آماده سازی مستند پرتره «عباس شیبانی»

مستند پرتره عباس شیبانی به تهیه کنندگی و کارگردانی حامد کاظم‌زاده آخرین مراحل تصویربرداری را طی می کند. به گزارش سینما خراسان به نقل از روابط عمومی پروژه، مستند پرتره عباس شیبانی به تهیه کنندگی و کارگردانی حامد کاظم‌زاده مراحل پایانی تصویربرداری خود را در شهرک سینمایی غزالی پشت سر گذاشته است. این مستند به […]


مستند پرتره عباس شیبانی به تهیه کنندگی و کارگردانی حامد کاظم‌زاده آخرین مراحل تصویربرداری را طی می کند.

به گزارش سینما خراسان به نقل از روابط عمومی پروژه، مستند پرتره عباس شیبانی به تهیه کنندگی و کارگردانی حامد کاظم‌زاده مراحل پایانی تصویربرداری خود را در شهرک سینمایی غزالی پشت سر گذاشته است.

این مستند به زندگی و فعالیت‌های دکتر شیبانی در دوره زمانی پیش و بعد از انقلاب می‌پردازد که دوره پیش از انقلاب به روش بازسازی و بعد از انقلاب نیز با استفاده از تصاویر آرشیوی به همراه مصاحبه از افراد گوناگون، به تصویر کشیده شده است.

در حال حاضر مستند دکتر شیبانی در مرحله تدوین است که با پایان مراحل تدوین و صداگذاری و اصلاح رنگ و نور وارد مرحله موسیقی خواهد شد.

حامد کاظم‌زاده که تهیه کنندگی و کارگردانی این مستند را برعهده دارد در رابطه با این مستند گفت: پرداختن به زندگی افراد تاثیرگذار در انقلاب اسلامی اهمیت بسزایی دارد. کما اینکه دکتر شیبانی از پاک دست ترین افرادی‌ است که در سِمت‌های گوناگون با تمام تلاش فعالیت کرده‌ و خط انقلابی خود را در هیچ عرصه‌ای نه تنها فراموش نکرده بلکه به دیگران نیز انتقال داده است.

کاظم‌زاده عنوان کرد: این مستند به سفارش شبکه اول سیما گروه فرهنگ و تاریخ و هنر در حال تولید است و سه مقطع کودکی، جوانی و میانسالی دکتر عباس شیبانی را روایت و مورد بررسی قرار می‌دهد.

وی همچنین خبر داد: زمان پخش مستند پرتره دکتر عباس شیبانی، با تاخیر اواسط بهمن‌ماه خواهد بود.

سحر ناسوتی، فرشته علیاری و حامد کاظم‌زاده به عنوان گروه پژوهش، سهیل طلایی به عنوان مدیر تولید، امیر آذین به همراه محمود پری به عنوان تصویربردار و حسین برکتی به عنوان روابط عمومی گروه تولید این مستند را تشکیل می‌دهند.

دکتر عباس شعبانی متولد ۱۳۱۰ در تهران است. او در دوران کودکی به فراگیری هنر خطاطی پرداخت و سپس در دانشگاه به تحصیل پزشکی مشغول شد. علی‌رغم اینکه پدر او موافق ورود فرزندانش به سیاست نبود اما او در دوران دانشگاه به سیاست روی آورد و حدود ۱۲ سال در زندان‌های پهلوی اسارت کشید. از هم‌بندهای وی می‌توان به آیت الله طالقانی و مهندس بازرگان اشاره کرد.

او بعد از انقلاب با حکم امام خمینی (ره) به عنوان وزیر کشاورزی دولت موقت منصوب شد و چند سال بعد همزمان با نامزدی محمدعلی رجایی نامزد ریاست جمهوری شد. سپس به مدت ۱۹ سال به عنوان نماینده در مجلس شورای اسلامی خدمت کرد و پس از تشکیل شواری اسلامی شهر به عنوان نماینده مردم تهران به خدمت در شورای شهر پرداخت.

او هم‌اکنون در سن ۸۸ سالگی در منزلی استیجاری در یکی از مناطق تهران در نهایت ساده زیستی و به دور از هیاهوهای سیاسی و حزبی زندگی می‌کند.