نخستین آئین سپاس تهیهکنندگان سینمای ایران با حضور هنرمندان، تهیهکنندگان و پیشکسوتان عرصه هنر برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان به نقل از روابط عمومی جامعه صنفی تهیه کنندگان سینمای ایران در نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به همت جامعه صنفی تهیه کنندگان سینمای ایران با هدف تجلیل از چهره های […]
نخستین آئین سپاس تهیهکنندگان سینمای ایران با حضور هنرمندان، تهیهکنندگان و پیشکسوتان عرصه هنر برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان به نقل از روابط عمومی جامعه صنفی تهیه کنندگان سینمای ایران در نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به همت جامعه صنفی تهیه کنندگان سینمای ایران با هدف تجلیل از چهره های ماندگار و موثر در عرصه تهیه کنندگی همچنین شناخت و تجلیل از تهیه کنندگانی که به تازگی وارد این عرصه شده و ارج نهادن به همت والای تهیه کنندگانی که در این عرصه خوش درخشیدند برگزار شد.
سیدضیاءهاشمی تنها سخنران این جشن به اصالت فرهنگ در تمام ارکان جامعه اشاره کرد و گفت: هنر هم مانند دیگر نیازهای بشر در فرهنگ خلاصه می شود پس هنری اصیل است که بتواند فرهنگسازی کند. با این اوصاف تهیهکننده که خود گرد آورنده و مغز متفکر یک اثر است باید از هرآنچه که اصالت فرهنگ را زیر سوال می برد، بپرهیزد.
وی ادامه داد: امروزه بسیاری معتقدند تا سرمایه نباشد امکان خلق هنر نیست اما به شخصه معتقدم باید سرمایه در خدمت هنر قرار گیرد نه آن که اصالت آن را زیر سوال ببرد و برای هنرمند تعیین تکلیف کند. بهتر است تلاش کنیم سرمایه را در خدمت فرهنگ و هنر قراردهیم واز ورود سرمایه افرادی که فرهنگ و هنر را تفرجگاه خود قرار می دهند پرهیز کنیم.
هاشمی به اهمیت ایجاد چتری واحد در حوزه تهیه کنندگی اشاره کرد و گفت: دغدغه شخصی ام یکپارچگی و همبستگی در صنف تهیه کنندگی است و امیدوارم این آیین سپاس بتواند قدم هایی هرچند کوتاه در این جهت باشد. از سالها پیش قصد برگزاری این مراسم را داشتم و مصر بودم که با همت هر چهار صنف برگزار شود که تاکنون میسر نشد و تنها با همت جامعه صنفی تهیه کنندگان این مراسم برپاست. امید است در دوره های بعد با همت هرچهار صنف برگزار شود.
وی در خاتمه تاکید کرد: معتقدم ورود دولت در هر امور صنفی و خصوصی کارها را مختل کرده و مسیر فعالیت را منحرف می کند از این جهت جشن کاملا خصوصی وبدون حمایت و دعوت از بخش دولتی برگزار می شود. به عقیده من دولت واسپاری امور به بخش خصوصی را باید در اولویت هایش قرار دهد و در حوزه فرهنگ و هنر باید دخالتش را کاسته و امور را به بخش خصوصی واگذار کند تا بیش از گذشته شاهد شکوفایی بخش خصوصی در این عرصه باشیم.
مدیریت هنری نخستین آیین سپاس تهیه کنندگان به محمدرضا شریفی نیا تهیه کننده و بازیگر فعال سینمای ایران سپرده شد. احسان علیخانی تهیه کننده و عضو جامعه صنفی تهیهکنندگان اجرای مراسم را برعهده داشت. مدیریت اجرایی جشن را نیز نگین سپیدروح عهده دار شد. در نخستین آئین سپاس تندیس ابوریحان بیرونی به سه تهیه کننده با عناوین چهره ماندگار، چهره موثر و تهیه کننده موفق اهدا شد.
برگزیدگان نخستین آئین سپاس تهیهکنندگان سینمای ایران؛
تندیس ابوریحان بیرونی نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به هارون یشایایی (چهره ماندگار) اهدا شد.
تندیس ابواریحان بیرونی نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به مسعود جعفری جوزانی (چهره موثر) اهدا شد.
تندیس ابوریحان بیرونی نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به سید جمال ساداتیان (تهیه کننده موفق) اهدا شد.
تندیس سپاس نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به پیمان معادی و زینب تقوایی (تهیه کننده اول مرد و زن) اهدا شد.
پردیس سپاس نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به سید حامد جعفری (تهیه کننده انیمیشن) اهدا شد.
پردیس سپاس نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به محمدرضا رخشان (تهیه کننده پرمخاطب ترین فیلم سینمایی کمدی) اهدا شد.
پردیس سپاس نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به رضا عطاران (چهره موثر در فیلم های پرمخاطب کمدی) اهدا شد.
پردیس سپاس نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به بهرام رادان(تهیه کننده فیلم با دستاوردهای هنری) اهدا شد.
پردیس سپاس نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به علیرضا سرتیپی (پخش کننده فعال و موفق) اهدا شد.
پردیس سپاس نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به حبیب اسماعیلی (پخش کننده فعال و موفق) اهدا شد.
پردیس سپاس نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به تینا پاکروان (سینماگر فعال در حوزه زنان) اهدا شد.
پردیس سپاس نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به نیکی کریمی (سینماگر فعال در حوزه زنان) اهدا شد.
پردیس سپاس نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به سید ابراهیم عامریان (تهیه کننده رکوردار مستمر فیلم های پرمخاطب) اهدا شد.
پردیس سپاس نخستین آئین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران به سعید ملکان (جسارت در تولید آثار سینمایی ارزشمند) اهدا شد.
Δ