عضو هیات داوران نخستین جشنواره رسانهای امام رضا(ع)، بر ضرورت رسانهای کردن ظرفیتهای نهفته در حرم مطهر رضوی به عنوان قطب فرهنگی ایران و جهان اسلام تأکید کرد. حمیدرضا مقدم فر با اشاره به ابعاد مختلف این جشنواره اظهار کرد: جشنواره رسانهای امام رضا(ع)، ابتکار بسیار خوب و بهجایی بود که جای خالی آن احساس […]
حمیدرضا مقدم فر با اشاره به ابعاد مختلف این جشنواره اظهار کرد: جشنواره رسانهای امام رضا(ع)، ابتکار بسیار خوب و بهجایی بود که جای خالی آن احساس میشد؛ چرا که امروز ظرفیتهای نهفته بسیار فراوانی در حرم مطهر رضوی به عنوان قطب فرهنگی ایران و مطرح در سطح جهان اسلام وجود دارد که باید ابعاد رسانهای آن بیشتر برجسته و مطرح شود.
وی افزود: این جشنواره در دوره اول خود خروجی مناسب و شایستهای داشت و امیدواریم در سالهای آینده، این آغاز، امتداد نورانی و متعالی داشته باشد.
مقدم فر با مثبت ارزیابی کردن آثار دریافتی از سراسر کشور گفت: برای سال نخست با وجود آنکه اهالی رسانه تجربهای از این رویداد نداشتند، آثار فاخری به دست ما رسید طوری که کار انتخاب برای من و سایر اعضای هیئت داوران دشوار بود. این داور جشنواره ابراز امیدواری کرد در دورههای بعد شاهد ارائه آثار شاخصتر و نورانیتر در این جشنواره باشیم.
مشاور رسانهای فرمانده کل سپاه، حرم مطهر رضوی را میدان مغناطیسی جذب مردم و متنعم شدن از نورانیت و معنویت دانست و افزود: در این فضا، رسانه در فرمها و قالبهای مختلف میتواند واسطه و تسریعکننده انتقال معارف نورانی فرهنگ اسلامی و رضوی به مخاطبان این مکتب باشد.
او، رسانه را دارای ظرفیت بالا و وظیفه حساس برای معرفی ابعاد ناشناخته حرم مطهر ثامن الحجج(ع) معرفی و یادآور شد: دلهای زیادی در اقصی نقاط عالم، محتاج و علاقهمند به ارتباط با این منبع نورانی هستند که نمیتوانند حضوراً مشرف شوند و رسانه میتواند واسطه این ارتباط باشد.
مقدم فر تاکید کرد: با وجود تعدد و تکثر جشنوارههای رسانهای در کشورمان، اطمینان دارم این جشنواره در سالهای آینده جای خودش را پیدا کرده و کم نظیر ظاهر خواهد شد./تسنیم
Δ