ارسال ۲۵ اثر به سی و یکمین جشنواره تئاتر گیلان

معاون هنری و سینمایی ارشاد گیلان با اشاره به ارسال ۲۵ اثر به سی و یکمین جشنواره تئاتر این استان، گفت: بیشتر آثار ارسالی مربوط به هنرمندان رشتی است. به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان به نقل از مهر، سید امیر مصباح با اشاره به پایان مهلت ارسال آثار به سی و یکمین جشنواره تئاتر […]


معاون هنری و سینمایی ارشاد گیلان با اشاره به ارسال ۲۵ اثر به سی و یکمین جشنواره تئاتر این استان، گفت: بیشتر آثار ارسالی مربوط به هنرمندان رشتی است.

به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان به نقل از مهر، سید امیر مصباح با اشاره به پایان مهلت ارسال آثار به سی و یکمین جشنواره تئاتر گیلان، اظهار کرد: ۲۵ اثر از سوی هنرمندان گیلانی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

وی افزود: سی و یکمین جشنواره تئاتر استان گیلان امسال با مشارکت انجمن هنرهای نمایشی استان و به منظور رشد و توسعه تئاتر با توجه به هویت ایرانی – قومی- منطقه‌ای و جغرافیایی، از ۹ تا ۱۲ آبان‌ ماه امسال برگزار می‌شود.

معاون هنری و سینمایی ارشاد گیلان در ادامه با بیان اینکه در این جشنواره صرفاً آثار نمایشی تولید شده هنرمندان استان گیلان که در بازه زمانی بعد از پایان سی امین جشنواره تئاتر استان لغایت ۱۰ مهر ماه امسال تولید و به اجرای عموم درآمده باشد، شرایط حضور را خواهند داشت، گفت: نتایج حضور آثار در جشنواره، ۲۹ مهر ماه اعلام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیشترین آثار ارسال به جشنواره تئاتر گیلان مربوط به هنرمندان رشتی با ۱۳ اثر است، گفت: بقیه آثار نیز به ترتیب لنگرود با ۳ اثر، آستارا و شفت هر کدام با دو اثر و شهرهای انزلی، آستانه، صومعه سرا، فومن و لاهیجان هر کدام با یک اثر است.

مصباح با بیان اینکه این آثار توسط سه داور بازبینی خواهد شد و ادامه داد: آقایان مهرداد هنرمند، ناصر ایزدفر و حمید ابراهیمی داوران بازبین این دوره جشنواره تئاتر گیلان هستند که بعد از بازبینی آثار نهایی را اعلام خواهند کرد.

وی در ادامه به جایگاه و نقش تئاتر به عنوان مادر هنرهای نمایشی در اعتلای یک جامعه اشاره و بیان کرد: هنر تئاتر با ابعاد گسترده و ویژگی‌های خاص خود می تواند به عنوان انسانی‌ترین هنرها معرفی شود زیرا با توجه به حرکت، پویایی و همدلی که در میان اعضای آن برای خلق یک اثر وجود دارد بر ذهن مخاطب تأثیرگذار خواهد بود.

معاون هنری و سینمایی ارشاد گیلان با بیان اینکه هنر تئاتر و نمایش در نهادینه کردن یک فرهنگ و ارتقای فرهنگ عمومی جامعه نیز می تواند نقش آفرین باشد، افزود: هنرمندان با شناسایی آسیب‌ها و نیازهای جامعه خود می توانند با خلق یک اثر به نهادینه کردن یک فرهنگ در جامعه و کاهش یک آسیب کمک کنند.

وی همچنین در ادامه با تأکید بر اینکه اجرای یک تئاتر و نمایش در انتقال فرهنگ، آداب و رسوم و باورهای یک جامعه به دنیا نیز تأثیرگذار خواهد بود، گفت: می توانیم با یک اجرای خوب و اثرگذار به انتقال فرهنگ و باورهای ایرانی و اسلامی در دنیا کمک کنیم.