فراخوان دومین گام از رویداد همایش بینالمللی مطالعات فیلم کوتاه تهران بنام «همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران» آغاز شد. اهداف: «همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران» در گام نخست خود تلاش نمود تا با رویکردی عمومی و محورهای موضوعی فراگیر در عرصۀ فیلم کوتاه، گسترۀ وسیعی از آنچه در تکنیک و هنر روز این جریان میگذرد […]
فراخوان دومین گام از رویداد همایش بینالمللی مطالعات فیلم کوتاه تهران بنام «همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران» آغاز شد.
اهداف: «همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران» در گام نخست خود تلاش نمود تا با رویکردی عمومی و محورهای موضوعی فراگیر در عرصۀ فیلم کوتاه، گسترۀ وسیعی از آنچه در تکنیک و هنر روز این جریان میگذرد را از نظر گذرانده و فرصتی فراهم آورد تا پژوهشگران داخلی و خارجی، یافتههای نظری خود را به گوش دیگر علاقهمندان برسانند.
محور اصلی همایش: روایت در فیلم کوتاه: روایت شناسی یکی از زمینههای مطالعاتی فعال در حوزههای علوم انسانی و هنر است. امروزه ابعاد این حوزه مطالعاتی تا آنجا گسترده شده که مواجهه نخستین با هر متنی بدون درنظر گرفتن شیوههای بروز روایت و تحلیل اولیه آن از منظر روایتشناسی امکانناپذیر است. این نکته سبب شده تحوالت این شاخه از مطالعات بسیار سریع و رو به رشد باشد. سینما و فیلم کوتاه نیز از این امر جدا نیست. روایتهای سینمایی با توجه به تحولات شناختی ذهن انسان و تغییر ابزار سینما در زبان و بیان همواره مورد مطالعه مناسبی برای روایت شناسان به شمار آمده است. از سوی دیگر، همین زمینه مطالعاتی، دریچه و پیوند سینما با سایر زمینه های مطالعاتی در علوم انسانی و تجربی را نیز استحکام بیشتری بخشیده است. از همین رو برای کشف پتانسیل های موجود در جریان فیلم کوتاه ایران و جهان تصمیم بر این شد تا دومین دوره «همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران» به این مهم اختصاص یابد. پژوهشگران میتوانند ذیل عناوین مطرح شده در این حوزه مقالات خود را به دبیرخانه همایش ارسال کنند.
Δ