نقد فیلم کوتاه «ناک اوت»

فیلم «ناک اوت»: نمایشی ضعیف از یک ایده ناقص

فیلم کوتاه «ناک اوت» به کارگردانی «محسن بانصیری» نمایشی ضعیف از یک ایده ناقص ، شعاری و فاقد عمق می باشد

به گزارش سینما خراسان ملیحه کوروش زاده منشی صحنه با سابقه سینما در نشستی از سلسله برنامه‌های پاتوق فیلم کوتاه دفتر انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد که در پردیس مهر کوهسنگی این شهر برگزار شد به تحلیل و بررسی فیلم «ناک اوت» پرداخت.

او گفت : کارگردان نتوانسته است فیلمنامه‌ای قوی و متناسب با موضوع خلق کند و نتیجه‌ی کار، فیلمی معمولی و ناامیدکننده است.

وی افزود : فیلم «ناک اوت» با پرداختن به مضمون مقاومت در برابر زورگویی، نتوانسته است انتظارات مخاطبان را برآورده کند. کارگردان، به جای تمرکز بر ساختار داستانی قوی و شخصیت‌پردازی دقیق، به سراغ استفاده از یک بازیگر مطرح رفته است که این انتخاب، نه تنها به کیفیت فیلم نیافزوده، بلکه به باورپذیری آن نیز لطمه زده است.

کوروش زاده اظهار کرد: ضعف فیلمنامه و عدم پرداخت مناسب به شخصیت پدر که در بیرون خانه قادر به دفاع از خود در مشاجره نیست اما در خانه به پسرش درس دفاع از خود در مقابل زورگویی دوستش می‌دهد، از نقاط ضعف اصلی فیلم است. این تناقض و کلیشه‌های به‌کاررفته، فیلم را به اثری معمولی و خسته‌کننده تبدیل کرده‌ اند.

کوروش زاده در پایان گفت: به‌طور خلاصه، «ناک اوت» با ایده اولیه‌ی قابل توجه، به دلیل ضعف در فیلمنامه و کارگردانی، نتوانسته به فیلمی تأثیرگذار تبدیل شود و تماشاگر را ناامید می‌گذارد.

داود نجف‌زاده، دبیر پاتوق فیلم کوتاه انجمن سینمای جوان دفتر مشهد، فیلم «ناک اوت» را اثری رو و شعاری می‌داند که فرصت کشف مضمون را از مخاطب می‌گیرد.

به گفته‌ی نجف‌زاده، فیلم بیشتر شبیه تیزر تبلیغاتی است و عمق و پیچیدگی لازم برای پرداختن به موضوع دفاع از خود را ندارد.

وی همچنین از بازی ضعیف بازیگر نقش پدر انتقاد کرده و بر این باور است که علی‌رغم شهرت و سابقه‌ی بازیگری خوب این بازیگر در آثار دیگر، کارگردانی فیلم نتوانسته از پتانسیل او به نحو احسن استفاده کند و بازی قابل قبولی از وی دریافت کند.

نجف‌زاده فیلم «ناک اوت» را اثری سطحی و فاقد عمق می‌داند که نتوانسته به خوبی به موضوع خود بپردازد.