انتشار فراخوان دومین جشنواره مونولوگ دانشجویی افرا

دومین جشنواره مونولوگ دانشجویی افرا به دبیری داود نامور با عنوان «جایزه بزرگ استاد ناظرزاده کرمانی» فراخوان داد. به گزارش سینما خراسان به نقل از روابط‌عمومی جشنواره، عمارت نوفل‌لوشاتو دومین جشنواره مونولوگ دانشجویی افرا را با عنوان «جایزه بزرگ استاد ناظرزاده کرمانی» به دبیری داود نامور و در بهار ۱۴۰۰ برگزار می‌کند. آکادمی افرا در […]


دومین جشنواره مونولوگ دانشجویی افرا به دبیری داود نامور با عنوان «جایزه بزرگ استاد ناظرزاده کرمانی» فراخوان داد.

به گزارش سینما خراسان به نقل از روابط‌عمومی جشنواره، عمارت نوفل‌لوشاتو دومین جشنواره مونولوگ دانشجویی افرا را با عنوان «جایزه بزرگ استاد ناظرزاده کرمانی» به دبیری داود نامور و در بهار ۱۴۰۰ برگزار می‌کند.

آکادمی افرا در جهت تقویت و آینده‌سازی شیوه اجرایی محبوب مونولوگ، مخصوصا در روزگار سخت فاصله‌گذاری انسان‌ها، این جشنواره را در عمارت نوفل‌لوشاتو برگزار می‌کند.

طراح پوستر این فراخوان سعید حیدری است و بخش‌های آن به شرح زیر است:

بخش صحنه‌ای (اصلی)

الف: مونولوگ – متعارف

این بخش از جشنواره پذیرای آثاری خواهد بود که در عین نوآور بودن، برای بازتاب متعارف این شیوه اجرایی در بخش صحنه‌ای مناسب باشد.

متقاضیان شرکت در این بخش می‌بایست فرم شرکت در جشنواره و مدارک مورد نیاز را (متن نمایشنامه در سه نسخه چاپ شده و یک لوح فشرده حاوی فایل ورد و پی‌دی‌اف) در مهلت مقرر به دبیرخانه جشنواره تحویل دهند.

ب: مونولوگ – اجرا

این بخش پذیرای آثاری تک نفره خواهد بود که بیشتر مبتنی بر نامتعارف بودن است و ویژگی‌های اجرائی و تجربی جدیدی در حوزه اجرا است و شامل آثاری است که با محوریت تجربه‌های اجرائی (پست دراماتیک، آلترناتیو، ضد جریان، انواع تجربیات رقص معاصر و…) تولید شده باشند.

متقاضیان شرکت در این بخش می‌بایست فرم شرکت در جشنواره، مدارک مورد نیاز را (سه نسخه از طرح اجرائی چاپ شده و یک نسخه لوح فشرده حاوی فایل ورد و پی‌دی‌اف) در مهلت مقرر به دبیرخانه جشنواره تحویل دهند.

بخش محیطی

در این بخش با استفاده از کافه بام عمارت نوفل‌لوشاتو (روف گاردن)، مونولوگ‌های کافه‌ای انتخاب و اجرا می‌شود. بدیهی است استفاده از فضای کافه باید در خدمت فرم و محتوای اثر نمایشی باشد.

متقاضیان شرکت در این بخش می‌بایست فرم شرکت در جشنواره، مدارک مورد نیاز را (سه نسخه از متن نمایشنامه یا طرح اجرایی و یک نسخه لوح فشرده حاوی فایل ورد و پی‌دی‌اف) در مهلت مقرر به دبیرخانه جشنواره تحویل دهند.

جوایز و امتیازات جشنواره:

جوایز نقدی و لوح زرین در رشته‌های نمایشنامه‌نویسی، بازیگری زن، بازیگری مرد و کارگردانی به نفرات برتر اهدا خواهد شد و اجرای عمومی در عمارت نوفل‌لوشاتو شامل سه گروه برگزیده جشنواره می‌شود.

گاه‌شمار جشنواره:

مهلت ثبت‌نام و تحویل مدارک: از ۲۵ دی تا ۱۰ بهمن ۹۹

اعلام متون یا طرح پذیرفته شده برای بازبینی: ۲۵ بهمن ۹۹

بازبینی ۱۵ دقیقه از آثار پذیرفته شده در مرحله اول: ۲۰ اسفند تا ۲۵ اسفند ۹۹

اعلام پذیرفته‌شدگان مرحله بازبینی: روزهای پایانی اسفند ۹۹

برگزاری جشنواره در عمارت نوفل‌لوشاتو: بهار ۱۴۰۰

مقررات و شرایط برگزاری جشنواره:

هر متقاضی می‌تواند یک اثر را در جشنواره شرکت دهد.

جشنواره محدویت موضوعی ندارد اما با توجه به شرایط کنونی و فراگیر جامعه، آثاری که به معضلات زیستی بشر معاصر با نگاهی تاثیرگذار می‌پردازند، در اولویت انتخاب هستند.

متقاضیان حضور در جشنواره (کارگردان و بازیگر) می‌بایست دانشجو بوده و یا حداکثر یک سال از فارغ‌التحصیلی آنها گذشته باشد.

جایزه نمایشنامه‌نویسی مختص دانشجویان شرکت کننده در این بخش است.

حضور مشاور در کنار کارگردان بلامانع است.

نمایش‌های راه یافته به جشنواره (هر دو بخش) در رشته‌های نمایشنامه‌نویسی، بازیگری و کارگردانی برای کسب جایزه با هم به رقابت پرداخته و آثار برگزیده در قالب رپرتواری اجرای عموم خواهند داشت.

آثار متقاضی تمامی بخش‌ها نباید پیش از این منتشر و یا اجرا شده باشند.

تعیین زمان و مکان اجرا به عهده دبیرخانه است و ستاد اجرایی تا حد امکان سعی بر همکاری و هماهنگی با گروه اجرایی را دارد.

دبیرخانه هیچ‌گونه تعهدی برای اسکان گروه‌های شهرستانی ندارد، اما تمامی تلاش خود را برای سهولت در این امر به کار خواهد گرفت.

تکمیل و ارائه فرم ثبت‌نام به منزله پذیرش تمامی شرایط، قوانین و زمان‌بندی جشنواره است.

مدارک مور دنیاز:

گواهی اشتغال به تحصیل و یا کپی مدرک تحصیلی برای واجدین شرایط.

کپی کارت دانشجویی.

یک قطعه عکس.

ارائه مجوز نویسنده و یا صاحب ایده برای بخش‌های مختلف.

آدرس و تلفن دبیرخانه:

تهران : تهران_ خیابان حافظ، خیابان نوفل‌لوشاتو، نبش تقاطع رازی، روبروی سفارت واتیکان، شماره ۱۸

تلفن: ۶۶۹۵۲۶۰۰

فرم تقاضای حضور در دومین جشنواره مونولوگ دانشجویی افرا را اینجا ببینید.