آیین رونمایی از آلبوم موسیقی «عشیران» به آهنگسازی علی کاظمی و سعید کردمافی و خوانندگی مجتبی عسگری روز پنجشنبه ۲۳ اسفندماه در فرهنگسرای ارسباران تهران رونمایی میشود. به گزارش سینما خراسان، آیین رونمایی از آلبوم موسیقی «عشیران» به آهنگسازی علی کاظمی و سعید کردمافی و خوانندگی مجتبی عسگری ساعت ۱۷ روز پنجشنبه ۲۳ اسفندماه با […]
آیین رونمایی از آلبوم موسیقی «عشیران» به آهنگسازی علی کاظمی و سعید کردمافی و خوانندگی مجتبی عسگری روز پنجشنبه ۲۳ اسفندماه در فرهنگسرای ارسباران تهران رونمایی میشود.
به گزارش سینما خراسان، آیین رونمایی از آلبوم موسیقی «عشیران» به آهنگسازی علی کاظمی و سعید کردمافی و خوانندگی مجتبی عسگری ساعت ۱۷ روز پنجشنبه ۲۳ اسفندماه با حضور علاقه مندان موسیقی ایرانی و تعدادی هنرمندان در فرهنگسرای ارسباران تهران رونمایی میشود. در این مراسم ساسان فاطمی پژوهشگر موسیقی و بابک خضرایی مدرس دانشگاه و پژوهشگر موسیقی پیرامون این آلبوم سخنرانی میکنند.
آلبوم «عشیران» در ۷ قطعه موسیقایی در دستگاه نوا به همت گروه نوازندگان «رها» و انتشارات «نوفه» ضبط و منتشر شده است. ضمن اینکه سامر حبیبی نوازنده کمانچه و کمانچه آلتو، حمید قنبری نوازنده دایره و تنبک، سعید نایبمحمدی نوازنده عود، احسان عابدی نوازنده نی، علی کاظمی نوازنده تار، سعید کردمافی نوازنده سنتور و مجتبی عسگری خواننده گروه اجرایی آلبوم را تشکیل میدهند.
سعید کردمافی و علی کاظمی آهنگسازان این اثر در دفترچه آلبوم توضیح داده اند:
«عشیران سومین اثرِ مشترکِ ماست، عمدتاً با همان دلمشغولیهای زیباشناختی در دو اثر پیشین: بداههسازی و بزم دور.
فرآیند بداههسازی در این اثر نیز اساسِ رویکردِ ما به نحوه ساماندهیِ موادِ موسیقاییِ بخشهای با وزنِ آزاد است، هرچند، اگر آن را پیوستاری درنوسانْ میان بداهه و آهنگسازی در نظر بگیریم، اینبار به دومی بیشتر گرایش دارد؛ آوازهای با وزنِ آزاد که بخش عمدهی آن توسط ما طراحی شده و با ذوق و چیره دستیِ خواننده توانای اثر جان یافته، از مصادیق گرایش مذکورند.
نسخهاولیه این اثر در جشنواره موقامِ آذربایجان در سال ۲۰۱۳ میلادی اجرا و برنده جایزه اول آن جشنواره شد. بعدتر، نسخه کاملترِ آن در سیامین جشنواره موسیقی فجر در بخشِ «نسلی دیگر» ارائه و نسخههای بعدی، یکی پس از دیگری، با همدلی، شکل گرفتند.
پس از گذشتِ بیش از پنج سال از اولین اجرای اثر در آستانه نوروز ۱۳۹۲ در باکو، اکنون، راهِ پُر فراز و نشیبِ تألیف، ضبط و آمادهسازی آن برای انتشار به پایان رسیده است. در بیش از یک دهه همکاری هنریِ، با دغدغه مشترک در باب مسئلهی خلاقیت در حوزه موسیقی هنری – کلاسیک ایران، فراتر از همه پنداشتها و مناسبات نظری و فنی، همواره تأثیرگذاری عاطفی – زیباشناختیِ آثار (در حد دانش و توانِ ما) برایمان اولویت داشته است. عشیران تلاش دیگری است در همین راستا.»
Δ