«پریسان» ادای دینی به جامعه پزشکی است/ روایتی سینمایی از کرونا

کامبیز بابایی کارگردان «پریسان» توضیحاتی درباره این فیلم سینمایی و مراحل پیش‌تولید آن ارائه کرد. کامبیز بابایی تهیه‌کننده، کارگردان و نویسنده فیلم سینمایی «پریسان» که به پاس تلاش‌های کادر درمان کشورمان در مدت‌زمان شیوع ویروس کرونا ساخته خواهد شد و هم‌اکنون مراحل پیش‌تولید خود را پشت‌سر می‌گذارد در گفتگو با سینما خراسان درباره انتخاب سوژه […]


کامبیز بابایی کارگردان «پریسان» توضیحاتی درباره این فیلم سینمایی و مراحل پیش‌تولید آن ارائه کرد.

کامبیز بابایی تهیه‌کننده، کارگردان و نویسنده فیلم سینمایی «پریسان» که به پاس تلاش‌های کادر درمان کشورمان در مدت‌زمان شیوع ویروس کرونا ساخته خواهد شد و هم‌اکنون مراحل پیش‌تولید خود را پشت‌سر می‌گذارد در گفتگو با سینما خراسان درباره انتخاب سوژه و بحث قدردانی از کادر درمان گفت: با توجه به این موضوع که کادر درمان در مسیر بیماری کرونا زحمات فراوانی را متحمل شدند، رشادت‌های بسیاری به خرج دادند به طوری که شجاعت‌های آن‌ها کمتر از جنگیدن نبوده و نیست. ما به این نتیجه رسیدیم که ارزش کار والای این عزیزان را به شکلی نشان دهیم که تا چه اندازه این افراد برای مردم کشورشان از خود گذشتگی کرده‌اند. بنابراین تصمیم گرفتیم به چنین سوژه‌های بپردازیم تا در نهایت و با ساخت این فیلم به نوعی یک قدرشناسی از این عزیزان داشته باشیم.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «مجوز خروج» عنوان کرد: با توجه به اینکه تلاش پزشکان، پرستاران و کادر درمان در مدت شیوع این بیماری، مانند پری و فرشتگان کارها و وظایف خود را به انجام می‌رسانند، به‌سان فرشته در این ایام کنار بیماران بوده‌اند و توانستند خدمات و کمک‌های زیادی به مردم بکنند این نام را برای فیلم انتخاب کردیم. «پریسان» یعنی مانند پری یعنی مانند فرشته. ما فکر کردیم که این عنوان، اسم و واژه درستی برای نشان دادن جایگاه معنوی این عزیزان است چرا که دارای ارزش و جایگاه ویژه‌ای برای ما مردم هستند.

بابایی در ادامه و درباره مراحل انتخاب بازیگران بیان کرد: هم‌اکنون در حال مذاکره با بازیگران هستیم، با تعدادی از بازیگران صحبت کرده‌ایم اما همچنان این مذاکرات ادامه دارد و به محض نهایی شدن‌شان، اسامی آنها را اعلام خواهیم کرد البته تاکنون حضور ۲ نفر از بازیگران در فیلم قطعی شده است اما از آنجا که هنوز قراردادها را منعقد نکرده‌ایم ترجیح می‌دهم که اسم آنها را اعلام نکنم.

وی درباره اینکه چرا کارگردانی این فیلم را خودش برعهده گرفته است، بیان کرد: قصه «پریسان» را خودم نوشته‌ام به علاوه تصویری از رشادت‌ها و مسیری که کادر درمان در این یک‌سال و در مبارزه با بیماری کرونا را طی کرده‌اند، به واسطه برخی از دوستان و بستگانم که پزشک هستند مشاهده کرده‌ام به همین علت فکر کردم شاید کسی مانند من نتواند این فیلمنامه را به تصویر بکشد؛ با توجه به تجربیات قبلی که در این زمینه داشته‌ام تصمیم گرفتم کارگردانی «پریسان» را خودم برعهده بگیرم تا بتوانم نوشته‌های فیلمنامه را به تصویر تبدیل کنم. این کار حداقل اقدامی است که می‌تواند برای جامعه پزشکی، بهداشت و درمان و در واقع مدافعان سلامت که کادر درمان ما هستند حق مطلب را تا اندازه‌ای ادا کند؛ ضمن اینکه وظیفه و دین خود را به نمایندگی از همه مردم دنیا ابراز کنم چرا که این موضوع مقوله‌ای جهانی و بین‌المللی است که تمام دنیا درگیر آن هستند. جامعه سینما، دوستان و همکاران من همیشه از عزیزان کادر درمان به طرق مختلف حمایت کرده‌اند بنابراین فکر کردم من هم به نمایندگی از این صنف ارادت و قدردانی خود را اعلام کنم و «پریسان» را خودم بسازم.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «زمستان بود» در پایان در مورد ساخت فیلم در شرایط شیوع بیماری کرونا بیان کرد: از آنجایی که شاکله اصلی و قصه این فیلم درباره موضوعات مربوط به بیماری کرونا و شرایط بهداشتی است به همین دلیل طبیعتاً دوستان پزشک بسیاری را در کنار خود داریم که با آنها در حال مشورت هستیم و در پروژه از نظرات آنها بهره‌مند خواهیم شد. به غیر از پزشکی که به طور حتم در زمان ضبط فیلم و کار همراه ما خواهد بود ما به طور مداوم طبق استانداردها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی کار خواهیم کرد. با توجه به روند آغاز واکسیناسیون زمان پیش‌تولید را هم طولانی کرده‌ایم تا فرصتی برای کندی روند این بیماری باشد به همین دلیل کار را با تاخیر ۱۵ الی ۲۰ روزه شروع خواهیم کرد.