سینماهای نیویورک و لس‌آنجلس هم تعطیل شد

سینماهای نیویورک و لس آنجلس نیز به دلیل خطر گسترش ویروس کرونا تعطیل شدند. به گزارش سینما خراسان به نقل از ورایتی، بیل دی‌بلاسیو شهردار نیویورک و اریک گارستی شهردار لس‌آنجلسدستور تعطیلی سینماهای این شهرها را در پاسخ به گسترش ویروس کرونا صادر کردند. این نخستین بار در تاریخ است که سینماها به دلیلی غیر […]


سینماهای نیویورک و لس آنجلس نیز به دلیل خطر گسترش ویروس کرونا تعطیل شدند.

به گزارش سینما خراسان به نقل از ورایتی، بیل دی‌بلاسیو شهردار نیویورک و اریک گارستی شهردار لس‌آنجلسدستور تعطیلی سینماهای این شهرها را در پاسخ به گسترش ویروس کرونا صادر کردند.

این نخستین بار در تاریخ است که سینماها به دلیلی غیر از آب و هوا تعطیل می‌شوند.

نیویورک سیتی یکشنبه محبور شد یک قدم دیگر هم بردارد و آن بستن همه رستوران‌ها، کلوپ‌های شبانه و سالن‌های کوچک کنسرت بود. این تعطیلی از سه شنبه ۹ صبح آغاز می‌شود و تا ۲۰ آوریل (یکم اردیبهشت) ادامه خواهد داشت. رستوران‌ها تنها می‌توانند غذا برای بردن سرو کنند.

در لس آنجلس نیز همه کلوپ‌ها، سالن‌های ورزشی و مکان‌های سرگرمی تا ۳۱ مارس (۱۲ فروردین) تعطیل شده‌اند.

البته لس‌آنجلس شامل شهرک‌های کوچک داخل آن مانند سانتا مونیکا، بورلی هیلز و پاسادنا نشده و به نظر می‌رسد این سیاست به سرعت در این شهرک‌ها اجرایی نشود.

دی بلاسیو دیشب در توییتر نوشت این تصمیمی نبود که به سادگی اتخاذ کرده باشد. وی افزود: این‌جاها بخشی از قلب و روح شهرما هستند. آنها بخشی از آن‌چیزی هستند که به معنی نیویورک بودن است. اما شهر ما با یک خطر غیرقابل پیش‌بینی روبه رو است و ما باید با یک ذهنیت جنگی به آن پاسخ بدهیم.

دیروز دستوری هم از سوی مرکز مقابله با بیماری منتشر شد که تجمع بیش از ۵۰ نفر را تا ۸ هفته آینده ممنوع کرد.

این در حالی بود که این هفته بیشتر مردم تصمیم گرفتند به جای تماشای «روبه جلو» پیکسار یا «شکار» یونیورسال یا «بلادشات» سونی در مکانی تاریک با دیگران، در خانه بمانند. در عین حال بیشتر سینماها هم تعداد بلیت هر سالن را پایین آورده بودند تا مانع تجمع زیاد مردم شوند.

فاصله بین ردیف‌ها و صندلی ها، بیشتر شدن اقدامات بهداشتی ازجمله استریل کردن صندلی ها و دستگیره‌ها و جای فنجان‌ها که در تماس با دست‌ها هستند، بیش از هر زمان دیگری انجام شد.

گرچه سینماها هنوز در برخی ار مناطق باز هستند اما مجتمع‌های چند منظوره از فضاهای عمومی بزرگی بودند که درهایشان را برای جلوگیری از یک بحران سلامتی بستند.

تا یکشنبه بیشتر موسسات تفریحی مانند برادوی، پارک‌های موضوعی و مکان‌های ورزشی برای محافظت مردم در برابر شیوع بیماری تعطیل شده بودند.