آغاز نشست رسانه‌ای سی‌ و پنجمین جشنواره «موسیقی فجر»

نشست خبری دست اندرکاران سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر روز سه شنبه پانزدهم بهمن ماه با حضور اصحاب رسانه در تالار وحدت تهران برگزار شد. به گزارش سینما خراسان، نشست رسانه ای دست اندرکاران سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر شنبه پانزدهم بهمن ماه سال ۱۳۹۸ با حضور اهالی رسانه در تالار وحدت تهران […]


نشست خبری دست اندرکاران سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر روز سه شنبه پانزدهم بهمن ماه با حضور اصحاب رسانه در تالار وحدت تهران برگزار شد.

به گزارش سینما خراسان، نشست رسانه ای دست اندرکاران سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر شنبه پانزدهم بهمن ماه سال ۱۳۹۸ با حضور اهالی رسانه در تالار وحدت تهران برگزار شد. در این نشست محمد اله یاری مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلام و رییس جشنواره و شاهین فرهت دبیر سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری این دوره به پرسش های خبرنگاران پاسخ دادند.

سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر به ریاست محمد اله یاری (مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)، دبیری شاهین فرهت از چهارشنبه ۲۳ بهمن تا روز چهارشنبه ۳۰ بهمن در تالار وحدت، تالار رودکی، بنیاد آفرینش‌های هنری هنری نیاوران، تالار سوره حوزه هنری، مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی و سالن میلاد نمایشگاه بین المللی میزبان مخاطبان خواهد بود. این در حالی است که ۸۲ گروه موسیقی در بخش‌های موسیقی دستگاهی، نواحی، کلاسیک، بین‌الملل، پاپ، ارکسترال، تلفیقی، بانوان، کودک و نوجوان با ۹۰ اجرا در ۸۰ نوبت به اجرای برنامه می‌پردازند.

محمد اله یاری مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر در ابتدای این نشست رسانه‌ای ضمن قدردانی از رسانه ها برای پوشش اخبار این دوره از جشنواره، ابراز همدردی با جان باختگان سانحه هواپیمای اوکراینی بیان کرد: همه ما تلاش می کنیم تا چند روز دیگر جشنواره موسیقی فجر را آغاز کنیم. به هر حال دفتر موسیقی وزارت ارشاد از مرداد ماه امسال کار ستاد اجرایی را آغاز کرد و در پی آن جلسات متعددی را با مدیران رویدادهای قبلی را برگزار کرد. شاید یکی از اولین کارهای ما در این راستا شناسایی و انتخاب اعضای هیات انتخاب بود که با کمک دکتر شاهین فرهت دبیر ادوار اخیر جشنواره موسیقی فجر این کار انجام گرفت.

وی ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت های ستاد جشنواره گفت: تمام تلاش ما بر این است تا از این پس گروه هایی که در جشنواره حضور پیدا می کنند با اجرای آثار تازه در این رویداد حضور داشته باشند و این جشنواره موسیقی فجر باشد که می تواند سرآغازی برای اجرای قطعات جدید گروه های مختلف شرکت کننده باشد. ما در حوزه بین الملل نیز برنامه ریزی هایی را انجام دادیم که در این بخش اردوان جعفریان کار انتخاب آثار را به عهده داشت. یکی دیگر از فعالیت های ستاد بحث برگزیدگان جشنواره های مختلف کشور است که در این دوره روی آن متمرکز بودیم.

شاهین فرهت دبیر سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر نیز پس از صحبت های مقدماتی اله یاری ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت های ستاد جشنواره که پیش از این در رسانه ها منتشر شده بود، تصریح کرد: تمام تلاش ما این بوده که برنامه های موسیقایی با کیفیتی را به مخاطبان ارائه دهیم. به هر ترتیب رویداد موسیقی فجر یک رویداد بزرگ است که هنرمندان ۲۵ استان کشور در آن حضور فعالی دارند.

اردوان جعفریان مدیر بخش بین الملل سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر نیز در این بخش از این نشست توضیح داد: ما در حوزه بین الملل با توجه به اینکه عنوان بین المللی در جشنواره نیست سعی کردیم که کیفیت را بالا ببریم. در این راستا سیاست دعوت از هنرمندان تنوع جغرافیایی و تنوع فرم برای راضی نگهداشتن مخاطبان سبک های مختلف اولویت های ما هستند. ما در این شرایط ۲ گروه در حوزه موسیقی کلاسیک از کشور بلژیک، در حوزه کشورهای همسایه هنرمندانی از کشورهای ترکمنستان و آذربایجان را داریم. در حوزه موسیقی جز نیز گروه هایی از کشورهای ایتالیا و اتریش در این دوره حضور دارند. علاوه بر این هنرمندانی مطرح از موسیقی معاصر فرانسه نیز به اجرای برنامه می پردازند. کنسرت موسیقی ظافر یوسف نیز یکی از اتفاقات خوب جشنواره امسال است که همه اهالی موسیقی می دانند او از هنرمندان بزرگ عرصه موسیقی در دنیاست.

وی بیان کرد: با توجه به مشکلاتی که در حوزه سیاست خارجی پیش روی ما قرار دارد ما با مشکلات زیادی مواجه بودیم اما همه تلاشمان را کردیم تا در حوزه کیفیت بهترین اتفاقات را رقم بزنیم.

این گزارش در حال به روز رسانی است…