مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، با اشاره به اهمیت روایت کرونا، گفت: از کادر درمان میخواهیم که اجازه ندهند داستانهای کرونا فراموش شود. به گزارش سینما خراسان، علیرضا تابش، با حضور در سازمان نظام پزشکی، حمایت بنیاد فارابی از پروژه ملی «کروناروایت: ثبت لحظههای ماندگار» را اعلام کرد و افزود: بنیاد فارابی آمادگی دارد داستانها، فیلمها […]
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، با اشاره به اهمیت روایت کرونا، گفت: از کادر درمان میخواهیم که اجازه ندهند داستانهای کرونا فراموش شود.
به گزارش سینما خراسان، علیرضا تابش، با حضور در سازمان نظام پزشکی، حمایت بنیاد فارابی از پروژه ملی «کروناروایت: ثبت لحظههای ماندگار» را اعلام کرد و افزود: بنیاد فارابی آمادگی دارد داستانها، فیلمها و تصاویر بدیع و دستاولی که توسط پزشکان و پرستاران و سایر مردم تهیه شده و در سامانه کروناروایت ثبت میشود، بررسی کرده و از میان آنها فیلمنامه سینمایی با هدف تولید فیلم تهیه کند تا خاطرههای تصویری درست و دقیقی از روزهای کرونایی در حافظه سینمای ما بماند.
در جلسه هماندیشی که با حضور مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی، مسعود حبیبی معاون اجتماعی و امور مجلس سازمان نظام پزشکی، حسین کرمانپور مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی و محمد کیاسالار دبیر رویداد کروناروایت برگزار شد، در خصوص ابعاد مختلف این تلاش ملی و نحوه همکاریهای دو مجموعه بنیاد سینمایی فارابی و سازمان نظام پزشکی در «رویداد کروناروایت» رایزنی صورت گرفت.
تابش، دقت نظر در حوزه تغییرات رفتاری جامعه پس از کرونا را ضروری دانست و گفت: بررسی دقیق رفتارشناسی دیجیتال جامعه در برخورد با این بحران اهمیت دارد و در این پروژه ملی با توجهی که به مباحث بینرشتهای میشود، قطعاً میتوانیم اتفاق بزرگی را شاهد باشیم.
وی همچنین از مسئولان پروژه کروناروایت خواست با ارسال سوژهها، داستانها و روایتهای این حماسه ملی، منابع داستانی و دراماتیک مورد نیاز سینما را برای پوشش مطلوب روایتهای بومی این همهگیری تأمین کنند.
مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی، کرونا را بزرگترین بستر درام و ملودرام حال حاضر جامعه بشری دانست و گفت: قصههای فراوانی در این چند ماه در بیمارستانها، خانهها و خیابانهای کشورمان روی داده است که ظرفیت تبدیل شدن به ایده اولیه فیلمهای ماندگاری را دارند.
تابش، «کروناروایت» را پاسخ به یک نیاز در این مقطع زمانی دانست و افزود: کابوس تکرار این فاجعه، اینبار با نسل جدیدتری از ویروسها، تا دههها ذهن مردم جهان را به خود مشغول خواهد کرد و این وظیفه ما و شما است که با روایت صحیح، آموزش همگانی و برجسته کردن فرآیند شیوع در قالب تولیدات رسانهای و سینمایی و هنری، هم در مردم توانمندی ایجاد کنیم و هم آرامش را به جامعه بازگردانیم.
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با اشاره به اهمیت روایت کرونا در دل این بحران، گفت: از پزشکان و پرستاران و کادر درمان میخواهیم که اجازه ندهند داستانهای کرونا فراموش شود. بنیاد فارابی از نگارش فیلمنامه و ساخت آثار سینمایی از روی داستانها و روایتهای گردآوریشده و همچنین ساخت آثاری حرفهای و ماندگار از آثار آماتوری ضبطشده با تلفنهای همراه یا دوربینهای کادر درمان، حمایت میکند.
تابش ادامه داد: امید است آثار رویداد «کرونا روایت» در بخشهایی از جشنوارههای ملی سینمایی به نمایش در آید.
رویداد کرونا روایت که با هدف ثبت حداکثری لحظههای ماندگار در مقابله با کرونا برگزار میشود، تمامی هنرمندان و کادر بهداشت و درمان کشور را دعوت به مشارکت کرده و متقاضیان شرکت در این رویداد تا ۱۵ تیر ۹۹ فرصت دارند با مراجعه به وبسایت سازمان نظام پزشکی به نشانی irimc.org نسبت به تکمیل فرم ثبتنام و ارسال آثار خود در سامانه «کرونا روایت: ثبت لحظههای ماندگار» اقدام کنند.
Δ