همدان – معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی گفت: در حال حاضر ۲۹۶ سالن سینما با سرمایهگذاری بخش خصوصی در کشور در حال احداث است. به گزارش سینما خراسان، رمضانعلی حیدری خلیلی شامگاه چهارشنبه در جلسه انعقاد تفاهمنامه پروژه پردیس سینمایی امید شهرستان اسدآباد با بیان اینکه مدیریت شهری اسدآباد دغدغه فرهنگی دارد و […]
همدان – معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی گفت: در حال حاضر ۲۹۶ سالن سینما با سرمایهگذاری بخش خصوصی در کشور در حال احداث است.
به گزارش سینما خراسان، رمضانعلی حیدری خلیلی شامگاه چهارشنبه در جلسه انعقاد تفاهمنامه پروژه پردیس سینمایی امید شهرستان اسدآباد با بیان اینکه مدیریت شهری اسدآباد دغدغه فرهنگی دارد و پیگیریها برای ایجاد پردیس سینمایی امید در این شهر، نشان دهنده این موضوع است، اظهار کرد: سال گذشته بنا بود این پردیس در شهرستان نهاوند ایجاد شود که به خاطر فراهم نشدن زمینه، جابجایی پروژه صورت گرفت و اسدآباد با توجه به پیشینه فرهنگی درخشان و آمادگی و علاقمندی مدیریت شهری و جمعیت دانش آموزی و دانشجویی ۲۵ هزار نفری به عنوان شهر منتخب در استان همدان برای اجرای پردیس سینمایی امید انتخاب شد.
وی با بیان اینکه توسعه زیرساختهای سینمایی کشور از راهبردهای سازمان امور سینمایی و زمینهساز توسعه و تقویت بازار سینمای کشور است و پردیس سینمایی امید بر اساس این راهبرد در شهرهای فاقد سینما و منتخب استان ایجاد میشود، گفت: در راستای شعار «ایران، تهران نیست» حضور جدیتری در استانها خواهیم داشت که در این پروژه محور اصلی و بنیادی شهرداریها هستند و تاکنون در ۲۶ شهر منتخب از ۲۶ استان کشور، تفاهمنامه به امضا رسیده است.
افزایش توان زیرساختی سینمای کشور در شهرهای فاقد سالن
حیدریخلیلی با بیان اینکه پردیس سینمایی امید در راستای کلانبرنامه عمومیسازی دسترسی فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی احداث میشود، عنوان کرد: افزایش توان زیرساختی سینمای کشور در شهرهای فاقد سالن که دارای جمعیت بیشتری هستند، هدف دیگر ایجاد این پردیسهاست.
وی با تأکید بر اینکه شهری که به فرهنگ بها داده و به این مقوله مهم توجه داشته باشد، قطعاً آینده بهتری خواهد داشت؛ عنوان کرد: شهرستان اسدآباد وضعیت به نسبت خوبی در زمینه زیرساختهای فرهنگی، جمعیتی و مدیریت شهری دارد و دغدغه مسئولان استان و شهرستان نسبت به توسعه فضای فرهنگی و هنری؛ شایسته قدردانی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور سینمایی افزود: احداث پردیس سینمایی امید زمینه مناسبی برای پویایی بیشتر فرهنگی و هنری است و کاهش آسیبهای اجتماعی را فراهم کرده و میتواند علاوه بر اکران فیلمهای روز سینمای کشور، میزبان برگزاری جشنوارههای مختلف باشد.
تأمین زمین پردیس سینمایی امید بر عهده شهرداری اسدآباد است
حیدری خلیلی در خصوص پروژه سینمایی امید هم توضیحاتی ارائه کرد و با بیان اینکه تأمین زمین پردیس سینمایی امید بر عهده شهرداری اسدآباد است، یادآور شد: این پروژه در خیابان امامخمینی (ره) جانمایی شده و نیازمند حداقل پنج میلیارد تومان اعتبار است و مدت ۶ ماه، زمان برای اجرا و بهرهبرداری پروژه در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: برای این پروژه باید بین ۷۰۰ تا هزار مترمربع زمین اختصاص یابد و با حداقل ۳ سالن سینمایی و بیش از ۳۰۰ صندلی ایجاد شود که بر اساس برنامه ریزی انجام شده، سازمان امور سینمایی ۷۵۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به شهرداری پرداخت میکند.
وی با بیان اینکه ما تفاهمنامه ای هم با سازمان همیاری شهرداریهای کشور منعقد کردهایم؛ گفت: بر اساس این تفاهم نامه شهرداریهایی که مجری طرح پروژه پردیس سینمایی امید هستند، میتوانند مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان هم از سازمان شهرداریها به صورت کمک بلاعوض دریافت کنند.
حیدری خلیلی با بیان اینکه بیش از ۲۹۶ سالن سینما با سرمایهگذاری بخش خصوصی در کشور در حال احداث است، گفت: احداث پردیس سینمایی امید ادامه خواهد یافت و در استانهای باقیمانده نیز این طرح اجرا خواهد شد.
Δ