به گزارش سینما خراسان، واژه «VOD» در واقع مخفف «Video On Demand» است و به فارسی به معنای «ویدئو هنگام درخواست» می باشد.سیستم های «VOD» یک فناوری «IPTV» هستند که توسط آن کاربران می توانند محتوای صوتی و تصویری شامل برنامه ها و فیلم ها را در زمان دلخواه خود از خانه و یا هر مکان دیگر به وسیله کامپیوتر، گوشی های موبایل یا تلویزیون تماشا کنند. در واقع «VOD» یک سیستم انعطاف پذیر است و با استفاده از آن دیگر نیازی نیست که یک برنامه را در زمان پخش سراسری آن تماشا کرد. این سرویس برای مشتریان همچنین امکان جلو و عقب زدن و مکث برنامه را درست مثل پخش کننده «DVD» فراهم می کند.
گل یا پوچ؛ رقابتی جدید یا بازی ای اصیلوفور برنامه های مسابقه محور و حضور پررنگ هنرمندان در آنها مثل شبهای مافیا، پدرخوانده، جوکر، اسکار، شام ایرانی، ناتو و سرگیجه، جای هیچ شکی باقی نمی گذارد تا با تعجب بگویی چرا انقدر زیاد؟
رقابت هنرمندان VS مَردم در میان انبوه برنامه های رقابتی بین بازیگران و هنرمندان، گل یا پوچ چند فرق اساسی دارد و ازین قواعد مستثنی است؛ گل یا پوچ ضمن پیدا کردن آدم ها و بازیکنانی از طبقه متوسط یا محروم جامعه بجای هنرمندان درجه دو و سه، یک بازی اصیل و باستانی ایرانی است که بقول مهران مدیری، گرداننده بازی، برای اولین بار کپی نیست.
لحظه ای در قسمت های پخش شده از بازی وجود دارد که یکی از بازیکنان با اینکه گل را در دستان حریف می بیند رو به مدیری می گوید: «ما گل دیده رو نمی گیریم». در واقع این جمله بیانگر اصول جوانمردانه در بازی گل یا پوچ است که مرام و منش ایرانی را در یک بازی اصیل ایرانی به نمایش می گذارد.
شرکت کنندگان مسابقه ی گل یا پوچ نه با جوکهای بی مزه و حرکات موزون (جوکر؛ طبقه بیست و یک)، نه با دروغ و تهمت به دیگری (بازی مافیا)، نه با پاسخ به سوالات بی اهمیت (اسکار) و نه با مزاحمت مردم در دوربین مخفی ها و حکم هایی که می دهند (سرگیجه) کار خود را پیش نمی برند، بلکه با احترام و معرفت موجود در فرهنگ کهن ایرانی حرکات نمایشی جذاب بازی را انجام می دهند و برخلاف شرکت کنندگان دیگر برنامه ها که اغلب بازیگران هستند و عمدتا دغدغه ی نان ندارند، برای زخم های زندگیشان می جنگند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ