مصطفی حسنآبادی تهیهکننده انیمیشن سینمایی «بنیامین» عنوان کرد که متاسفانه در کشور ما تولید محتوا برای کودکان مغفول مانده است. به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان، مصطفی حسنآبادی تهیهکننده انیمیشن «بنیامین» به کارگردانی محسن عنایتی که در سی و دومین جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان حضور دارد، درباره این فیلم گفت: تشکیل گروه تولید […]
مصطفی حسنآبادی تهیهکننده انیمیشن سینمایی «بنیامین» عنوان کرد که متاسفانه در کشور ما تولید محتوا برای کودکان مغفول مانده است.
به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان، مصطفی حسنآبادی تهیهکننده انیمیشن «بنیامین» به کارگردانی محسن عنایتی که در سی و دومین جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان حضور دارد، درباره این فیلم گفت: تشکیل گروه تولید «بنیامین» که تیمی کاملا جوان و پرانگیزه است به سال های ۹۱ و ۹۲ بر می گردد. بعد از اینکه جمعی از دوستان تصمیم گرفتیم وارد عرصه تولید انیمیشن شویم، شروع به گذراندن دوره های آموزشی کردیم. بعد از رسیدن سطح فنی افراد تیم به میزان قابل قبول، تصمیم به ورود به عرصه تولید گرفتیم و کار کوتاهی تولید کردیم. فیلم اولمان، هم از نظر کیفی و هم از نظر زمان تولید، جلوتر از پیشبینیهایی بود که داشتیم.
وی افزود: اواسط سال ۹۴ پیشنهاد تولید یک انیمیشن سینمایی در گروه مطرح شد، پس از بیان نظرهای موافق و مخالف، دیماه سال ۹۴ طرح انیمیشن سینمایی «بنیامین» برای تولید در گروه مورد تایید قرار گرفت. آقای عنایتی و مشاورانشان طی مدت ۶ ماه فیلمنامهای را که تقریبا نزدیک به فیلمنامه اصلی است، آماده کردند و ما از تیرماه ۹۵ بخش فنی کار را شروع کردیم.
تهیهکننده تنها انیمیشن پذیرفته شده در بخش ملی و بینالملل سی و دومین جشنواره فیلم کودک تاکید کرد: تولید یک پروژه سینمایی برای گروهی جوان مثل ما کاری پرریسک و پرخطر بود و عدم موفقیت در آن میتوانست پیامدهای منفی برای گروه داشته باشد اما توکل و امید مثال زدنی تک تک اعضای گروه، همراه با تلاش های بیوقفه و بدون چشمداشت بچهها باعث شد «بنیامین» با کیفیت قابل قبول و زودتر از پیشبینیهای ما به اتمام برسد. مهرماه ۹۷ بود که نسخه نهایی کار برای جشنواره فجر ارسال شد.
حسنآبادی درباره تامین بودجه «بنیامین» در بخش خصوصی گفت: بخشی از هزینه های تولید بنیامین طی چند مرحله و توسط سرمایهگذاران بخش خصوصی تامین شد. بزرگوارنی که دغدغه تولید انیمیشنی با کیفیت و محتوای سالم را داشتند، این بخش از هزینه های پروژه را تامین کردند. بخش دیگری از سرمایهگذاری پروژه هم متعلق به گروه تولید خودمان است.
وی افزود: ما به عنوان یک شرکت خصوصی برای تداوم و سرعت بخشیدن به توسعه مجموعهمان محکوم به بازگرداندن سرمایه از طریق فروش و داشتن یک اکران خوب و موفق هستیم. اکرانی که از ابتدا برای آن برنامهریزی کردیم و امیدوارم مسئولان سینمایی هم که بارها بر اهمیت سینمای کودک تاکید کردهاند در این زمینه با ما همکاری کنند.
تهیهکننده «بنیامین» درباره اهمیت سینمای کودک و نوجوان گفت: دنیای پاک و معصومیت فوق العاده بچهها همیشه برای من از اهمیت بالایی برخوردار بوده است. این موضوع باعث شد دغدغه تولید محتوا برای کودکان ذهنم را درگیر کند. با توجه به اینکه متاسفانه در کشور ما مقوله تولید محتوا برای کودکان مغفول مانده است، این موضوع هم برای من انگیزه مضاعفی برای ورود به این عرصه شد.
حسن آبادی ادامه داد: سینما یکی از تفریحات خوب برای خانوادهها است به شرطی که فیلمهای مناسب برای این مخاطبان تولید و اکران شود. مخاطبان هدف انیمیشن سینمایی «بنیامین» کودکان ۵ تا ۱۲ سال و خانوادهها هستند. ما تلاش کردیم فیلمی مهیج و بامزه برای کودکان تولید کنیم که بتواند بزرگسالان را هم راضی کند. انیمیشنی که بتواند لذت فیلم دیدن با فرزندان را به والدین هدیه دهد. ما از همه پدر و مادرها و همچنین مدیران مدارس و معلمان گرامی دعوت میکنیم که در کنار کودکانشان به دیدن انیمیشن «بنیامین» بیایند.
وی در پایان درباره اکران انیمیشن «بنیامین» در سینماهای کشور گفت: مجوزهای مربوطه برای اکران این فیلم صادر شده است. پروانه نمایش «بنیامین» از تمام فیلمهایی که در جشنواره فیلم کودک پذیرفته شدن زودتر صادر شده است و اگر بنای اکران فیلمها در سینما بر پایه انصاف و عدالت باشد، به زودی شاهد اکران بنیامین خواهیم بود. گروه تبلیغات و فروش «بنیامین» از چند ماه پیش کار خود را شروع کردهاند. امیدوارم شاهد اکران خوبی برای این اثر باشیم.
Δ