دبیر نوزدهمین جشنواره نمایش های آیینی و سنتی کاشان را خاستگاه بخشی از هنرهای آیینی سنتی دانست و گفت: مسئولان دانشگاه و تئاتر کشور ارزش نمایش های آیینی را نمی شناسند. به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان، داوود فتحعلی بیگی پیش از ظهر سه شنبه در حاشیه سفر خود به کاشان در جمع خبرنگاران ضمن […]
دبیر نوزدهمین جشنواره نمایش های آیینی و سنتی کاشان را خاستگاه بخشی از هنرهای آیینی سنتی دانست و گفت: مسئولان دانشگاه و تئاتر کشور ارزش نمایش های آیینی را نمی شناسند.
به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان، داوود فتحعلی بیگی پیش از ظهر سه شنبه در حاشیه سفر خود به کاشان در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به دغدغه مندی در حوزه نمایش های آیینی و سنتی اظهار داشت: خود را سرباز کوچک فرهنگ و هنر این مرز و بوم می دانم و تاکنون بضاعت اندک خود را در این مسیر صرف کردهام چراکه نگران هستم تا این هنر فاخر و اصیل ایرانی به دست فراموشی سپرده شود.
وی با بیان اینکه دانشگاه های هنر و تئاتر ما ارزش این گونه نمایش ها را نمی دانند، افزود: خاستگاه بخشی از هنرهای آیینی سنتی منطقه کاشان مبتنی بر معماری اصیل آن است و خوشبختانه در شهرستان کاشان هنوز بستر معماری غنی وجود دارد که این مهم زمینهای برای حفظ و احیای هنرهای آیینی و سنتی ما به شمار می آید.
دبیر نوزدهمین جشنواره آیینی و سنتی با بیان اینکه ۳۰ سال پیش یعنی سال ۶۸ اولین دوره این جشنواره را با ۱۱ نمایش آغاز کردیم، ابراز داشت: در آغاز تنها به تعدادی اجرا بسنده میکردیم اما بعد از آن تصمیم گرفتیم که از افرادی برای سخنرانی در جشنواره دعوت کنیم اما از دوره سیزدهم رسما سمیناری طراحی شد و بسیار جدی به مقوله پژوهش پرداخته شد و این موضوع سبب حضور افرادی از شهرستانها شد که برای ما مهم بود.
وی با بیان اینکه باید در حوزه آموزش جشنواره بیش از تلاش و همت به خرج داد، گفت: خوشحالیم که در نوزدهمین دوره این جشنواره بیش از ۵۰۰ تقاضا برای حضور در جشنواره داشتیم که از آن میزان بیش از ۱۰۰ نمایش برای اجرا در جشنواره پذیرفته شده و امیدواریم روزی این جشنواره به عنوان جشن ملی در سراسر ایران برگزار شود.
Δ