آلبوم همنوازی سنتور، تار و عود «طرز مستور» با هنرمندی علی بهرامی فرد و هادی آذرپیرا در دسترس مخاطبان قرار گرفت. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سینما خراسان، آلبوم همنوازی سنتور، تار و عود «طرز مستور» با هنرمندی علی بهرامی فرد نوازنده سنتور و هادی آذرپیرا نوازنده تار و عود به تهیه کنندگی افشین معصومی […]
آلبوم همنوازی سنتور، تار و عود «طرز مستور» با هنرمندی علی بهرامی فرد و هادی آذرپیرا در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سینما خراسان، آلبوم همنوازی سنتور، تار و عود «طرز مستور» با هنرمندی علی بهرامی فرد نوازنده سنتور و هادی آذرپیرا نوازنده تار و عود به تهیه کنندگی افشین معصومی توسط موسسه فرهنگی هنری «نغمه حصار» در دسترس مخاطبان قرار گرفت. این در حالی است که قطعات مجموعه با تارِ «یحیی»، عود پوریا شقاقی و سنتور حمید موسوی اجرا شده است.
«حضور»، «طرز مستور» از علی بهرامی فرد، «سَکر – بیات اصفهان، نهفت»، «لیلی» از علی بهرامی فرد با الهام از موسیقی جنوب خراسان، «طرب – تکنوازی عود»، «دلبر – تصنیف قدیمی آذری» با تنظیم علی بهرامی فرد، «می جویمت – کرد بیات، بیداد، عراق، بیات شیراز»، «لزگی – بخش ابتدا و انتها فولکلور آذری، بخش میانی از علی بهرامی فرد»، «طلوع بی تاب – نیشابورک، روح الارواح، دشتی، فرود به اصفهان»، «گتمه، گتمه – تصنیف آذری»، «رِنگ – فولکلور آذری» قطعات مختلف این آلبوم موسیقی را تشکیل می دهند.
علی بهرامی فرد و هادی آذرپیرا با انتشار متنی در توضیح این آلبوم آورده اند: «در مجموعه پیش رو همچون اثر مشترک پیشین «راح روح» دلنواخته هایمان را رامشگرانه به گفتگو و جست و جو وا داشتیم؛ جستجویی که گاه از موسیقی جنوب خراسان سردر می آورد و گاه برداشتی آزاد و معاصر بود از موسیقی مقامی. بداهه هایی که به تدریج و در اثنای اجراهای صحنه ای متعدد از این کارگان تثبیت شد و تقدم و تاخر یافت و همانند قطعاتِ مکتوب و تنظیم شده، پرداخته و تدوین شد تا سیر روایت مجموعه را منجسم کند. همواره در طول اجرا و ضبط آثار تلاش شد انتزاع احساسی موسیقی تحت الشعاع فرم و تکنیک قرار نگیرد و شیوه بیان موسیقی هم راستا با معنای آن نباشد و نه مقدم برآن. هرچه بود توصیفی روایی از احوالات خنیاگرانی است که تلاطم شان را جز عشق مرهمی نیست.»
علی بهرامی فرد از جمله هنرمندانی است که تحصیلات آکادمیک خود در دوره های عالی آموزشی به اتمام رسانده است. او علاوه بر تالیف کتاب های مختلف تخصصی و تدریس دروس مختلف موسیقی از جمله ردیف موسیقی دستگاهی ایرانی، مبانی آهنگسازی، فرم و آنالیز و تئوری موسیقی در مراکز مختلف دانشگاهی و آموزشی آلبوم های «راهه»، «گشایش»، «زبعد ما»، «تنها نخواهم ماند» را در بازار موسیقی منتشر کرده است.
هادی آذرپیرا نیز از جمله نوازندگانی است که نواختن تار ایرانی را ابتدا نزد داود آزاد آموخت. وی پس از شاگردی در محضر محمدرضا لطفی عضو گروه موسیقی «شیدا» شد. این هنرمند پس از حضور در گروه موسیقی «رهاب» در گروه های دیگری چون «مهرورزان» و «کسری» در تبریز حضور یافته و بعد از چندی همراه با کیهان کلهر در کنسرت هایش به عنوان نوازنده تار به هنرنمایی پرداخت. حضور در چندین پروژه به عنوان نوازنده و کسب چند عنوان نوازنده برتر از جشنواره های معتبر موسیقایی در کشور و تدریس در چندین مجموعه آموزشی از دیگر فعالیت های این هنرمند در عرصه موسیقی است.
«طرز مستور» از جمله پروژه های موسیقی ایرانی است که طی ماه های اخیر علاوه بر تهران در چندین شهرستان نیز پیش روی مخاطبان قرار گرفته است. از علی بهرامی فرد و هادی آذرپیرا که همکاری های مشترکی با کیهان کلهر در کنسرت های پیشین او داشتند، پیش از این آلبوم بی کلام «راح روح» منتشر شده بود.
Δ