دبیر بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران با ابلاغ حکمی معاون پژوهش و آموزش این دوره از جشنواره را منصوب کرد. به گزارش سینما خراسان به نقل از روابط عمومی بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، مجتبی جدی دبیر بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی با صدور […]
دبیر بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران با ابلاغ حکمی معاون پژوهش و آموزش این دوره از جشنواره را منصوب کرد.
به گزارش سینما خراسان به نقل از روابط عمومی بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، مجتبی جدی دبیر بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی با صدور حکمی مژگان خالقی را به عنوان معاون پژوهش و آموزش این دوره منصوب کرد.
در متن حکم جدی به خالقی آمده است:
«نظر به شایستگی، تعهد و تجربههای ارزشمند جنابعالی در عرصه تئاتر دانشگاهی، به موجب این حکم به عنوان معاون پژوهش و آموزش بیست و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی ایران منصوب میشوید. انتظار میرود با شناسایی ظرفیتها و فرصت ها، زمینه اعتلا و ارتقا این بخش در جشنواره تئاتر دانشگاهی فراهم شود.
امید است در سایه ایزد منان و همراهی و همدلی دانشجویان و اساتید و همچنین انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور و بهرهمندی از این ظرفیتها، در انجام وظایف محوله موفق باشید.»
مژگان خالقی دانشجوی دکتری مطالعات تئاتر دانشگاه تهران است. از جمله تالیفات وی در عرصه پژوهش می توان به نگارش «از کانتور تا کانتور پژوهشی در روش کارگردانی»، «تاملی بر نقش تماشاگر در اجرای تئاتر»، «فرآیند شکل گیری رابطه تماشاگر با اجرا»، «تئاتر تادئوش کانتور» و … اشاره کرد.
وی علاوه بر کارهای پژوهشی تالیفی فوق الذکر، بازی در نمایشهای «یک دقیقه سکوت»، «نوشتن در تاریکی»، «بوف کور»، «ویتسک»، «پلکان» و … نویسندگی و کارگردانی نمایش هایی چون «امشب اینجا»، «تو مشغول مردنت بودی»، «واگویههای گاه و بیگاه مردی که به خاطر نمی آورم»، «کلاغ»، «فریب خورده»، «بیخان و مان»، «بیوه سیاه بیوه سفید» و «سگها و استخوانهای مادرم» را در کارنامه خود دارد. وی همچنین در عرصه سینما چندین فیلم کوتاه و مستند از جمله مستند «فالش خانوادگی» و «خنده در تاریکی» را ساخته است.
بیست و سومین جشنواره بین المللی تاتر دانشگاهی به دبیری مجتبی جدی از آبان ماه ۹۹ با بخش پژوهش (جایزه فرهاد ناظرزاده کرمانی)، نمایشنامه نویسی(جایزه اکبر رادی)، ترجمه، ماکت صحنه، عکس، پوستر، کارگاهها و درس گفتارها کار خود را آغاز میکند.
Δ