برادران دوقلوی اصفهانی و «طرح آواز کوتاه»/ دیگر حوصله‌ای نیست

برادران دوقلوی اصفهانی که طی سال‌های اخیر در حوزه خوانندگی موسیقی ایرانی فعالیت‌های متعددی را از سر گذرانده اند، در یک اقدام ابتکاری طرح آواز کوتاه را اجرا کردند. به گزارش سینما خراسان، علی سعیدی و محمد سعیدی برادران دوقلوی اصفهانی که طی سال‌های اخیر در حوزه خوانندگی موسیقی ایرانی فعالیت‌های متعددی را از سر […]


برادران دوقلوی اصفهانی که طی سال‌های اخیر در حوزه خوانندگی موسیقی ایرانی فعالیت‌های متعددی را از سر گذرانده اند، در یک اقدام ابتکاری طرح آواز کوتاه را اجرا کردند.

به گزارش سینما خراسان، علی سعیدی و محمد سعیدی برادران دوقلوی اصفهانی که طی سال‌های اخیر در حوزه خوانندگی موسیقی ایرانی فعالیت‌های متعددی را از سر گذرانده‌اند، در یک اقدام ابتکاری طرح آواز کوتاه را اجرا کردند.

در متنی که توسط برادران دوقلوی آواز ایرانی منتشر شده، آمده است:

ایده آواز کوتاه به مانند و مثابه فیلم کوتاه در سینما، داستان کوتاه در ادبیات و تک بیت و ضرب‌المثل‌ها در اشعار شاعران است که دارای ایجاز است و پیام. در زمانه‌ای که مخاطب، بی حوصله و عجول است برای رسیدن سریع به اصل مطلب (که البته این ویژگی و خصلت بشر امروز، تنها در شنیدن موسیقی خلاصه نشده که در خوردن غذا، حمل و نقل و مسافرتش و … کاملاً مشهود است) و حوصله‌ای برای شنیدن پیش درآمد و رسیدن به آواز را ندارد (حتی حوصله ندارد منتظر بماند تا بعد از درآمد، آواز خوان به کلام برسد) طرح اجرای آواز کوتاه را مطرح کردیم.

آوازی که با کمک از کلام، کلامی که دارای پیام است، پیامی که در راستای زندگی جامعه امروز است و رنگ اجتماعی و حتی انتقادی به خود می‌گیرد می‌تواند مخاطب را جذب کند و با شنیدن آواز ایرانی او را محفوظ کند.

آوازی که در یک گوشه (از گوشه‌های ردیف آوازی) است. یک گوشه، که خود یک آواز کامل است و فراخور حال مخاطب امروز. در یک دقیقه اجرا می‌شود و به قول اساتید گذشته این هنر «یک خط آواز»

و این بار آواز ایرانی را با دیگر هنرهای ایرانی به تصویر کشیده‌ایم. تصویری که هر بار معرّف یکی دیگر از هنرهای ایرانی است. مانند قالیبافی (فرش ایرانی)، مانند معماری ایرانی و آشنایی مخاطب با فضاهای بکر معماری ایرانی

امید که این طرح بیشتر و بیشتر مخاطب امروزی را به سمت آواز ایرانی بکشاند و سربلند از رسالتش.