سید محمد یاشار نادری با اشاره به مقوله روشنگری به عنوان فلسفه وجودی هنرهای نمایشی، تبیین ریشه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را از اولویتهای اصلی هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت برشمرد. به گزارش سینما خراسان به نقل از روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح، مراسم معارفه مدیران ستادی و دبیران بخشهای مختلف هفدهمین جشنواره تئاتر […]
سید محمد یاشار نادری با اشاره به مقوله روشنگری به عنوان فلسفه وجودی هنرهای نمایشی، تبیین ریشه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را از اولویتهای اصلی هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت برشمرد.
به گزارش سینما خراسان به نقل از روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح، مراسم معارفه مدیران ستادی و دبیران بخشهای مختلف هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت به همراه رونمایی از نماد بصری این دوره، روز گذشته ۱۸ خرداد ماه با حضور رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح، مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس و جمعی از مدیران بنیاد در دبیرخانه جشنواره تئاتر مقاومت برگزار شد.
در این مراسم سید محمد یاشار نادری رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح در سخنانی کوتاه و با اشاره به فراز و فرودهای پیش رو گفت: جمع ستاد جشنواره جمع وزینی است و ما را به آینده آن خصوصاً به دوره آتی جشنواره بسیار امیدوار خواهد کرد. هرچند مسیر سخت و راه ناهموار است زیرا همه می دانیم که مشکلات زیادی سد راه شما خواهد بود اما مطمئن هستم با توکل به خدا و تلاش و اهتمام اعضای ستاد و سایر دوستان قطعاً بر مشکلات فائق خواهید آمد.
نادری ضمن برشمردن اولویتهای جشنواره تئاتر مقاومت، توجه ویژه روی سیاستهای تبیینی را از اصلیترین اقدامات عنوان کرد و ادامه داد: یکی از نکات و مسائلی که این روزها بسیار مشاهده میشود کمعمقی جشنوارهها و توجه صرف به ظاهر آنهاست. درحالیکه یکی از اولویتهای مهم جشنواره مقاومت کار روی مبانی موضوعی انقلاب اسلامی و مسئله دفاع مقدس است و از آنجاییکه فلسفه تئاتر روشنگری است باید بتواند مسئله مقاومت و انقلاب اسلامی را به صورت ریشهای تبیین کند.
پیش از صحبتهای رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح حمید نیلی دبیر هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت و مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس ضمن خیرمقدم به رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح با اشاره به اضافه شدن مضامین جدید در حوزه تئاتر مقاومت بیان کرد: ما در شورای مرکزی جشنواره بر آن شدیم تا مفاهیم جدیدی را به عنوان «مقاومت» اضافه کنیم، مفاهیمی مانند مدافعان سلامت، تحریم اقتصادی و اقتصاد مقاومتی را در کنار سایر مفاهیم مانند هشت سال دفاع مقدس بیفزاییم. همچنین استفاده از ظرفیت هنرمندان برجسته در تمامی کشور و توجه به تئاتر دانشگاهی و افزودن نسل جدیدی در بدنه تئاتر کشور نیز از دیگر رویکردهای ما در این دوره از جشنواره خواهد بود.
نیلی همچنین درباره نماد جدید جشنواره نیز گفت: یکی از نکات مورد توجه این دوره تأکید بر بخش بصری جشنواره است بنابراین طی مشورتها و جلساتی که برگزار کردیم بهاتفاق آرا قرار شد محمد روحالامین مسئولیت این کار را بر عهده بگیرد و در نهایت بعد از نشستهای بسیار و گفتگوهای موضوعی فراوان امروز این نماد جدید را رونمایی خواهیم کرد.
در ادامه مراسم توحید معصومی دبیر اجرایی هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت و مدیران ستادی و دبیران بخشهای مختلف نیز از روند اجرایی و سیاستهای برنامهریزیشده در برگزاری هر چه بهتر جشنواره گزارشی ارائه کردند.
همچنین در پایان مراسم ضمن اهدای احکام مدیران ستادی و دبیران بخشهای مختلف از نماد جدید هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت که توسط محمد روحالامین طراحی شده است با حضور رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح و مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس رونمایی شد.
Δ