اعلام برگزیدگان ۲ بخش از جشنواره فیلم «عمار»

برگزیدگان بخش های مسابقه «فیلمنامه» و مستند «تاریخ فرهنگی، اجتماعی» جشنواره فیلم «عمار» معرفی شدند. به گزارش سینما خراسان به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم «عمار»، ششمین ویژه‌برنامه تلویزیونی یازدهمین جشنواره مردمی فیلم «عمار»، شب گذشته ۱۶ دی با معرفی و تقدیر از برگزیدگان ۲ بخش مسابقه «فیلمنامه» و مستند «تاریخ فرهنگی، اجتماعی» از […]


برگزیدگان بخش های مسابقه «فیلمنامه» و مستند «تاریخ فرهنگی، اجتماعی» جشنواره فیلم «عمار» معرفی شدند.

به گزارش سینما خراسان به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم «عمار»، ششمین ویژه‌برنامه تلویزیونی یازدهمین جشنواره مردمی فیلم «عمار»، شب گذشته ۱۶ دی با معرفی و تقدیر از برگزیدگان ۲ بخش مسابقه «فیلمنامه» و مستند «تاریخ فرهنگی، اجتماعی» از شبکه افق روی آنتن رفت.

در ادامه این ویژه برنامه با حضور هیات داوران دو بخش مسابقه «فیلمنامه» و «مستند تاریخ فرهنگی، اجتماعی و دفاع مقدس» برگزیدگان این بخش ها معرفی و تقدیر شدند.

داوران بخش «فیلمنامه» متشکل از امین صدیقی، حمیدرضا جعفریان، حجت الاسلام علی جعفری، سعیدخورشیدی و جواد رمضان نژاد در بخش «طرح سریال» لوح افتخار را به اثر «عیوق» به نویسندگی محمدسجاد نجفی به علت «توجه به مساله پیشرفت ملی و برخورداری از چشم انداز چشم نواز و رویای ایرانی» اهدا کردند. همچنین در بخش فیلمنامه «نیمه بلند» لوح افتخار به اثر «سرحد» به نویسندگی محمدحسین سلطانی به علت «درآمیختن با غیرت ملی در دفاع از تمامیت ارضی ایران و انگیزه های والا در همگرایی میهنی ضد طاغوتی» اهدا شد.

در بخش فیلمنامه «کامل و بلند» نیز هیات داوران لوح افتخار این بخش را به علت «تعهد به تاریخ شفاهی دفاع مقدس به مثابه گنجینه تمام نشدنی و ابر میراث فرهنگی ایرانیان» به اثر «بلتا» به نویسندگی مجید فراهانی و اثر «سه چهارم جنگ» به نویسندگی مشترک داود جلیلی و محسن غضنفری به علت «برجسته سازی نقش مردم عادی در دفاع مقدس و نگاه متفاوت به جنگ، ساختار روایی قابل قبول و طنزپردازی نوآورانه» اهدا کرد. همچنین فانوس این بخش به اثر پیشاهنگ به نویسندگی مهدی مافی به علت «نگاه استراتژیک به وقایع تاریخ معاصر ایران و برخورداری از دلالت های بصیرتی در روایت زندگی و زمانه ایران در دهه ۳۰» اهدا شد.

هیات داوران بخش «مستند تاریخ فرهنگی، اجتماعی و دفاع مقدس» شامل گلعلی بابایی، محسن یزدی، سید احمد عبودتیان، امیر مهریزدان و علیرضا دلبریان لوح افتخار این بخش را به علت «روایت بومی و تاثیر گذار از موضوعی بکر و فراموش شده» به اثر «فصل شیدایی» به کارگردانی احمد احمدپور و لوح افتخار پژوهش به پژوهشگر اثر «جنایت فراموش شده» به کارگردانی پناه بر خدا رضایی به علت «پژوهش جامع مردمی و بین المللی درباره استفاده صدام از سلاح شیمیایی علیه مردم ایران و عراق» اهدا کرد. همچنین فانوس این بخش به اثر «تفنگچی های پاوه» به کارگردانی مهدی لارویی به علت «توجه ویژه به یک واقعه تاریخی و استفاده به جا از تصاویر آرشیوی و روایت قهرمانانه از مردم کُرد» اهدا شد.

جوایز این بخش‌ها توسط پدر شهید حسین آژند امضاء شده بود. امسال به دلیل شرایط شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتی خانواده های شهدا در این مراسم حضور ندارند.

ویژه برنامه تلویزیونی یازدهمین جشنواره «عمار» نیز در ایام برگزاری جشنواره، هر شب ساعت ۲۱ از شبکه افق روی آنتن می‌رود.