یک نوازنده «قطعات برتر موسیقی اصیل ایرانی» را معرفی می‌کند

یک نوازنده و آهنگساز موسیقی ایرانی در تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های موسیقایی‌اش از اجرای یک پروژه تصویری – موسیقایی با موضوع معرفی «قطعات برتر موسیقی اصیل ایرانی» در فضای مجازی خبر داد. حسین اینانلو از نوازندگان موسیقی ایرانی در گفتگو با سینما خراسان ضمن تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های موسیقایی خود بیان کرد: با توجه به فضای غالب […]


یک نوازنده و آهنگساز موسیقی ایرانی در تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های موسیقایی‌اش از اجرای یک پروژه تصویری – موسیقایی با موضوع معرفی «قطعات برتر موسیقی اصیل ایرانی» در فضای مجازی خبر داد.

حسین اینانلو از نوازندگان موسیقی ایرانی در گفتگو با سینما خراسان ضمن تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های موسیقایی خود بیان کرد: با توجه به فضای غالب موسیقایی که در شبکه‌های اجتماعی در جریان است و جز طیفی از دوستان هنرمندم که یک‌صدا در حال تولید برنامه‌های موسیقی دستگاهی هستند، بیشتر شاهد ترویج موسیقی پاپ البته از نوع سطحی آن هستیم بنابراین تصمیم گرفتم در قالب یک سری برنامه به نام «چشمه نوش» به اجرای قطعات اساتید بنام موسیقی دستگاهی بپردازم، تا شاید با شنیدن نام و قطعات این استادان در ذهن مخاطبی که بالقوه به این موسیقی علاقمند است ولی متاسفانه کمتر آنها را در رسانه‌های ما می‌شنود جرقه‌ای ایجاد شود و با شنیدن آنها به دنبال شنیدن سایر قطعات این اساتید برود.

وی افزود: آنچه برای من در اجرای پروژه «چشمه نوش» از اهمیت زیادی برخوردار بود، تمرکز روی نکته‌ای است که در این ماه برایم تبدیل به دغدغه‌ای مهم شده‌اند. من اکنون در نظر دارم در قالب این پروژه به اجرای قطعات اساتید به نام موسیقی دستگاهی بپردازم تا با توجه به فضای غالب موسیقی که در شبکه‌های اجتماعی در جریان است و متاسفانه تنها به دلیل استفاده از سازهای موسیقی سنتی نظیر تار، سه تار، کمانچه و دیگر سازها در حال شکل‌گیری به عنوان رفرنس موسیقی سنتی برای مخاطبی شده، جرقه‌ای ایجاد شود که گوش شنیداری مخاطبان به سمت آثار مهم موسیقی کشورمان سوق پیدا کند.

این نوازنده سه تار در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: متاسفانه به دلیل محدودیت‌هایی که در عرصه کم توجهی رسانه‌های مهم کشور به موسیقی ایرانی وجود دارد باید تمام تلاش خودمان را بکنیم که مخاطبان با جریان اصولی و درست شنیدن موسیقی خوب آشنایی پیدا کنند تا شاید با شنیدن این قطعات شرایط متفاوتی ایجاد شود که گوش شنیداری آنها رفته‌رفته به شنیدن آثار بزرگان هدایت شود.

حسین اینانلو از جمله هنرمندانی است که طی سال‌های گذشته در عرصه آهنگسازی، نوازندگی سه تار و نوازندگی عود به فعالیت مشغول است. وی که سرپرستی گروه موسیقی «روشنا» را بر عهده دارد، هنرآموخته نوازندگی سه تار و عود نزد استادانی چون حمید خبازی، مسعود شعاری، بهداد بابایی، محمدرضا ابراهیمی و ارسلان کامکار و محمدرضا لطفی بوده است.

همکاری با گروه‌های «نهفت»، «ماهریز» و «همنوازان شیدا» و حضور در آلبوم‌های «پرسه (دو نوازی سه تار و تمبک-انتشارات آوا خورشید)»، «افشاری (دونوازی سه تار و تمبک-انتشارات ماهور)»، «چاووش ۶ اجرای وزارت کشور (گروه همنوازان شیدا-استاد محمد رضا لطفی)»، «ابوعطا (گروه ماهریز-مظفر شفیعی ناشر رهگذار هفت اقلیم)»، «ایران هنگام کاراست (همکاری با گروه نهفت-ناشر حوزه هنری)»، «دیرگاهی است… (گروه ماهریز_مظفر شفیعی-ناشر رهگذار هفت اقلیم)»، «من جداگریه کنان، ابرجدا (گروه ماهریز_مظفر شفیعی-ناشر آوا خورشید)»، «شب جوانی (گروه نهفت-ناشر حوزه هنری)» از دیگر فعالیت‌های این هنرمند در عرصه موسیقی است.