برگزاری مراسم پایانی جشن مستند نیمه حضوری است

شهرام درخشان با اشاره به اینکه جشن مستقل سینمای مستند ایران یک سنت هر ساله مهم در سینمای مستند است، افزود: در این جشن، مستندسازان عضو خانه سینما آثار خود را به دبیرخانه ارسال می‌کنند و در هر دوره، هیات انتخاب و پس از آن هیات داورانی مطرح ارزیابی آثار را بر عهده دارند. وی تصریح کرد: جایزه […]

شهرام درخشان با اشاره به اینکه جشن مستقل سینمای مستند ایران یک سنت هر ساله مهم در سینمای مستند است، افزود: در این جشن، مستندسازان عضو خانه سینما آثار خود را به دبیرخانه ارسال می‌کنند و در هر دوره، هیات انتخاب و پس از آن هیات داورانی مطرح ارزیابی آثار را بر عهده دارند.

وی تصریح کرد: جایزه این جشن برای مستندسازان از اهمیت بالایی برخوردار است و به همین دلیل هر ساله شاهد استقبال فعالان سینمای مستند از این رویداد هستیم.

درخشان با بیان اینکه ممکن است برخی بگویند در این شرایط همه‌گیری کرونا و مشکلات اقتصادی و اجتماعی، برگزاری این رویداد چه اهمیتی دارد، اظهار کرد: سینمای مستند جریانی همیشه پیشرو بوده که در دل بحران‌ها رسالت خود را به خوبی انجام داده است و مستندسازان با تصویری که در آثار خود ارائه می کنند، بخشی از تاریخ و آن‌چه در جامعه خود می‌گیرد و آنان به نازک بینی درمی‌یایند را ثبت می کنند. و همین مساله بیش از پیش بر اهمیت کار مستندسازان می‌افزاید.

وی افزود:‌ مستندهای اجتماعی پیشتاز آثار این دوره جشنواره هستند. همچنین شمار زیادی از فیلم‌های حاضر در این جشن در بخش خصوصی تهیه شده و فیلم‌های دولتی آمار بسیار کمتری را به خود اختصاص داده اند.

دبیر دوازدهمین جشن مستقل سینمای مستند ایران تصریح کرد: سال گذشته که به دلیل همه گیری کرونا برگزاری جشن را به سال ۱۴۰۰ موکول کردیم تصور می شد شدت شیوع کرونا کمتر شود اما امسال نیز شاید بتوان گفت شرایط از سال گذشته نیز بدتر شده است، بنابراین در نظر داریم مراسم پایانی را ۱۵ مردادماه به صورت نیمه حضوری و آنلاین برگزار کنیم./ایسنا