به گزارش روز سه شنبه سینما خراسان به نقل از خبرگزاری مهر،سعید سعدی تهیهکننده سینما درباره تازهترین فعالیتهای خود گفت: در حال حاضر بیشتر در تلویزیون مشغول هستم و به تازگی فیلم «گیسوم» را هم روانه اکران سینماها کردهایم. برای فیلم «سزار برمیگردد» به کارگردانی امیر پوروزیری هم به تازگی درخواست پروانه ساخت کردهام. اگر پروانه ساخت این فیلم صادر شود در اولویت برنامههای تولید امسالمان قرار دارد.
تهیهکننده فیلم «گیسوم» درباره اکران این فیلم سینمایی در شرایط فعلی سینماها هم گفت: با توجه به اینکه شرایط سینماها در هر صورت ایدهآل نیست، سرمایهگذاران فیلم به این نتیجه رسیدند که زودتر تکلیف این فیلم در اکران مشخص شود. در نشستهایی که داشتیم به این جمعبندی رسیدیم که فیلم را اکران کنیم و بعد آن را در پلتفرمها عرضه کنیم.
وی درباره وضعیت فروش فیلم هم توضیح داد: طبیعتاً فروش فیلم در شرایط فعلی فروشی نیست که برای ما راضیکننده باشد. تلاش میکنیم تا فیلم مخاطب بیشتری هم داشته باشد اما مشخص نیست تا چه حدودی موفق باشیم. در مجموع شرایط، شرایط خوبی نیست و ما براساس تعهدی که داریم مجبور به تن دادن به این شرایط هستیم. چند کار بلاتکلیف دیگر هم داریم که وضعیت اکران آنها مشخص نیست و نمیدانیم چه سرنوشتی پیدا میکند. این فیلم هم به دلیل فشار سرمایهگذار به اکران رسیده است.
این تهیهکننده سینما درباره ترافیک فیلمهای مانده در صف اکران هم بیان کرد: واقعاً شرایط معلوم نیست چگونه خواهد شد و مشخص نیست این فیلمها دیگر بتوانند رنگ پرده را به خود ببینند. شرایط در آینده آنقدر بد خواهد بود که نمیتوان تصوری برای اکران برخی فیلمها داشت. فیلمهایی هستند که بهدلیل فضای طنزی که دارند طبیعتاً در نوبتهای اولیه اکران قرار میگیرند و فیلمهای بلاتکلیف تعداد بیشتری خواهند داشت که بعید است تا یکی دو سال آینده امید به اکران آنها باشد.
وی با اشاره به فیلمهایی که حاضر به اکران در این شرایط نمیشوند هم اظهار کرد: خوابیدن طولانی پول یک ضرر است و شاید برای برخی این مسئله مهم نباشد. ارزش ریالی پول به صورت روزانه کاسته میشود. اگر سال گذشته ۱۰۰ تومان میتوانستیم فروش کنیم، امسال همان ۱۰۰ تومان، شاید به اندازه ۱۰ تومان هم ارزشی نداشته باشد. به همین دلیل به رغم آنکه شرایط نامساعد بود، احساس کردیم باید زودتر فیلم را اکران کنیم.
سعدی درباره اکران آنلاین هم توضیح داد: در بخش آنلاین هم همه فیلمها اکران نمیشود، صاحبان ویاودیها هم برای خودشان تعاریفی دارند و در آن بخش هم خیلی از آثار بلاتکلیف هستند. اگر برخی فیلمها خودشان هم متقاضی اکران آنلاین باشند، مشخص نیست توسط صاحبان پلتفرمها پذیرفته شوند. در مجموع شرایط فیلمسازی تغییر کرده است و روی هیچ بخشی نمیتوان حساب باز کرد. گاهی به دلیل پیشنهاد مبالغ اندک توسط صاحبان ویاودیها حاضریم فیلم را به آتش بکشیم اما با این مبالغ به نمایش نگذاریم.
وی درباره ادامه روند صدور پروانه ساخت و تولید فیلم با وجود بحران اکران گفت: در حال حاضر شرایط تولید و توزیع در سینما تناسب ندارد. ولی دوستان ما که نمیتوانند بیکار بنشینند تلاش میکنند تا حداقل موقعیت خود را در حوزه تولید تثبیت کنند. تمام هم و غم گروهی از جوانان به خصوص کاراولیها ورود به عرصه فیلمسازی است و در هر شرایطی تلاش میکنند خودشان را اثبات کنند.
این تهیهکننده مطرح کرد: در حال حاضر شرایط نامساعد است و نمیتوان هیچ صحبت قطعی درباره سیاستهای حمایتی از سینما هم داشت. باید منتظر بمانیم تا با عبور از بحران کرونا ببینیم وضعیت اقتصاد سینما چگونه خواهد شد، آن زمان میتوانیم درباره آینده سینما صحبت کنیم.
نهال
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ