هنرمندانی که با هنرشان مسیر را همواره کرده اند، از یاد نمی روند

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان سینمایی کشور گفت: سینمایی ایران بویژه بعد از انقلاب اسلامی بازیگران توانمند زیادی را به خود دیده است، سینمایی که گاه نامهربان بوده و در مسیر تند قطار بی بدیل اش مسافرانی را جا گذاشته است، اما آنانی که با هنر خود این مسیر را هموار کرده اند، از یاد ما نخواهند رفت.

محمد خزائی یکشنبه شب با صدور پیامی به مراسم نکوداشت استاد مهدی صباغی، هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون در پردیس سینمایی هویزه مشهد افزود: سینما نسل به نسل هنرمند آفریده و ورق به ورق به تجربه گذشتگان اضافه کرده است و این افسوس را برای ما همیشه به جا خواهد گذاشت که چرا از یک برهه ای به بعد، از هنر این هنرمندان بهره گرفته نشده است.

رییس سازمان سینمایی کشور “مهدی صباغی” را در زمره بازیگرانی دانست که سالهای متمادی مردم این سرزمین از کلمه به کلمه دیالوگهایش در فیلم های سینمایی خاطره دارند؛ از “سایه خیال” تا “کافه ستاره”، از “گل یخ” تا “صورتی”؛ همه و همه فیلم هایی هستند که این بازیگر برای مردم این مرز و بوم خاطره سازی کرده است.

وی اضافه کرد: امروز همان نقطه ای است که باید بعد از سالها عرق از جبین این هنرمند (مهدی صباغی) بزداییم و به پاس تمامی روزهایی که در گرما و سرما برای فرهنگ و هنر این سرزمین زحمت کشیده است، قدردانی کنیم.

مهدی صباغی (زاده ۱۳۳۰ – مشهد) بازیگر سینما و تلویزیون اهل ایران است. وی علاوه بر بازیگری در سینما و تلویزیون در رادیو نیز کار می کرد. اولین کار وی بازی در فیلم گریز از شهر است.

مرز خوشبختی (۱۳۹۶)، آسمان هشتم (۱۳۸۹)، زنان ونوسی، مردان مریخی (۱۳۸۹)، مهتاب روی سکو (۱۳۸۹)، آخرین نقش (۱۳۸۶)، راننده تاکسی (۱۳۸۵)، عاشق (۱۳۸۵)، ستاره‌ها (جلد ۲: ستاره است) (۱۳۸۴)، ستاره‌ها (جلد ۳: ستاره بود) (۱۳۸۴)، کافه ستاره (۱۳۸۳)، گل یخ (۱۳۸۳)، صورتی (۱۳۸۱)، راننده شخصی (۱۳۷۸)، سلطان (۱۳۷۵)
گرگ‌های گرسنه (۱۳۷۰)، بازگشت قهرمان (۱۳۶۹)، سایه خیال (۱۳۶۹)، تماس (۱۳۶۸)، طوبی (۱۳۶۷)، زمزمه (۱۳۶۶)، گردو (۱۳۶۶) و گریز از شهر (۱۳۶۴) از جمله فیلمهایی است که مهدی صباغی در آن نقش آفرینی کرده است.