کارگردان نمایش «آواز خوان طاس» با اشاره به ویژگیهای این نمایش درباره همذاتپنداری مخاطبان با اجرای اثر سخن گفت. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سینما خراسان، امید انصاری کارگردان نمایش «آوازخوان طاس» درباره اجرای این اثر نمایشی گفت: «آوازخوان طاس» تا ۲۸ تیرماه در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران روی صحنه خواهد بود که خوشبختانه تا […]
کارگردان نمایش «آواز خوان طاس» با اشاره به ویژگیهای این نمایش درباره همذاتپنداری مخاطبان با اجرای اثر سخن گفت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سینما خراسان، امید انصاری کارگردان نمایش «آوازخوان طاس» درباره اجرای این اثر نمایشی گفت: «آوازخوان طاس» تا ۲۸ تیرماه در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران روی صحنه خواهد بود که خوشبختانه تا امروز از استقبال و بازخورد مخاطبان راضی هستم. این نمایش با تبلیغات دهان به دهان تبلیغ میشود و از همین رو تماشاگرانی که از دیدن کار لذت بردهاند آن را به دوستان و آشنایان پیشنهاد میدهند.
وی ادامه داد: این نمایشنامه نوشته اوژن یونسکو است که در ترجمه آن از ترجمههای موجود در بازار استفاده نشده و فاطمه قدمی این نمایشنامه را به درخواست من و ویژه این اجرا ترجمه کرده است. متن ترجمه شده تا حدود زیادی به متن اصلی وفادار است اما در ترجمه و همچنین در اجرا تلاش شده دست به ساختارشکنی بزنیم از همین رو واژههایی ایرانی وارد اجرا شده و اصطلاحات به شیوهای ترجمه شده که مخاطبان عام بتوانند درک درستتری از کار داشته باشند اما در دیگر ویژگیها وفادار به متن بودهایم.
انصاری درباره دیگر ویژگیهای اجرا بیان کرد: در اجرای «آوازخوان طاس» از نظر انتخاب موسیقی، میزانس و ریتم و فضاسازی تجربههای تازه و متفاوتی را از سرگذراندیم و همین مساله نمایش را متفاوت از دیگر اقتباسهایی کرده که از نمایشنامه شده است. این نمایش تولید موسسه اندیشه ماهان است و امیر دژاکام در تولید این اثر نظارت داشته است. البته این هنرمند هیچ دخالتی در کارگردانی کار نداشت و تنها از اجرای نمایش حمایت کرده است.
وی در پایان درباره دلایل انتخاب این متن ابزورد برای اجرا توضیح داد: این نمایشنامه را سالها قبل خوانده بودم و دغدغه اجرا آن را داشتم. «آوازخوان طاس» ویژگیهایی دارد که میتواند فضای حاکم بر جامعه ما را تداعی کند و مخاطبان نیز با آن همذاتپنداری میکنند از همین رو علاقهمند شدم این اثر را به صحنه ببرم. داستان نمایش روایتگر بیهودگی و پوچی زندگی به خصوص در طبقه مرفه انگلستان است، چیزی که گریبانگیر زندگی امروز ماست. حرفهای بی سروته و گذران روزهای ارزشمند عمر بی نتیجه و بی بهره.
الهام خضرایی منش، علی افضلی، غزل جمشیدآبادی، شایان انجمنیان، امین حسین زاده، بهاره پوزش پور بازیگران این اثر نمایشی هستند که تا ۲۸ تیرماه ساعت ۲۰ در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران روی صحنه خواهد بود.
Δ