کارگردان نمایش خیابانی «زندگی با طعم باروت» که در جشنواره تئاتر «مقاومت» حضور دارد، عنوان کرد در این اثر نمایشی به معرفی شهدای مدافع حرم فاطمیون پرداخته است. مجتبی خلیلی کارگردان نمایش «زندگی با طعم باروت» که از استان اصفهان در بخش خیابانی هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر «مقاومت» حضور دارد درباره این اثر نمایش به […]
کارگردان نمایش خیابانی «زندگی با طعم باروت» که در جشنواره تئاتر «مقاومت» حضور دارد، عنوان کرد در این اثر نمایشی به معرفی شهدای مدافع حرم فاطمیون پرداخته است.
مجتبی خلیلی کارگردان نمایش «زندگی با طعم باروت» که از استان اصفهان در بخش خیابانی هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر «مقاومت» حضور دارد درباره این اثر نمایش به سینما خراسان گفت: نمایش «زندگی با طعم باروت» به معرفی شهدای مدافع حرم فاطمیون میپردازد. لشکر فاطمیون مدافع حرم متشکل از رزمندههای افغانستانی است که در این نمایش مورد توجه ما قرار گرفته است.
خلیلی درباره داستان نمایش گفت: زندگی یک زوج افغانستانی که در پی گمشدهای از خانواده خود هستند، بهانه نمایش ما برای معرفی شهدای فاطمیون است.
کارگردان نمایش «زندگی با طعم باروت» با اشاره به اینکه بازیگران این نمایش ایرانی هستند، عنوان کرد: تمرین بسیار زیادی روی گویشهای بازیگران این نمایش شده تا مخاطب، مواجهه با یک زوج افغانستانی را باور کند. تلاش کردیم تا هرچه بیشتر به اصالت و قوم افغان نزدیک و به نوعی کار را فولکلور تولید کنیم.
وی افزود: در این نمایش که از تولیدات حوزه هنری استان اصفهان است سید پویا امامی، نجمه مهرابیخوزانی، روشا مستاجران و کیان حاجهاشمی بهعنوان بازیگر ایفای نقش میکنند.
وی درباره برپایی جشنواره تئاتر «مقاومت» در هفدهمین دوره خود بیان کرد: ذات و اصالت تئاتر، پرداخت به آسیبهای اجتماعی و آشکار ساختن زوایای پنهان اقشار گوناگون جامعه با حضور نفس به نفس تماشاگران آن است. اما شرایط خاص این دوره از جشنواره ناشی از شیوع ویروس منحوس کرونا اجازه برپایی گسترده این رویداد به شکل و شمایل ادوار سابق را نمیدهد. این در حالی است که جشنواره تئاتر «مقاومت» با تمامی مشکلات ناگهانی که برایش پیش میآید همچنان ایستاده و مقاومت میکند.
خلیلی افزود: خوشبختانه بخش خیابانی جشنواره که حیاتش به حضور و وجود تماشاگر مردمی وابسته است به صورت حضوری برپا میشود. امید است تا این بخش با زحماتی که تا کنون دبیرخانه جشنواره تقبل کرده است بهخوبی خود را نشان دهد و تاثیرگذار باشد.
وی در پایان با اشاره به اینکه دومین تجربه خود در جشنواره تئاتر «مقاومت» را پشت سر میگذارد گفت: برگزاری دوسالانه جشنواره سراسری تئاتر «مقاومت» که شاید به موازات جشنواره تئاتر فجر اهمیت بسیاری داشته باشد، زحمات برپایی هر دوره را کماثر میکند. بنابراین از تمامی عواملی که در این تصمیم موثر هستند میخواهم جشنواره را به حالت سالانه خود بازگردانند.
هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر «مقاومت» به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و با دبیری حمید نیلی از ۲۵ آذرماه در حال برگزاری است و تا دوم دیماه ادامه خواهد داشت.
Δ