اختتامیه شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» از دقایقی قبل با حضور محدود مدعوین آغاز شد. به گزارش سینما خراسان، شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت که بخش دومش از ابتدای هفته بزرگداشت بسیج آغاز شده بود، امروز جمعه هفتم آذرماه با برگزاری آیین اختتامیه به کار خود پایان خواهد داد. مراسم اختتامیه این رویداد با اجرای […]
اختتامیه شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» از دقایقی قبل با حضور محدود مدعوین آغاز شد.
به گزارش سینما خراسان، شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت که بخش دومش از ابتدای هفته بزرگداشت بسیج آغاز شده بود، امروز جمعه هفتم آذرماه با برگزاری آیین اختتامیه به کار خود پایان خواهد داد.
مراسم اختتامیه این رویداد با اجرای رسالت بوذری از ساعت ۱۴:۴۵ آغاز شد. به دلیل ملاحظات بهداشتی، مهمانان بهصورت حداقلی در این آیین حضور دارند و مراسم بهصورت زنده از پلتفرمهای برخط پخش میشود.
در ابتدای مراسم مهدی عظیمیمیرآبادی دبیر جشنواره شانزدهم در سخنانی گفت: این جشنواره به اعتقاد بنده جشنواره «حیرت» بود. از دقایق اولیه که این جشنواره آغاز به کار کرد و اتفاقات آن یکی پس از دیگری رقم خورد، بنده بهعنوان یکی از چشمان ناظر جشنواره، میدیدم اتفاقاتی که هست، حیرتانگیز و تعجببرانگیز است. هر بار هم کلام شکر و حمد الهی را بر زبان جاری میکرد.
وی افزود: اختتامیه را در شرایطی برگزار میکنیم که متأسفانه کرونا کشور را فلج کرده است و هر روز خبر مرتبط با درگذشت عزیزانمان منتشر میشود.
عظیمی در ادامه به ارائه گزارشی از برگزاری بخشهای مختلف جشنواره شانزدهم «فیلم مقاومت» پرداخت.
برگزیدگان بخش فیلمسازان بسیجی
در ادامه مراسم و در اولین بخش اهدای جوایز برگزیدگان بخش «فیلمسازان بسیجی» معرفی و تجلیل شدند. در هر بخش با حضور نمایندگان هیأت داوران بر روی صحنه برگزیدگان معرفی شدند.
در این بخش تندیس جشنواره و دیپلم افتخار به همراه جایزه نقدی بهترین پویانمایی به برزان رستمی تهیه کننده پویانمایی «بالانس» اهدا شد.
تندیس بهترین نماهنگ به مرتضی مقدس تهیهکننده نماهنگ «یادها» اهدا شد.
تندیس بهترین فیلمنامه هم به مرتضی پژوهان نویسنده فیلمنامه «گودال» رسید.
در ادامه با تقدیر از مستند «خاطرات بادیه» تندیس بهترین فیلم مستند کوتاه به قدرت باقری تهیه کننده فیلم مستند کوتاه «چمر سرباز» اهدا شد.
تندیس بهترین فیلم کوتاه داستانی هم به زانیار لطفی تهیهکننده فیلم کوتاه داستانی «نَهَست» اهدا شد.
تندیس بهترین تلهفیلم در بخش فیلمسازان بسیجی هم به عفت صوفی تهیهکننده فیلم «ریشهها» رسید.
برگزیدگان بخش نقد، تحلیل و پژوهش
در ادامه با حضور نماینده هیأت داوران بخش نقد، تحلیل و پژوهش برگزیدگان این بخش معرفی شدند.
تندیس بهترین تحقیق و پژوهش هم به میثم فرخی و رویا قلخان برای تحقیق و پژوهش مقاله «بازنمایی نقش مادران شهدای مفقودالاثر در سینمای دفاع مقدس (مورد مطالعه: فیلمهای شیار ۱۴۳ و بوسیدن روی ماه)» اهدا شد.
دیپلم افتخار بهترین نقد و تحلیل به رعنا کوهوند نویسنده نقد و تحلیل «نقد فیلم دیوانه از قفس پرید از منظر شیوه روایت» اهدا شد.
برگزیدگان بخش روایت قلم
در ادامه مراسم نوبت به اهدای جوایز بخش «روایت قلم» رسید.
با حضور نماینده هیأت داوران در این بخش، تندیس بهترین فیلمنامه سینمایی به داود جلیلی و محسن غضنفری نویسندگان فیلمنامه سینمایی «سه چهارم جنگ» اهدا شد.
تندیس بهترین فیلمنامه تله فیلم به مریم محمدی نویسنده فیلمنامه «اون بابای من نیست» اهدا شد.
تندیس بهترین فیلمنامه اقتباسی هم به نوشا عبدالهزاده نویسنده فیلمنامه اقتباسی «هستی» رسید.
در پایان این بخش تندیس بهترین فیلمنامه کوتاه داستانی به محسن غضنفری نویسنده فیلمنامه کوتاه «رویاها» اهدا شد.
این گزارش در حال بهروزرسانی است…
Δ