مدیر برنامه ریزی و توسعه منابع جشنواره تئاتر دانشگاهی عنوان کرد که در جلسه کمیته فرهنگ، هنر و رسانه کمیسیون فرهنگی مجلس فرآیند ایجاد ردیف بودجه حمایت از جشنواره تئاتر دانشگاهی آغاز شد. مسعود مکاری مدیر برنامه ریزی و توسعه منابع بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی در گفتگو با سینما خراسان گفت: […]
مدیر برنامه ریزی و توسعه منابع جشنواره تئاتر دانشگاهی عنوان کرد که در جلسه کمیته فرهنگ، هنر و رسانه کمیسیون فرهنگی مجلس فرآیند ایجاد ردیف بودجه حمایت از جشنواره تئاتر دانشگاهی آغاز شد.
مسعود مکاری مدیر برنامه ریزی و توسعه منابع بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی در گفتگو با سینما خراسان گفت: در جلسه کمیته فرهنگ، هنر و رسانه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که با حضور احمد مازنی رئیس کمیته، طیبه سیاوشی و فاطمه ذوالقدر اعضای کمیسیون فرهنگی، شهرام کرمی مدیرکل مرکز هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امیرحسین حریری دبیر دوره سیزدهم جشنواره تئاتر دانشگاهی و مدیریت مجموعه تئاتر مولوی دانشگاه تهران، امین مختاری دبیر بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران و جمعی از اعضای دبیرخانه این دوره از جشنواره و همچنین کارشناسان دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش های مجلس شواری اسلامی برگزار شد فرآیند ایجاد ردیف بودجه و حمایت از تئاتر دانشگاهی در دستور کار قرار گرفت.
مکاری افزود: در این جلسه ضمن ارائه گزارش کاملی از روند برگزاری جشنواره بیست و دوم تئاتر دانشگاهی، اهمیت جریان تئاتر دانشگاهی که یکی از مهم ترین عوامل موثر در پیکره فعالیت های هنری ایران است، مورد شرح و بسط قرار گرفت. همچنین به محدودیت ها و مشکلات این دوره از جشنواره به خصوص مباحث بودجه ای پرداخته شد.
مدیر برنامه ریزی و توسعه منابع جشنواره تئاتر دانشگاهی اضافه کرد: در جلسه کمیته فرهنگ، هنر و رسانه سعی شد تا ظرفیت های موجود در کشور برای توسعه تئاتر دانشگاهی شناسایی شده و برای ادوار آینده مورد استفاده قرار گیرد از این رو مقرر شد در جلسات آتی ضمن پیگیری پیشنهاد ایجاد ردیف بودجه برای تئاتر دانشگاهی از نهادها و سازمان های مرتبط دعوت به عمل آید تا هر کدام به نوبه خود حمایت های مقتضی از یکی از مهم ترین رویدادهای فرهنگی و هنری کشور را اعمال کنند.
مکاری ضمن تشکر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شواری اسلامی به خصوص حجت الاسلام و المسلمین مازنی و طیبه سیاوشی ادامه داد: خوشبختانه جشنواره امسال از سوی نمایندگان خانه ملت مورد توجه قرار گرفت و نمایندگان به تماشای آثار دانشجویی نشستند و از نزدیک با فضای جشنواره و کیفیت شگرف آثار مواجه شدند و این مواجهه نقطه آغاز توجه آنها برای کمک به بالندگی این جشنواره و ایجاد راهکار برای چالش های مستمر هر ساله بود.
مکاری در پایان صحبت هایش بیان کرد: با توجه به گستردگی و اهمیت جریان تئاتر دانشگاهی مقرر شد جلسات کارشناسی در حوزه های مختلف مطرح شده، صورت پذیرد و همچنین جلسات کمیته فرهنگ، هنر و رسانه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با موضوع تئاتر دانشگاهی با حضور مقامات عالی تصمیم گیرنده حوزه فرهنگ کشور در جهت حصول نتیجه ادامه یابد.
بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران ۵ تا ۱۴ اردیبهشت سال جاری به دبیری امین مختاری برگزار شد.
Δ