمای ایرانی)» از حسن بلخاریقهی؛ «تصویرپردازی و رأیالعین در نمایشنامه سه تابلوی مریم از میرزاده عشقی» از جواد علیمحمدیاردکانی و فراز یاوری؛ «واکاوی رویکرد فمینیسم در نقد و تحلیل آثار هنری با تأکید بر تابلوی کارگاه نقاش اثر گوستاو کوربه» از مریم عادل؛ «مطالعه تطبیقی سردر مسجد جورجیر اصفهان و مسجد الأقمر قاهره» از نازنین عنایتی؛ «هنر، عمارت بیبنیاد: نگاهی به پایان نظریه هنر ویکتور برگن» از آبتین رادمنش؛ «درآمدی بر نقد روانکاوانه پساساختارگرا از نقاشی کفشهای مندرسِ ونسان ونگوگ» از ناصر مقدمکوهی؛ «مطالعه تطبیقی بازنمایی چوگان در نگارههایی با موضوع چوگانبازی سیاوش در حضور افراسیاب در شاهنامه» از مجتبی رحمانی و مینو خانی؛ «بررسی عناصر نوشتاری در هنر نوگرای ایران، منابع تغذیه سنتی و مدرن آن (پیشنهاد طرحی کلی برای تفکیک مفاهیم خوشنویسی، خطاطی، لِتریسم و سایر گرایشهای نوشتاری در هنر ایران)» از محمد فدایی؛ و «درآمدی بر نسبت میان هنر و اخلاق در اندیشه اومانیستی» از طیبه معینی؛ عناوین مقالاتی است که در این شماره از نشریه منتشر شده است.
فصلنامه مطالعات عالی هنر، پذیرای پژوهشهای مرتبط با تاریخ هنر، نقد و تحلیل هنری، فلسفه و زیباییشناسی و مطالعات میانرشتهای در عرصه مباحث یادشده، با رویکرد تحلیلی، تطبیقی و انتقادی است.
Δ