غرفه آلمان در دوسالانه ونیز ۲۰۱۹ با ارایه اینستالیشنها و فیلمهای مختلف به حمایت از مهاجران پرداخته است. به گزارش سینما خراسان به نقل از آسوشیتدپرس، غرفه آلمان در دوسالانه ونیز امسال تمرکزش را بر مساله پناهندگان و برخورد اروپا در این میان گذاشته است. ناتاشا سودر-هاپلمن هنرمند در یکی از اتاقهای غرفه دوسالانه آلمان […]
غرفه آلمان در دوسالانه ونیز ۲۰۱۹ با ارایه اینستالیشنها و فیلمهای مختلف به حمایت از مهاجران پرداخته است.
به گزارش سینما خراسان به نقل از آسوشیتدپرس، غرفه آلمان در دوسالانه ونیز امسال تمرکزش را بر مساله پناهندگان و برخورد اروپا در این میان گذاشته است.
ناتاشا سودر-هاپلمن هنرمند در یکی از اتاقهای غرفه دوسالانه آلمان در ونیز مجسمهای ساخته که پر از جعبههای سبزیجات است. یک تبلیغ گوجهفرنگی هم آنجا آویزان است. این در حالی است که در اتاق کناری یک نمایش هنری دیگر برای اشاره به روش سوت زدن مهاجران قرار داده شده که سعی میکنند در هنگام ورود پلیس برای دیپورت کردنشان، به همدیگر اطلاعرسانی کنند. پیغام این هنرمند واضح است: اروپا دارد درهایش را میبندد.
این غرفه نمادی برای انزوا و مسلماً یک بیانیه سیاسی است، آن هم مخصوصاً در کشور میزبان یعنی ایتالیای پوپولیستی. در حالی که این هنرمند داشت سوالهای روزنامهنگاران را با بیانیهای از پیش آماده شده پاسخ میداد، صورتش را با یک ماسک سنگی پنهان کرده بود.
ماههاست که مشخص شده سودر-هاپلمن میخواهد از وقت خود در دوسالانه آلمان برای افزایش آگاهی درباره مهاجرت استفاده کند. پیش از این نمایش او چند ویدئو در وبسایت غرفه آلمان قرار داده بود.
یکی از ویدئوها این هنرمند را در حالی نشان میداد که با همان ماسک در خیابانهای باواریا و بادن-ورتمبرگ راه میرود و به مراکز مختص دیپورت نگاه میکند که از سال ۲۰۱۸ راه افتادهاند تا پناهجویان را مدیریت کنند. در یک ویدئوی دیگر، او از میان مزارع گوجه فرنگی بزرگی راه میرود که در آنها مهاجران اهل آفریقا در تابستان تحت شرایطی بسیار سخت و برای حقوقی بسیار پایین کار میکنند. ویدئوی سوم او درباره یک نبرد قانونی سر کشتی مهاجران آلمانی است که در یکی از بنادر ایتالیا مصادره شده است.
این هنرمند برای نقشآفرینی خود در دوسالانه یک اسم فانتزی برای خود انتخاب کرده است: به جای اسم اصلیاش که ناتاشا صدر حقیقیان است، او خودش را ناتاشا سودر-هاپلمن میخواند چون میگوید این اسم «به نظر آلمانی میرسد» اما او در اصل ایرانی است و در حال حاضر در دانشگاه هنر برمن مجسمهسازی درس میدهد.
Δ