نمایشگاه انفرادی آثار حجم تانیا عزیزی با عنوان «گنبد کبود» از جمعه ۸ آذر در تالار این/جا افتتاح می شود. به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان، نمایشگاه انفرادی آثار حجم تانیا عزیزی با عنوان «گنبد کبود» از هشتم آذر در تالار این/جا واقع در خیابان نوفل لوشاتوی شرقی، کوچه پدرام، جنب شماره ۴، نمای آجری، […]
نمایشگاه انفرادی آثار حجم تانیا عزیزی با عنوان «گنبد کبود» از جمعه ۸ آذر در تالار این/جا افتتاح می شود.
به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان، نمایشگاه انفرادی آثار حجم تانیا عزیزی با عنوان «گنبد کبود» از هشتم آذر در تالار این/جا واقع در خیابان نوفل لوشاتوی شرقی، کوچه پدرام، جنب شماره ۴، نمای آجری، درب کوچک آغاز به کار میکند و تا ۲۹ آذر ادامه خواهد داشت.
کارهایی که در این نمایشگاه از هنرمند جوان به نمایش گذاشته می شود، شبیه به آثار آینه کاری و حجم منیر شاهرودی فرمانفرماییان است.
تانیا عزیزی درباره این مجموعه گفت: معماری ایرانی و فضاهای داخلی و باغها را میتوان از زوایای گوناگون میتوان نگریست و تفسیر کرد. در این پروژه قصد من نگاه از زاویهای متفاوت و در پرسپکتیوی چندساحتی، همچون نقاشیهای مکتب هرات، به بخشی از فضاهای معمارانه ایرانیست. تکهای از یک کل منسجم که نهتنها در اجماع، محوریت و انتظام و انسجام را حفظ کرده است، که هر جزء کوچک آن همان انسجام کل واحد را داراست؛ هندسهی مقدس، هندسهای سازنده که خودش را میسازد. تکراری که پایان ندارد و مکرر است؛ اما به کل میرسد.
این هنرمند جوان، در این مجموعه از متریال آینه، شیشه و خاک بهره برده است. استفاده از آینه همواره برای تأکید بر بازنمایی بودهاست؛ ولی آینهکاری همراه با قطعات هندسی این بازنمایی را دچار تغییر کرده است. در حقیقت هدف استفاده از آینه در فضاهای معماری به منظور دیدهشدن در آن نبوده؛ بلکه برای نشاندادن شکوه و عظمت بوده و حفظ این بزرگی برای او اهمیت دارد. شیشه اما در نقطه مقابل آینه قرار دارد؛ نوعی تواضع در آن هست. شفافیت شیشه باعث دیدهشدن بستر زیرین آن که خاک است، میشود.
تانیا عزیزی، متولد ۱۳۶۳ در تهران و فارغالتحصیل رشته فیلمسازی از دانشکده صداوسیماست. قبل از تحصیل در این رشته تجربه نقاشی و تجربه کار حرفهای در زمینه گرافیک داشته است. علاقه عزیزی به هندسه و معماری در مجموعه «گنبد کبود» که اولین نمایش انفرادی او نیز هست، نمود یافتهاست.
Δ