استونی و آلمان هم نمایندگان‌شان را برای اسکار معرفی کردند

استونی و آلمان ۲ کشور دیگری هستند که نمایندگان خود برای شرکت در بخش فیلم بین‌المللی اسکار را معرفی کردند. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سینما خراسان به نقل از مهر، استونی با فیلم «حقیقت و عدالت» و آلمان با فیلم «سیستم شکن» به رقابت اسکار ۲۰۲۰ وارد شدند. «حقیقت و عدالت» از استونی حاصل […]


استونی و آلمان ۲ کشور دیگری هستند که نمایندگان خود برای شرکت در بخش فیلم بین‌المللی اسکار را معرفی کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سینما خراسان به نقل از مهر، استونی با فیلم «حقیقت و عدالت» و آلمان با فیلم «سیستم شکن» به رقابت اسکار ۲۰۲۰ وارد شدند.

«حقیقت و عدالت» از استونی حاصل اولین تجربه کارگردانی تانل توم است که توانست در بازار داخلی استونی از نظر فروش رکورد شکن شود.

این فیلم که داستان یک نزاع روستایی در اواخر قرن نوزدهم را روایت می‌کند، بر مبنای رمانی از آنتون هانسن تامساری ساخته شده و بیش از ۲۰۵ هزار بلیت در اولین ماه اکرانش فروش کرد و موفق شد تا آمار «آواتار» به عنوان پرفروش‌ترین فیلم این کشور را که ۱۹۴ هزار نفر را به سینماها کشانده بود، بشکند. این در حالی است که این کشور کوچک تنها ۱.۳ میلیون نفر جمعیت دارد.

این فیلم آخرین فیلم از مجموعه فیلم‌هایی است که در برنامه حمایت از ۱۰۰ فیلم در استونی قرار داشت تا صدمین سال استقلال این کشور را گرامی بدارد.

استونی نخستین بار در سال ۱۹۹۲ یک فیلم برای اسکار معرفی کرد و در ۱۵ سال بعد این کار را انجام داد اما هرگز جایزه ‌اسکار را دریافت نکرد و تنها با «نارنگی‌ها» در سال ۲۰۱۴ به فهرست نهایی نامزدهای اسکار خارجی زبان راه یافته بود.

از سوی دیگر «سیستم شکن» به عنوان نماینده آلمان برای بهترین فیلم بین‌المللی اسکار معرفی شد.

این درام روانشناسانه اولین فیلم نورا فینگشایت است که نخستین اکرانش را در بخش رقابتی جشنواره بین‌المللی فیلم برلین امسال تجربه کرد و موفق به کسب جایزه خرس نقره‌ای آلفرد باوئر شد.

این فیلم درباره دختری ۹ ساله به نام بِنی با بازی هلنا سنگل است. او از خانه‌ای پرتنش است که خشمش را در دنیای اطراف خود خالی می‌کند و ساختارهای اجتماعی را که برای کمک به او طراحی شده‌اند خرد می‌کند. سِنگل با نقش‌آفرینی منحصر به فرد خود مخاطبان برلین را به شدت تحت تاثیر قرار داد.

این فیلم از میان هفت فیلم برای شرکت در اسکار امسال انتخاب شد.

آلمان تاکنون ۲۰ بار نامزدی دریافت جایزه فیلم خارجی زبان را کسب کرده است و «زندگی دیگران» در سال ۲۰۰۶ از جمله فیلم‌های آلمانی است که برنده اسکار شده است.

«فولکنبروش» ساخته میشاییل اشتاینر به عنوان فیلم منتخب سوییس، «پاپیچا» به کارگردانی مونیا مدور به عنوان نماینده سینمای الجزایر، «شیندیسی» ساخته دیتو سینتسازه از گرجستان، «انگل» از کره جنوبی و «در جستجوی فریده» از ایران دیگر فیلم‌هایی هستند که برای اسکار ۲۰۲۰ معرفی شده‌اند.

نود و دومین دوره جوایز اسکار ۹ فوریه ۲۰۲۰ برگزار می‌شود.