محمد عنبرسوز روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار سینما خراسان افزود: “ماهان” یک اثر ساده و معمولی است که بهتر است نکاتش را در خارج قاب بحث کنیم زیرا در داخل قاب نکته ای برای گفتن ندارد.
وی بیان کرد: این فیلم با درون مایه امید مرتبط با سرطان در کودکان ساخته شده و کیفیت آن به نحوی است که اگر دوربین را در یک بیمارستان مرتبط با کودکان سرطانی قرار داده بودیم انگار سکانس های بهتری بدست می آمد.
وی ادامه داد: شعار امید دائما در فیلم “ماهان” تکرار می شود و کیفیت بصری قابل توجهی در آن نمی بینیم، معابد ادیان مختلف در این فیلم به نمایش درمی آید و رفتن به معبد بیشتر شبیه شعار در فیلم درآمده است.
یک منتقد سینما گفت: نکته جالب تری که در اثر “ماهان” دیده می شود، این است که این فیلم صرفا ساخته شده تا ادای دینی به یک موضوع اجتماعی داشته باشد، این وسط مقداری نکات توریستی نیز به آن اضافه می شود.
عنبرسوز اظهار داشت: گویی فیلم “ماهان” بیش از اینکه امید به مبارزه به سرطان بدهد، فضیلت سفر کردن با دوچرخه است که برای فیلمساز اهمیت دارد، کارکترهای سرگردان این فیلم که از طبقه متوسط هستند، بیشتر بر روی سفرشان با دوچرخه تاکید شده است.
فیلم ماهان به کارگردانی و تهیه کنندگی “علی شاه حاتمی” یکی از آثار حاضر در چهلمین جشنواره فیلم فجر است.
نوزدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد از ۱۵ تا ۲۲ بهمن ماه با اکران ۱۹ فیلم از ۲۲ فیلم چهلمین جشنواره فیلم فجر در هشت پردیس سینمایی این کلانشهر در حال برگزاری است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ