پروژه «روزهای موسیقی معاصر تهران» کلید خورد

پروژه «روزهای موسیقی معاصر تهران» با همکاری یک گروه موسیقایی و همراهی چند مجموعه خصوصی و دولتی روزهای ۲۲ تا ۲۶ آبان ماه برگزار می‌شود. به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان، مهدی جلالی آهنگساز و از برگزارکنندگان پروژه «روزهای موسیقی معاصرتهران»، درباره برخی از جزییات پروژه توضیح داد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته از روز چهارشنبه […]


پروژه «روزهای موسیقی معاصر تهران» با همکاری یک گروه موسیقایی و همراهی چند مجموعه خصوصی و دولتی روزهای ۲۲ تا ۲۶ آبان ماه برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان، مهدی جلالی آهنگساز و از برگزارکنندگان پروژه «روزهای موسیقی معاصرتهران»، درباره برخی از جزییات پروژه توضیح داد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته از روز چهارشنبه ۲۲ آبان ماه تا پایان روز یکشنبه ۲۶ آبان با همکاری گروه موسیقی «یارآوا»، دانشگاه تهران، آنسامبل «یونایتد برلین» و انجمن موسیقی تهران، پروژه «روزهای موسیقی معاصر تهران» با همراهی یک آنسامبل ۱۵ نفره در سطح عالی برگزار می‌شود و فکر می‌کنم این رویداد یکی از اتفاقات موثر و مهمی در حوزه موسیقی معاصر باشد که به همت دوستان برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه‌های از پیش تعیین شده قرار است در روزهای یاد شده برنامه‌های متعددی شامل کارگاه‌های نوازندگی و آهنگسازی میزبان دوستداران موسیقی باشد. این در حالی است که روز پنجشنبه ۲۳ آبان ماه دو کنسرت متوالی در تالار رودکی برگزار خواهد شد که در این کنسرت آثاری از فوزیه مجد، علیرضا مشایخی، شاهرخ خواجه‌نوری، احسان خطیبی، سارا اباذری، علی گرجی، مهدی جلالی، الناز سیدی، مهدی حسینی و آناهیتا عباسی پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

جلالی بیان کرد: در روز شنبه ۲۵ آبان ماه نیز با همکاری ارکستر مدرن «یارآوا» و آنسامبل «یونایتد برلین» آثاری از علیرضا مشایخی، محسن مخیر مهدی، بابک آل حیدر، مهدی جلالی، گلاره سلیمانی و مهدی خیامی به رهبری کاترین لارسن مگوایر در تالارشهید آوینی دانشگاه تهران ارائه می‌شود.

این آهنگساز و نوازنده در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: پروژه «روزهای موسیقی معاصر تهران» بخش سوم از پروژه «مسافران تهران-برلین» است که پاییز سال ۹۷ و بهار سال ۹۸ با اجرای چهار کنسرت در برلین به معرفی موسیقی معاصر ایران پرداخت و خوشبختانه با استقبال خوب مخاطبان نیز مواجه شد.

گروه موسیقی «یارآوا» چندی پیش در فستیوال Randfestspiele برلین حضور داشت. این فستیوال که به موسیقی معاصر اختصاص دارد، از سال ۱۹۹۲ توسط هلموت زاپف از آهنگسازان مهم آلمان از نسل دوم پس از جنگ پایه‌ریزی شده است.

«شب‌های بمباران» برای ویلن اثر شاهرخ خواجه‌نوری، «پل آجری» برای فلوت اثر ابوالفضل رهبریان و «آفرودیت» برای سوپرانو و الکترونیک اثر مهدی جلالی، «شهر بدون مرز» برای آنسامبل اثر گلاره سلیمانی، «واقعه» برای آنسامبل اثر مهدی جلالی و «چشم بی‌گناه» برای تار، فلوت و ویولن اثر مهدی خیامی از جمله آثاری بودند که در این فستیوال توسط نوازندگان ارکستر مدرن یارآوا اجرا شدند.