به گزارش روز یکشنبه سینما خراسان به نقل از خبرگزاری مهر ،نوید بهتویی کارگردان فیلم سینمایی «گیسوم» که در حال اکران است،درباره اینکه با وجود تعداد زیادی از فیلمها در صف اکران، اما همچنان صاحبان شأن تمایلی به اکران ندارند، گفت: برخی از سینماگران این روزها دغدغه سینما ندارند و اقدام به اکران آثارشان نمیکنند به هر حال وضعیت نه تنها در ایران که در جهان بدون همکاری افراد تغییر نمیکند. در این وضعیت اما همه صنفها تلاش میکنند که نوری بتابانند و بتوانند با وجود همه مسائل چرخ حرفه خود را به حرکت دربیاورند در همین جا هم باید از سعید سعدی تهیه کننده فیلم خودم و علی سرتیپی پخش کننده فیلم سینمایی «درخت گردو» ساخته محمدحسین مهدویان تشکر کنم که با مهر و عشق پشت فیلمهایی که اکران میشوند، ایستادهاند. این موضوع شجاعتی میخواهد که آنها دارند. من هم به عنوان یک کارگردان از این موضوع استقبال میکنم چون شرایط تغییر نمیکند و این ما هستیم که میتوانیم این وضعیت را تغییر بدهیم، نمیتوانیم منتظر این باشیم که یک منجی از جایی دیگر بیاید و وضعیت را برای ما تغییر بدهد.
وی افزود: همکاری و دست به دست هم دادن باعث میشود که وضعیت برای ما تغییر کند. از همین رو عملکرد چند دفتر پخش از جمله خانه فیلم، فیلم ایران، نسیم صبا و هدایت فیلم شایسته تقدیر است چون با وجود همه مسائل تلاش کردند چراغ سینماها را روشن نگه دارند.
بهتویی با بیان اینکه فیلم ما حدود ۵۰ سینما در اختیار دارد با این حال همین موضوع را هم به فال نیک میگیریم، اظهار کرد: خیلی خوشحالم که «گیسوم» در کنار «درخت گردو» قرار گرفته است به محمدحسین مهدویان هم که با شجاعت تمام فیلمش را به نمایش گذاشت، تبریک میگویم. به نظرم سینماگران نسل جدید علاوه بر اینکه دانش و آگاهی در کارگردانی، فیلمبرداری و… دارند عاشق سینما هستند به همین دلیل نمیگذارند این چراغ خاموش باشد و برای آن تلاش میکنند.
این کارگردان مطرح کرد: یک بخشی از اینکه «گیسوم» را در چنین شرایطی به نمایش گذاشتیم برای روشن ماندن چراغ سینما بود و بخشی دیگر به خاطر این بود که این روزها فیلم خوب دیده میشود، به طوری که به چند جشنواره خارجی دعوت شده و بازخورد خوبی گرفته است از همین رو ما باید این فیلم را به نمایش میگذاشتیم. نکته اساسی دیگر این است که سینمای ایران به ۲ بخش تقسیم میشود؛ دولتی و خصوصی. اتفاقاً برای سینمای بخش خصوصی اکران و بازگشت سرمایه اهمیت دارد. درواقع با اینکه بودجههای کلان دولتی برای برخی از فیلمها خرج میشود اما صاحبانشان چندان تمایلی به اکران ندارند چون آنها ساز و کار خودشان را دارند. از آنجایی که برای یک سینماگر دیده شدن یک فیلم مهم است، حالا که این بحران پیش آمده است ما باید تلاش کنیم از آن خارج شویم نه اینکه در گردابش غرق شویم در این شرایط ما خواسته چندانی هم نداریم تنها خواسته ما این است که سینماها باز باشند. در حال حاضر امنترین و ارزانترین تفریح رفتن به سینماست. ضمن اینکه پیش از ورود مخاطبان به سینما از آنها تست تب و اکسیژن گرفته میشود، فضا ضدعفونی میشود و… اما چطور است که با سخت شدن شرایط سینماها به سرعت بسته میشوند اما رستورانها و فست فودها به فعالیت خود ادامه میدهند؟
بهتویی توضیح داد: باید درباره باز بودن و امنیت موجود در آن اطلاع رسانی شود چون برخی هنوز از این موضوع آگاهی ندارند. در حال حاضر تلویزیون هم به تبلیغ فیلم ما میپردازد که این هم خوب است. در این زمانهای که این همه غم و خبرهای بد داریم باید دست به دست بدهیم تا سینما که روح یک جهان بی روح است بتواند فعالیت کند. در آنجا حداقل میتوانیم ساعتی از این جهان فارغ شویم، رویاپردازی کنیم و حال دلمان خوش باشد.
نهال
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ