یک هدیه تصویری متفاوت برای ۶۹ سالگی خالق «نی‌نوا»

همزمان با شصت و نهمین زادروز حسین علیزاده آهنگساز و موسیقدان صاحب نام کشورمان موزیک ویدئو «یک شیش» به همت علی جعفری پویان و تعدادی دیگر از نوازندگان صاحب نام کشورمان منتشر شد. دریافت ۹۳ MB به گزارش سینما خراسان، علی جعفری پویان نوازنده و آهنگساز شناخته شده موسیقی کشورمان همزمان با شصت و نهمین […]


همزمان با شصت و نهمین زادروز حسین علیزاده آهنگساز و موسیقدان صاحب نام کشورمان موزیک ویدئو «یک شیش» به همت علی جعفری پویان و تعدادی دیگر از نوازندگان صاحب نام کشورمان منتشر شد.

دریافت ۹۳ MB

به گزارش سینما خراسان، علی جعفری پویان نوازنده و آهنگساز شناخته شده موسیقی کشورمان همزمان با شصت و نهمین زادروز حسین علیزاده آهنگساز، موسیقیدان و نوازنده صاحب نام کشورمان موزیک ویدئو «یکِ شیش» را با همراهی تعدادی دیگر از هنرمندان فعال عرصه موسیقی منتشر کرد. قطعه صوتی این اثر موسیقایی، اول شهریور ماه سال ۹۸ مصادف با سالروز تولد حسین علیزاده در دسترس مخاطبان قرار گرفته بود.

بهنود یخچالی (موسیقی)، علی جعفری پویان (تک نواز ویولن و ویولا)، یگانه حسینی نیا، مونیکا لران و علی جعفری پویان (نوازندگان ویولن اول و دوم)، سهراب بهرمندی و علی جعفری پویان (نوازندگان ویولا)، نگار نوراد (نوازنده ویولنسل)، حامی حقیقی (صدابرداری، میکس، مسترینگ)، کامبیز باقری و علیرضا صفرنژاد (عکس و تصویر)، علیرضا صفرنژاد (تدوین)، سوگل ضامنی (گرافیک) عوامل اجرایی موزیک ویدئوی «یک شیش» با مدیریت هنری علی جعفری پویان هستند. این در حالی است که آیدین الفت، علی بوستان، مانی جعفرزاده، نیما جوان، حمیدرضا آداب و فراز تعالی از جمله افرادی دیگری هستند که جعفری پویان از آنها برای همکاری در تولید این اثر قدردانی کرده است.

علی جعفری پویان که طی سال‌های اخیر حضور فعالی در ارکسترها و آثار موسیقایی متعدد به عنوان نوازنده ویولن داشته طی یادداشتی به مناسبت انتشار این موزیک ویدئو نوشته است:

«وقتی تابستان٩٨ پارتیتور دست نویس «نینوا» اثر استاد حسین علیزاده منتشر و همراه با چند اثر دیگر از آثار نشر «تار و پود» در فرهنگسرای نیاوران رونمایی شد، من هم به آن مراسم دعوت شده بودم ولی آن روز بسیار درگیر بودم و فقط برای عرض ادب و تبریک و تهیه پارتیتور به فرهنگسرا رفتم. متاسفانه به دلیل دیر رسیدنم و ازدحام جمعیت امکان دیداربا استاد علیزاده میسر نشد. اما در حال بازگشت بودم که علی بوستان عزیز و نیما جوان یک پاکت از تمامی آثار نشر «تارو پود» را تحویلم داده و گفتند: «از طرف آقای علیزاده است….».همین اتفاق برای من یک دنیا محبت بود در کنار دیگر محبت‌هایشان طی سالهای گذشته. یادم هست وقتی در ماشین نشستم و پارتیتور را ورق زدم اصلاً گرما را احساس نکردم و غرق ورق زدن شدم واز دست خط ایشان انرژی گرفتم.

خیلی سریع به این فکر افتادم که در مقابل این محبت چطور تشکر کنم که ایده ساخت «یک شیش» در ذهنم شکل گرفت و از بهنود یخچالی دوست هنرمند و با ارزشم خواستم قطعه‌ای را بر مبنای اثر جاودانه «نی نوا» با محوریت تک نوازی ویولن تنظیم کند. او هم با وقت بسیار محدودی که داشتیم به بهترین شکل این اثر را خلق کرد.

روزی که خواستیم از آقای علیزاده دعوت کنیم تا به استودیو آمده و قطعه را بشنود، بسیار روز زیبا و هیجان انگیزی بود. اما فقط یک مساله ناراحتم می‌کرد و آن هم حضورنداشتن تمام دوستان هنرستانی ام در کنارمان بود. البته در هر مرحله از شکل‌گیری «یکِ شیش» دوستان بسیاری همراهم بودند که قدردان یکایک آنها هستم.

من از آیدین الفت عزیز با در اختیار قرار دادن استودیو، نیما جوان نازنین با کارهای اداری و مجوزی که برای «یک شیش» گرفت، علی بوستان رفیق خوبم با مشورت‌هایش، کامبیز باقری با مرام همیشگی و حضورش در روز ضبط و جشن تولد استاد و عکس‌هایی که ثبت کرد، حامی حقیقی عزیزم با تمام توان و دانشش، سوگل ضامنی مهربان با طراحی پوستر، علیرضا صفر نژاد نازنینم با وقت و حوصله‌ای که برای ساخت این ویدیو با حداقل امکانات به خرج داد، دوستان خبرنگارم در رسانه‌های مختلف، دوستان عزیزم در خارج از کشور برای نشر بین المللی اثر و از دوستان و همکاران عزیز نوازنده‌ام سهراب برهمندی، یگانه حسینی نیا، مونیکا لران و نگارنوراد که خالصانه در ضبط این اثر همراهم بودند نیز متشکرم.

سال گذشته، یکم شهریورماه بود که قطعه «یکِ شیش» به مناسبت زادروزاستاد حسین علیزاده منتشر و تقدیم ایشان شد.

‎این تک‌آهنگ بر اساس قطعه «نینوا» اثر جاودان حسین علیزاده ساخته شده و برداشتی‌آزاد از آن قطعه است که با محوریّت ساز ویولن و همراهی اصوات الکترونیک سامان یافته است. ‎امسال نیز به همان مناسبتِ فرخنده تصاویری از لحظات ضبط این اثر و حضور استاد در استودیو را به علاقمندان ایشان و موسیقی تقدیم می‌کنیم. البته ‎نسخه صوتی این اثر نیز در فضاهای شنیداری معتبر داخلی و بین المللی قابل شنیدن است.»