به گزارش سینما خراسان به نقل ایرنا، میثم بکتاشیان اظهار داشت: غیر از آثار بینالمللی، ۳۵۹ اثر در بخش ملی، ١٨٩ فیلم کوتاه داستانی، ١١٨ پویانمایی، ٣۵ فیلم بلند تلویزیونی و ١٧ فیلم بلند سینمایی ملی نیز در دبیرخانه جشنواره اعلام وصول شده است.
وی ادامه داد: در دورههای گذشته و حدود یک سال قبل از برگزاری جشنواره برنامهریزی لازم انجام میشد اما امسال بدلیل محدودیت زمان، در مدت کوتاهی برنامهریزی کردیم و امیدواریم جشنواره خوبی برگزار شود.
مدیر اجرایی سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان تصریح کرد: امسال با تشکیل کمیتههای مختلف قصد داریم برنامهها را با شکل و شمایل بهتری برگزار کنیم.
بکتاشیان خاطرنشان کرد: کرد: از ٣۵ دوره این جشنواره تاکنون، ٢٣ جشنواره در اصفهان،۶ دوره در تهران، پنج دوره در همدان و یک دوره در کرمان برگزار شده است.
وی اضافه کرد: سینماهای ساحل و چهارباغ اصفهان به جشنواره اختصاص یافته است، سینما سوره هم بطور متمرکز برای هنرمندان و اصحاب رسانه خواهد بود و کتابخانه مرکزی این شهر را برای برپایی کارگاههای جشنواره در نظر گرفتهایم.
همچنین معاون فرهنگی شهردار و رییس سازمان فرهنگی تفریحی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان در این نشست گفت: قصد داریم فارغ از تمام مشکلات گذشته جشنواره مناسبی برگزار کنیم تا زمینه اعتلای فرهنگ و هنر مهیا شود.
کمال حیدری ادامه داد: برای برگزاری هرچه بهتر، نگاه ما به آینده خواهد بود و به همین دلیل از هنرمندان میخواهیم تا ما را در برگزاری مناسب این رُخداد فرهنگی هنری یاری دهند.
در این نشست صمیمی جمعی از پیشکسوتان و فعالان عرصه سینما و نمایش، فیلمسازان، سینماگران و هنرمندان اصفهانی حضور داشتند و در مورد کاستیها و راهکارهای بهبود فرهنگ هنر و برپایی هرچه بهتر جشنواره، نظرات خود را بیان کردند.
سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان با دبیری مجید زینالعابدین و با مشارکت سازمان سینمایی، بنیاد سینمایی فارابی و شهرداری اصفهان از پانزدهم تا بیستم مهرماه امسال (۷ تا ۱۲ اکتبر ۲۰۲۳) در این شهر برگزار میشود.
Δ