آیین اختتامییه ششمین جشنواره موسیقی«نوای خرم» شامگاه پنجشنبه ۲۱ آذر ماه با حضور تعدادی از هنرمندان، شرکت کنندگان و تعدادی از مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تالار وحدت تهران برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان به نقل از مهر، آیین اختتامییه ششمین جشنواره و جایزه موسیقی همایون خرّم (نوای خرم ۶) […]
آیین اختتامییه ششمین جشنواره موسیقی«نوای خرم» شامگاه پنجشنبه ۲۱ آذر ماه با حضور تعدادی از هنرمندان، شرکت کنندگان و تعدادی از مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تالار وحدت تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان به نقل از مهر، آیین اختتامییه ششمین جشنواره و جایزه موسیقی همایون خرّم (نوای خرم ۶) شامگاه پنجشنبه ۲۱ آذرماه با حضور تعدادی از هنرمندان، شرکت کنندگان، اعضای هیات داوران و تعدادی از مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله سید محمد مجتبی حسینی معاون هنری وزیر ارشاد، محمد اله یاری مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد، مهدی افضلی مدیر عامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی، احمد صدری مشاور معاون هنری وزیر ارشاد و سید محمد طباطبایی مدیر شورای ارزشیابی هنرمندان وزارت ارشاد در تالار وحدت تهران برگزار شد. در این برنامه که با استقبال مخاطبان همراه بود برگزیدگان بخش های مختلف جشنواره که اسامی آنها طی روزهای گذشته منتشر شده بود، جوایز خود را در فواصل مختلف برنامه دریافت کردند.
اجرای چند برنامه موسیقایی و پخش یک کلیپ از پشت صحنه یک رویداد
بخش اول برنامه به اعلام اسامی هنرمندان تقدیرشده جشنواره ششم اختصاص داشت که پس از حضور آنها روی صحنه و اهدای لوح قدردانی، کلیپی از پشت صحنه بخش های مختلف این رویداد پیش روی مخاطبان قرار گرفت. این در حالی است که پس از اجرای این بخش ها آرمین ابرقویی هنرمند ۱۰ ساله از تهران آهنگ «نیمه شبان» اثر زنده یاد همایون خرم و پریا قنبری نوازنده ۹ ساله پیانو به همراه علی قنبری نوازنده ۱۷ ساله تار از آموزشگاه موسیقی «فاخته» ایلخچی آذربایجان شرقی آهنگ «بازگشته» علی تجویدی را برای حاضران در سالن اجرا کردند.
گزارش نماینده ستاد برگزاری و طرح چند نکته مهم برای اسپانسرها
رضا خرم فرزند همایون خرّم و عضو شورای سیاستگذاری جشنواره موسیقی نوای خرم به نمایندگی از ستاد برگزاری جشنواره ضمن ارائه گزارشی از روند برپایی این رویداد توضیح داد: زمانی که در ۲۸ دی ماه ۱۳۹۱ پدر را از دست دادم به دلیل مهربانی های زیادی که همواره در زندگی ام از او دیده بودم، احساس کردم به معنا و مفهوم مطلق کلمه بی نوا شدم. اما بعد از مدتی خداوند به من دختری داد که نام او را نوا گذاشتیم و بعد از مدتی هم یک جشنواره به نام «نوای خرم» در عرصه موسیقی کار خود را آغاز کرد که بدون تردید روح پدر در آن جریان دارد. شرایطی که پس از درگذشت او برایم بسیار خوشحال کننده شد و باعث شد که من همچنان حضور پدرم را حس کنم. به هر ترتیب خداوند بزرگ را شاکرم که امروز شاهد برگزاری ششمین دوره از جشنواره ای هستیم که توسط عزیزانم در موسسه فرهنگی هنری «راد نو اندیش» راه اندازی شد و امروز تبدیل به رویدادی موثر در عرصه موسیقی شده است.
وی ادامه داد: قطعا بدون عنایت پروردگار مهربان اتفاقاتی این چنین به مرحله اجرا نمی رسید. در عین حال من مطمئنم از همان روزهایی که جشنواره نوای خرم شکل اجرایی به خود گرفت این حس حضور روح پاک و بزرگ «بابا» بود که در این ۶ دوره به طور مستمر مراقب همه ما بود و ما حتی در غیاب فیزیکی او از نامش بهره بردیم. من جا دارد در اینجا از دوست خوب و هنرمندم بردیا صدرنوری مدیر جشنواره، هنرمندان شرکت کننده، اعضای محترم هیات داوران و اهالی رسانه که طی این سال ها صمیمانه و فروتنانه در کنار جشنواره بودند قدردانی ویژه ای داشته باشم. من از همه هنرمندانی که دست ما را برای برگزاری جشنواره گرفتند تشکر می کنم.
وی یادآور شد: من از استاد کوروس سرهنگ زاده که اجازه داد مراسم رونمایی از پوستر جشنواره را در منزل وی برگزار کنیم، قدردانی می کنم. همچنین از استاد لوریس چکناوریان متشکرم که در این ۶ دوره در حالی که می دانیم موسیقی ایرانی ژانر کاری او نیست به صورت مستمر در کنار جشنواره حتی در حین اجرای آثار بخش رقابتی حضور داشت و این بچه های نازنین را راهنمایی می کرد. به طورحتم این حمایت ها بود که موجب افزایش اعتبار جشنواره شد. البته در اینجا لازم است از خانواده های هنرمندان کودک و نوجوان شرکت کننده در جشنواره هم قدردانی ویژه ای داشته باشم که این چنین برای موسیقی ایرانی و حفظ و پاسداشت آثار بزرگان موسیقی این سرزمین ارزش قائلند و کودکان نازنین خود را برای حضور در یک جشنواره ترغیب می کنند.
خرم افزود: در اینجا لازم است از خانواده خودم هم قدردانی ویژه ای داشته باشم که بنده را به عنوان نماینده خانواده استاد همایون خرم معرفی کردند و به من این اعتماد را داشتند که نماینده آنها در ارائه سیاست های کلان جشنواره نوای خرم باشم. اما تشکر بسیار ویژه من که به گمانم تشکر اصلی و عاشقانه ای از صمیم قلب به یک دوست عزیز قلمداد می شود، قدردانی از بردیا صدرنوری است که با خلوص نیت و عاشقانه بدون هیچ چشم داشتی بانی اصلی برگزاری این جشنواره شد. البته که ابتدا برخی فکر می کردند که هدف او از برگزاری این جشنواره برداشت مالی و یا اعتبار شخصی است اما به اعتقاد من او ثابت کرد که این عشق به موسیقی اصیل ایرانی، پاکی، اخلاق مداری و ارادتش به پدرم بود که تبدیل به انگیزه اصلی اش برای برگزاری جشنواره شد.
وی با روایت خاطره ای از آشنایی بردیا صدرنوری با پدرش در سال ۷۴ که پیش از این نیز در برخی رسانه ها منتشر شده بود، توضیح داد: به اعتقاد من کلید جشنواره موسیقی نوای خرم در سال ۷۴ زده شد. زمانی که بردیا صدرنوری اولین بار با پدرم ملاقات کرد و به او نوار کاستی اهدا کرد و از پدر خواست تا نظرش را درباره این آثار بدهد. بردیا از همان دوران بود که وقتی پدرم بعد از آن دیدار اول ۴۰ دقیقه با وی درباره آن آثار گفتگو کرد به گفته خودش روحش تسخیر شد و از همان جا بود که تصمیم گرفت شرایطی را برای همکاری های مشترک فراهم کند و کار تا اینجا که ما شاهدش هستیم، ادامه پیدا کند. به اعتقاد من این جشنواره جشنواره عشق و اتحاد است که تلاش کرده به سهم خود محفلی را برای اتحاد و همدلی میان هنرمندان موسیقی فراهم کند. این رویداد تلاش می کند تا در کنار رقابت سازنده محوری برای تقویت عشق و همدلی میان هنرمندان باشد که امیدوارم در این راهی که انتخاب کرده به درجه بالایی از موفقیت برسد.
ما اسپانسری را می پذیریم که آزادگی جشنواره را تحت الشعاع قرار ندهد. از این رو مجددا از مجموعه هایی که واقعا دغدغه فرهنگی دارند می خواهم تا به کمک و یاری این جشنواره بشتابندفرزند زنده یاد همایون خرم در بخش پایانی صحبت هایش ضمن قدردانی از افلیا پرتو و انوشیروان روحانی در حمایت معنوی از جشنواره نوای خرم تاکید کرد: جشنواره موسیقی نوای خرم به دلیل گستردگی که پیدا کرده، هم اکنون در شرایطی قرار گرفته که برای برگزاری قطعا با مشکلات زیادی روبرو خواهد بود پس من از اینجا از صاحبان سرمایه و آن دسته مجموعه هایی که واقعا دغدغه فرهنگی دارند می خواهم که به عنوان اسپانسر از این جشنواره حمایت کنند. ولی ما در این زمینه ۲ شرط داریم؛ شرط اول اینکه اعتقاد تمام کسانی که در این رویداد حضور داشته و دارند برمبنای عرفان بوده است. پس حضور اسپانسرها می تواند نه تنها منتی بر سر جشنواره به حساب نیاید بلکه دوستان اسپانسر جشنواره ما را رویدادی ببینند که راه سلامتی داشته و در آن «انفاق» به معنا و مفهوم مطلق کلمه اتفاق می افتد.
وی متذکر شد: نکته دوم هم سلامت بودجه ای است که برای حمایت در اختیار جشنواره قرار می دهند پس ما اسپانسری را می پذیریم که آزادگی جشنواره را تحت الشعاع قرار ندهد. از این رو مجددا از مجموعه هایی که واقعا دغدغه فرهنگی دارند می خواهم تا به کمک و یاری این جشنواره بشتابند که این رویداد با پاکی، سلامت و اعتقادی که بر مبنای اخلاق مداری بنیان گذاشته شده است به راه خود ادامه دهد. البته که من مطمئنم این جشنواره به دلیل راه پاکی که داشته و دارد همچمنان ادامه دار خواهد بود.
پس از صحبت های خرم، محمدامین ابراهیمی نوازنده ۱۳ ساله پیانو و پرهام وفایی نوازنده ۱۳ ساله ویولن از گروه موسیقی «همایون» قم آهنگ «موج آتش» همایون خرم را اجرا کردند. این در حالی است که بعد از اجرای این بخش نوبت به اهدای جوایز و برگزیدگان ششمین دوره جشنواره موسیقی نوای خرم در حضور هیات داوران، هنرمندان و مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رسید. ضمن اینکه بعد از اهدای جوایز آیسان فتحی نجف آبادی نوازنده ۱۳ ساله ویولن از اصفهان وی آهنگ «به زندان» اثر ابوالحسن صبا را پیش روی مخاطبان قرار داد. پس از این اجرا کلیپ دوم پشت صحنه جشنواره به نمایش در آمد و بعد از آن نیز پارسا دهقان هنرمند ۱۷ ساله از همدان اثر «عاشق» علی تجویدی و کسری رفیعی نوازنده ۱۱ ساله تار از مبارکه اصفهان قطعه «رسوای زمانه» همایون خرم را اجرا کردند.
عکس یادگاری و قدردانی از دست اندرکاران ستاد برگزاری جشنواره ششم
معرفی دست اندرکاران برگزاری ششمین جشنواره موسیقی نوای خرم بخش بعدی مراسم اختتامیه بود که در این بخش از سید عباس سجادی مجری برنامه با معرفی مریم فراهانی مدیراجرایی، پرهام عرب مدیر طراحی و تبلیغات، شاهو زندی مدیر طراحی و تولید چند رسانه ای، مهرناز کرمی مشاور هنری، حامد قریب و وحید خانه ساز امور رسانه ای، زهره آبگون و مهتا کریمی هماهنگی و اطلاع رسانی، امیرحسین مقدم، جواد شهبازی، دانیال صامتی، یزدان صادقی امور اداری و پشتیبانی، زهرا تقی ملا مجری، جواد ستوده نیا کارگردان و سرپرست گروه فیلمبرداری، حسین حاجی بابایی، فاطمه بانک، پیمان گرزم، مریم اسدی زاده عکاسان، سپیده صفانیا، ریحانه فراهانی، سمیرا سادات روحانی زاده، مهدی فراهانی، سجاد فراهانی و محمد نیکبخت همکاران ستاد، هاتف جلیل زاده، علی وکیلی، رضا خرم اعضای ستاد برگزاری، ناصر ایزدی دبیر جشنواره و بردیا صدرنوری مدیر جشنواره از آنها برای آمدن روی صحنه برای گرفتن عکس یادگاری دعوت کرد.
در بخش پایانی مراسم اختتامیه ششمین جشنواره و جایزه همایون خرم (نوای خرم) ارکستر ۶۰ نفره آموزشگاه موسیقی «خمسه» به سرپرستی امیرحسین محمدخانی به عنوان پرتعداد ترین گروه شرکت کننده در این دوره از جشنواره آهنگ «غوغای ستارگان» اثر همایون خرم را برای مخاطبان اجرا کردند.
لوریس چکناوریان، فریدون شهبازیان، اسماعیل تهرانی، علی جهاندار، مظفر شفیعی، بیژن بیژنی، گیتی خسروی، افلیا پرتو، وارطان ساهاکیان، پری ملکی، معصومه مهرعلی، بهناز ذاکری، مزدا انصاری، پویان آزاده، امید نیک بین ،رضا مهدوی، علیرضا چراغچی، بابک شهرکی، محمدرضا فیاض، حامد ابراهیمی، مجید ناظم پور، آیدین الفت، مجید واصفی، داود فیاضی، سیما مافیها، عمارلویی، مسعود یکتا، حلمی، حسین فاضل، یارتا یاران، خانواده مرحوم همایون خرم، خانواده مرحوم تجویدی، خانواده استاد کورس سرهنگ زاده و شیرین یزدان بخش از جمله مهمانان ویژه مراسم اختتامیه بودند.
Δ