مراسم ختم مسعود عربشاهی سوم مهر برگزار می‌شود

مراسم ختم مسعود عربشاهی هنرمند نقاش و مجسمه‌ساز که ۲۵ شهریورماه درگذشت، چهارشنبه سوم مهرماه ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ در مسجدالرضا واقع در میدان نیلوفر برگزار می‌شود. به گزارش سینما خراسان، مراسم ختم مسعود عربشاهی هنرمند نقاش و مجسمه‌ساز که ۲۵ شهریورماه بر اثر سکته قلبی در بیمارستان عرفان درگذشت، چهارشنبه سوم مهرماه ساعت ۱۴:۳۰ […]


مراسم ختم مسعود عربشاهی هنرمند نقاش و مجسمه‌ساز که ۲۵ شهریورماه درگذشت، چهارشنبه سوم مهرماه ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ در مسجدالرضا واقع در میدان نیلوفر برگزار می‌شود.

به گزارش سینما خراسان، مراسم ختم مسعود عربشاهی هنرمند نقاش و مجسمه‌ساز که ۲۵ شهریورماه بر اثر سکته قلبی در بیمارستان عرفان درگذشت، چهارشنبه سوم مهرماه ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ در مسجدالرضا واقع در میدان نیلوفر برگزار می‌شود.

مسجدالرضا در خیابان خرمشهر (آپادانا) خیابان شهید عشقیار، میدان نیلوفر قرار دارد.

مراسم تشییع و خاکسپاری این هنرمند فقید یکشنبه ۳۱ شهریورماه از مقابل موزه هنرهای معاصر تهران انجام شد و بنا بر وصیت مسعود عربشاهی، مراسم خاکسپاری نیز عصر همان روز در آرامستان عربشاهی (سعد الحکما) به آدرس ابتدای بلوار حضرت ابوالفضل بقعه انجام می‌شود.

مسعود عربشاهی متولد ۱۹ شهریور ۱۳۱۴ در تهران بود. این نقاش پیشروی ایرانی، با داشتن دهه‌ها تجربه کار در زمینهٔ نقش برجسته و کارهای اجرایی بر نمای ساختمان‌ها، همراه با تکنیک منحصر به‌فرد خود در اجرای سالن‌های کنفرانس که شهرت جهانی دارد، تاکنون در ایران و سایر کشورها کارهای اجرایی بزرگی را انجام داده‌ است.

وی در یازدهمین حراج تهران که به هنر کلاسیک و مدرن ایران اختصاص داشت، با دو اثر حضور داشت که یکی یک میلیارد تومان و دیگری ۶۰۰ میلیون تومان چکش خورد.

آثار عربشاهی را با توجه به عناصر به کار رفته در آنها، می‌توان در سه دسته متمایز کرد؛ آثار گروه نخست بر نمادهای کهنی چون درخت زندگی، خورشید تابان، خطوط شبه ‌میخی و … استوارند. در طیف دوم آثار عربشاهی، عمدتاً از دایره‌ها، مربع‌ها، منحنی‌ها، مارپیچ‌ها و لوحه‌ها استفاده شده و سرانجام، نقش‌مایه‌هایی مانند علامت‌های ریاضی، پیکان، نقشه‌های معماری، اعداد و خطوط درهم، طیف سومی از آثار او را تشکیل می‌دهند. الهام‌بخش اولین نقاشی‌های انتزاعی عربشاهی، تصاویری از گستره‌های لم‌یزرع سرزمین‌ها و مناظر رمزآلودی بود که در دوران کودکی او را تحت تأثیر قرار داده بودند.