برای اولینبار پس از دسترسی «خانۀ پایور» به دستنوشتههای فرامرز پایور استاد موسیقی ایرانی، آثار گروهنوازی این هنرمند پیشگام سنتور نوازی منتشر شد. به گزارش سینما خراسان به نقل از انجمن موسیقی ایران، برای اولینبار پس از دسترسی «خانۀ پایور» به دستنوشتههای ارزشمند استاد فرامرز پایور، آثار گروهنوازی این هنرمند منتشر شد. این سری از […]
برای اولینبار پس از دسترسی «خانۀ پایور» به دستنوشتههای فرامرز پایور استاد موسیقی ایرانی، آثار گروهنوازی این هنرمند پیشگام سنتور نوازی منتشر شد.
به گزارش سینما خراسان به نقل از انجمن موسیقی ایران، برای اولینبار پس از دسترسی «خانۀ پایور» به دستنوشتههای ارزشمند استاد فرامرز پایور، آثار گروهنوازی این هنرمند منتشر شد. این سری از کتابهای «خانۀ پایور» برای طیف وسیعی از موسیقیدانان، هنرجویان و دانشجویان موسیقی و نوازندگان سازهای ایرانی کتابهایی کاربردی هستند.
در توضیحات تکمیلی این پروژه آمده است:
«فرامرز پایور در عمر هنری خود با گروه سازهای ایرانیاش بیش از سی سال برای این گروه ساخته و تنظیم کرده است. آثار که او برای گروه سازهای ایرانی نوشته است میتواند در تجزیه و تحلیل، تمرین گروهنوازی و سازهای ایرانی، شناخت تاریخ گروهنوازی در ایران و بسیاری ایدهها و فعالیتهای دیگر به کار گرفته شوند.
با دسترسی خانۀ پایور به دستنوشتههای این هنرمند فقید موسیقی ایرانی، راه تصحیح و مقابله و انتشار این آثار هموار شده است و از این پس این سری از آثار ایشان در دسترس جامعۀ موسیقی ایرانی قرار خواهد گرفت.
فرامرز پایور این آثار را به صورت پارتیتور بلکه به شکل پارتهای جداگانه ثبت کردهاند. خانه پایور ضمن حفظ خصوصیات ثبت ایشان در کتابها، این آثار را به صورت پارتیتور هم به چاپ رسانده است که برای آهنگسازان و سرپرستان گروههای ایرانی بسیار راهگشاست.
در هر کتاب ابتدا توضیحاتی ضروری برای تشریح نتنویسی و مقایسۀ نسخهها آمده است، سپس پارتیتور اثر و در ادامه پارتهای جداگانه برای هر ساز که معمولاً شامل پارت: نی، کمانچه، قیچک، آلتو، سنتور، تار، رباب و عود است آمده است.»
Δ