مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره برخی برنامه های این مرکز در دوران قرنطینه و همچنین پادکست های تجسمی و چگونگی شکل گیری این ایدهها توضیحاتی ارائه کرد. به گزارش سینما خراسان به نقل از واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی، هادی مظفری مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و […]
مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره برخی برنامه های این مرکز در دوران قرنطینه و همچنین پادکست های تجسمی و چگونگی شکل گیری این ایدهها توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش سینما خراسان به نقل از واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی، هادی مظفری مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره پادکستهای تجسمی توضیح داد: پیش از ایام نوروز که بنا شد اداره کلها فعالیتهایی را برای روزهای قرنطینه و اوقات خانه نشینی هموطنان طراحی کنند ما نیز در اداره کل هنرهای تجسمی تصمیم گرفتیم چند برنامه را به طور همزمان پیش ببریم. ارائه آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر با عنوان نو به نو که به مدت ۴۰ روز هر روز یکی از آثار موزه به همراه متن توصیفی اثر منتشر شده یکی از برنامههای ما در ایام خانه نشینی هنرمندان بوده است. در برنامهای دیگر هم آثار مسابقه کاریکاتور «ما کرونا را شکست می دهیم» منتشر کردیم.
وی گفت: ساخت پادکستها نیز با این هدف انجام شد که برای علاقه مندان تخصصی و عمومی هنر به ویژه هنرهای تجسمی موضوعات جذابی را در فضا مطرح کنیم. با آرشیو این برنامهها و رجوع علاقه مندان به شنیدن دوباره آنها در فضاهای مربوط به هنرهای تجسمی، میتوانیم به مجموعهای برای تاریخ شفاهی هنرهای تجسمی دست پیدا کنیم. در ۲۰ قسمت پادکست «عصرانه هنر» موضوعاتی مانند بررسی نقاشیهای سهراب سپهری، پروانه اعتمادی، علی نصیر و حسین محجوبی، نگاهی به مکتبهای دوره صفوی، بررسی عکاسی تاریخی و مطبوعاتی، بررسی کاریکاتور مطبوعاتی، بررسی ریشههای باستانی هنر مدرن و همچنین نگاهی به نقوش باستانی در هنر امروز، و تأثیر مدارس هنری مثل مدرسه صنایع مستظرفه و هنرستان هنرهای زیبا در عصرانه هنر موضوع بحث بودهاند.
مظفری بیان کرد: در این روزها پروژه دیگری را نیز در دست اجرا داریم که بازخوانی و بازنمایش نمایشگاه ۸۰ پرتره از پیشگامان هنر و ادبیات معاصر است که اولین بار در سال ۱۳۵۷ نمایش داده بود.
علاقه مندان میتوانند برای دریافت و استفاده از آثار مسابقه کاریکاتور و گنجینه موزه و همچنین ۸۰ پرتره از پیشگامان هنر و ادبیات معاصر ایران، به صفحه مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر به نشانی @tajasomi مراجعه کنند. علاقه مندان برای شنیدن پادکست «عصرانه هنر» نیز میتوانند علاوه بر صفحه اینستاگرام مؤسسه توسعه هنرهای معاصر به پلتفرمهای شنیداری پخش پادکست یا پادگیرها مراجعه کنند.
پادکست «عصرانه هنر» به نویسندگی و سردبیری سعید اسلام زاده»، اجرای غزل نهانی، میکس و مسترینگ بشیر جعفری نیا، پشتیبانی فنی حسین محمدپور و کارشناسی هنرمندانی چون عبدالرضا مجدی، احسان آقایی، مژگان قدوسی، سعید باباوند، امیر سقراطی احمدرضا حقیقی، الهه جواهری و …در مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر تهیه شده است.
گفتنی است، احسان آقایی مدیر موزه هنرهای معاصر، مدیریت پروژه نو به نو، اردشیر میرمنگره معاون هنری اراده کل، مدیریت پروژه هشتاد پرتره را بر عهده داشتند.
Δ