فیلم سینمایی «شبی که ماه کامل شد» به کارگردانی نرگس آبیار فرم حضور در جشنواره فیلم «مقاوت» را پر کرد، همچنین اسامی هیات داوران بخش «فیلم به معنای مطلق» اعلام شد. به گزارش سینما خراسان به نقل از ستاد اطلاعرسانی شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت»، «شبی که ماه کامل شد» ساخته نرگس آبیار فرم حضور […]
فیلم سینمایی «شبی که ماه کامل شد» به کارگردانی نرگس آبیار فرم حضور در جشنواره فیلم «مقاوت» را پر کرد، همچنین اسامی هیات داوران بخش «فیلم به معنای مطلق» اعلام شد.
به گزارش سینما خراسان به نقل از ستاد اطلاعرسانی شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت»، «شبی که ماه کامل شد» ساخته نرگس آبیار فرم حضور در بخش «مسابقه اصلی» شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» را پر کرد.
این فیلم محصول ۱۳۹۷ به نویسندگی و کارگردانی نرگس آبیار است. الناز شاکردوست، هوتن شکیبا، فرشته صدرعرفایی، پدرام شریفی، بانیپال شومون، امین میری، شبنم مقدمی، فرید سجادی حسینی و آرمین رحیمیان به عنوان بازیگران اصلی در این فیلم به ایفای نقش پرداختند.
«شبی که ماه کامل شد» روایت دختر جوانی از مناطق جنوب شهر تهران است که درگیر عشق جوانی شهرستانی میشود و این در حالی است که پس از ازدواج بنا به دلایلی مجبور به مهاجرت از ایران است. در این مسیر، برادرش با او همراه میشود اما در میانه راه، اتفاقاتی برای آنها رقم میخورد. این فیلم براساس داستان واقعی عبدالحمید ریگی و همسرش فائزه منصوری است.
«شبی که ماه کامل شد» در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی را برای نرگس آبیار، بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای هوتن شکیبا، بهترین بازیگر نقش اول زن را برای الناز شاکردوست، بهترین بازیگر نقش مکمل زن را برای فرشته صدرعرفایی و بهترین چهره پردازی را برای ایمان امیدواری به ارمغان آورد.
اعلام اسامی هیات داوران بخش «فیلم به معنای مطلق»
دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت»، اسامی هیاتداوران بخش «فیلم به معنای مطلق» این رویداد سینمایی را اعلام کرد.
برهمین اساس سردار بهروز اثباتی، مرتضی سرهنگی، سید محمد حسینی، حسن عباسی، جواد شمقدری، سید یاسر جبرائیلی، محسن نفر، اردشیر زابلیزاده، نادر طالبزاده، حجتالاسلام علی سرلک، محمد یاشار نادری، علی باقری کنی و مهدی عظیمی میرآبادی، هیاتداوران بخش «فیلم به معنای مطلق» را تشکیل میدهند.
دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» به منظور بررسی کیفی آثار برگزیده، بخش «فیلم به معنای مطلق» را طراحی کرده است. در این بخش، همه فیلمهای برگزیده این دوره مورد داوری قرار میگیرند و در نهایت یک فیلم به عنوان بهترین اثر بخش «فیلم به معنای مطلق» معرفی خواهد شد.
تندیس «فیلم به معنای مطلق» جشنوارهِ، جایزه بزرگی است که به فیلمی اهدا میشود که علاوه بر همخوانی فرم و محتوا از بیشترین نسبت بهرهوری به اقتصاد و اثرگذاری روی مخاطب برخوردار باشد.
مرحله دوم شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت»، یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج در بخشهای «سینمای ایران و جهان»، «سیدالشهدای مقاومت»، «روایت قلم»، «نقد و پژوهش تحلیل» و انتخاب برگزیدگان ملی «فیلمسازان بسیجی» به دبیری مهدی عظیمیمیرآبادی به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی «روایت فتح» برگزار میشود.
Δ